Mad og drikkevarerSalater

Forberedelse af en salat med croutoner. opskrift

Salater med croutoner i de seneste år er blevet meget populære. Salater som både voksne og børn. Forbered salater med sprøde croutoner kan være både en ugedag middag, og på helligdage. Nyttige salater og dem, der ser deres tal, og dem, der foretrækker at spise kun sund mad. Denne nærende og let, og vigtigst af alt, lækker appetitvækker - stor skålen til dit bord.

Forbered en salat med kiks, opskriften på, som kan findes overalt, er ganske enkel. De grundlæggende elementer i enhver salat er de grøntsager, croutoner og dressing. Kiks til rådighed i butikken, men det er bedst, hvis du har en brand i deres egen. Fremstil kiks derhjemme er ganske enkel. For at starte, beslutte, fra hvilken brød er bedre at gøre croutoner til din salat. Det vil passe både frisk og gammelt brød. Skær "terninger" tykkelse på omkring 1 cm. De resulterende terninger eller striber drys krydderier og sende i ovnen. Under madlavning mix kiks i ovnen, til det nederste lag af ikke brændt. Kiks vil være klar i 20 minutter.

Der er andre opskrifter på hjemmelavede croutoner. Hvis du ikke ønsker at bruge tid på madlavning, kan du bruge mikrobølgeovn. Cubes af brød du skal hælde olie, drys med krydderurter, rør, og sende i mikrobølgeovnen i 5 minutter. Flere minutter senere, vil flavorful kiks med en gylden skorpe være klar.

Når alt det forberedende arbejde vil blive udført, kan du begynde at skære salat med kiks, opskriften hvoraf (og ikke én) vi vil helt sikkert fortælle.

Græsk salat. Opskrift med croutoner

En af de mest populære og enkle opskrifter salat med stegt brød er den græske salat. Er forholdsvis enkel parabol. Som de ingredienser, vi har brug for: tomater, revet ost, olivenolie, eddike, croutoner, krydderier. For at tilberede retten behøver vi groft hakkede tomater og lave en dressing af krydderier, eddike og olie. Alle ingredienserne blandes i en beholder og hæld saucen. Salat er klar!

Kylling salat med croutoner. opskrift

En anden nem og originalt snack, der vil helt sikkert nyde dine gæster - salat med croutoner og bud kylling. Til salat, vi har brug for et par tomater, agurk, røget kylling, majs, kiks. Den finthakkede kyllingekød tilsæt grøntsager og majs. Salat klædt med mayonnaise sauce før servering og tilsæt de stegte brød. Hvis du ønsker at tilføje en salat volumen og blødhed, kan blive anvendt og forarbejdet ost eller ost-ost. Kylling salat med kiks, opskriften hvoraf selv et barn forstod, forberedt!

Salat "Cæsar". Opskrift med croutoner

"Cæsar" er en lækker salat, der kan lide alle gourmeter. "Cæsar" har både en klassisk recept for at forberede en snack restaurant kok, og "hjem" fortolkning. For at forberede denne salat, du har brug for ingredienser såsom

kiks fra pinden - 200 g;

kylling - 300 g;

salat;

ost;

æggeblommer - 2 stk;

hvidløg;

sennep;

krydderier;

olivenolie;

citronsaft.

Høstet på forhånd croutoner fra hvid brød er lagt til side, vi har brug for dem det mindste. Først og fremmest skal du blande knust hvidløg med olivenolie (en blanding af kiks). Kylling skal skæres i små stykker og steges i olivenolie og krydderier. Når kyllingen er kogt, er det tid til at gøre æggeblommer. De æggeblommer brug for at male sennep indtil glat, tilsæt et fed hvidløg (knust), citronsaft, olivenolie, krydderier. Alt dette er blandet grundigt. At fodre ordentligt kølet salat plader nødt til at bryde sine hænder på de mellemstore stykker, læg dem på kylling og croutoner, hæld saucen og krydderier, derefter drys med revet ost. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.