Mad og drikkevarerHovedret

Chokolade bar "Fint": foto

På trods af den ekstraordinære overflod af forskellige tematiske reklame, nogle gange du ønsker at gå tilbage og revidere dine foretrukne klip. Dette fremgår af nostalgiske følelser blandt mange brugere. Samtidig, hver af os har sin egen video, der ønsker at revidere igen og igen. For eksempel er det sådanne videoer med reklame chokoladebar "finte". Med hvad der er tilsluttet en sådan popularitet? Og hvad gør de produkter, at huske, at i mange år ingen gør?

Utrolig bar: "Kun dem, der er virkelig cool"

"Finte" - en chokolade bar fra de fjerne halvfemserne. Dette er en af de mest slående og sensationelle mad med en smuk wrap og mindeværdig reklame. Ifølge mange mennesker, der formåede at fange baren, det klart skiller sig ud fra andre konfektureprodukter.

Han var blid, lidt tyanuchim ligner nougat bar, toppen er dækket med chokolade. Samtidig er han en kombinerer en orkan af forskellige varianter. Det var en utrolig blanding af modne og frisk ananas, lime, appelsin, fersken, banan og mango eller kaotisk cocktail af citron, æble og druer. Som brugere siger alle disse smag er fuldt forenelige med hinanden og var meget blid og behagelig.

Et par ord om skabelsen af baren

Bar "Fint" er skabt specielt til fans af slik fra Rusland og SNG-landene. Slip tanken om brandet tilhørte ringe i, mens det momentum bekymring "Mars". Takket være en vellykket og mindeværdig reklame bar straks elsket af mange teenagere og børn. Ikke at have haft tid til virkelig at dukke op, er dette farverige chokolade fundet sin plads blandt de næsten legendariske barer "Snickers", "Bounty" og "Mars".

Riddle gennemtænkt og samtidig dumme reklamer

I det store og bar "Fint" var den mest almindelige. Men hvad betyder en sådan skik var i det? Da det viste sig, en stor rolle i den skæbne chokolade spillede reklame.

Indtil nu, mange husker disse enkle og fjollet på samme tid rullerne med teenagere, der sad på en bænk og snakkede. I dette tilfælde er skaberne af videoen ikke specielt bekymre os om et script eller historie. Reklame var kort og normalt bestod af flere kopier. Essensen af sådan en række valser er: Teenagere spiser den berømte bar "Fint" og talte. Afslutning af et mikroklip med en livlig og rytmisk musik af en dum sætning eller en vittighed.

En anden ting er, at sådan en simpel præsentation af information, der er designet til almindelige teenagere med en nærliggende gård, og bestikkelse. Hun huskede sin naturlighed og troværdighed. Efter alt, har disse unge mennesker ikke besidder nogen særlige kvalifikationer, bare havde en. Af den måde, i en af videoerne dukkede næste aktør Andrew Chadov. Han spillede den blond dreng, der får adgang verden pige. I fremtiden, blev han venter på en svimlende karriere i den indenlandske kinopoprische, men nu handler ikke om det.

Årsagerne til forsvinden af bar salg

På trods af den store popularitet, er bar "Fint" (billeder kan ses i denne artikel) ikke fanget på hjemmemarkedet konfekture markedet. Hvad forårsagede en sådan pludselige forsvinden er svært at sige. Mange peger på, at synderen er ved at vinde momentum i popularitet. I dette tilfælde skal fabrikanten var bange for, at det nye produkt vil presse med Olympus af chokolade gigant som "Snickers". Så hun tog hurtigt slukket salg batonchik- "opkomling". Det er muligt, at alt er der, og måske bebrejde brugerdefinerede reklamer, hvilket medfører en masse spørgsmål blandt kritikere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.