Hjem og familieTilbehør

Hvor meget guld i den olympiske guldmedalje? Vægt olympisk medalje

Olympisk medalje - det er højeste værdi pris for hendes drøm for enhver atlet. Men spørgsmålet om bymændene er mest interesseret i, hvor meget guld i en guld olympisk medalje , og hvad det hele er. Lad os prøve at finde ud af at ændre priserne størrelse, sammensætning og design fra år til år, fra OL til OL.

historisk baggrund

Til en start er det værd at bemærke, at den olympiske medalje ikke bør bedømmes primært på deres materiale påfyldning. Alligevel prisen bærer en mere human skala og betydning og ses som en fusion af adel, mod, udholdenhed og vilje. Alle disse kvaliteter gør de menneskelige atleter. En medalje - det er bare en måde at fremme hans resultater. I første omgang blev det konstateret, at hver enkelt modtagende olympiske by vil blive engageret i udvikling og fremstilling af priser. Samtidig Olympiske Komité præsenterer en række af sine påstande:

  1. Medaljer bør have en diameter på mindst 60 mm og en bredde på mindst 3 mm.
  2. Guld og sølv medaljer bør være fremstillet af en metallegering, mens det bør være 92,5% sølv.
  3. Guld awards bør have forkromning, må guldet ikke være mindre end 6 gram.

Således bliver det klart, hvor meget guld i den olympiske guldmedalje - kun 6 gram, mens resten - det er sølv.

Det var - det var

De første olympiske lege blev afholdt så tidligt som 776 f.Kr. Athletic konkurrence blev afholdt til ære for helten Heracles myter, mens det for sin sejr i Pankration og bekæmpe (nærkamp), han ikke modtage priser. Traditionen med tildeling medaljer er dukket op i moderne tid, hvor den første olympiske kongres bestået en relevant afgørelse i 1894. Alle krav, regler, tildeling principper blev klart i den olympiske charter. Således er den første og anden runner modtaget priser af sølv 925, tredje vinder modtaget bronze, og vinderen - en medalje, som er blevet belagt med guld. Selv da er de parametre, blevet bestemt om: vægt og sammensætning af de priser, samt adresse på spørgsmålet om, hvor meget guld i den olympiske guldmedalje.

Hvordan awards

De første moderne Lege blev afholdt i 1896 i Athen. Så modtog vinderne sølvmedaljer og andenpladsen Præmierne blev overrakt til kobber. 43 sæt medaljer er blevet spillet i Grækenland, og deres design er udviklet af Jules Shaplenom og vejer en olympisk medalje var kun 47 gram. De mest usædvanlige Priserne blev overrakt ved næste OL i 1900, som blev afholdt i Paris. Designer Frederic Vernon for første gang i olympisk historie tilbudt rektangulære medalje, på den ene side af hvilken gudinde sejr Nike er blevet skildret, og på den anden - en atlet. Det er fra disse spil begyndte traditionen med tildeling guld, sølv og bronze medaljer.

Vægt olympisk medalje er i konstant forandring: for eksempel ved OL i 1904 og 1908, var han den yngste og var kun 21 gram. Til sammenligning: medaljerne i vintersport konkurrencer i Vancouver vejede 576 gram, og i Sochi - 585 gram, som anses for at være en absolut rekord af legene.

Innovation og ideer

Selvfølgelig, for hele tiden af den olympiske bevægelse er ikke uden sine forskellige nuancer og hændelser. Lad os sige, for vinter-OL i Vancouver, besluttede arrangørerne at gøre medaljen fra sekundære råmaterialer. Dette blev gjort med henblik på at forbedre den økologiske situation i verden, men fordi de olympiske medaljer blev skabt fra brugte kredsløb. Og det tilladt Canada for at spare på spillene. Det er bemærkelsesværdigt, at hver award havde sin gravering, dvs. ingen af de atlet medaljer ikke gentages.

Det med sammensætningen?

Og ændret sammensætningen af en olympisk medalje. Så meget lille vægt og den mest guld i sammensætning var belønningen ved OL i London i 1908. Ved legene i Albertville i 1992. Priserne blev foretaget fra håndlavede glas, og anvendes som en ramme af guld. Og to år senere, da legene blev afholdt i Norge, i Lillehammer, prisuddelinger og alle var lavet af granit, der var forårsaget af ønsket om at understrege designerne nordmænd elsker at naturen.

Funktioner af skabelse

Bortset fra spørgsmålet om, hvor meget guld i den olympiske guldmedalje, mange spørge, hvordan de oprettes og godkendes. Således oprettelsen af priser for legene i Sochi engageret Smykker Factory "Adamas", som for første gang i historien om den olympiske bevægelse produktion engageret i en privat organisation. For eksempel er alle spil foregår på engelsk byer, medaljer skabt mynte tilstand.

Oprettelse medaljer til OL - er en tidskrævende proces, som spiller en vigtig rolle og ansvar definition af overholdelsen af hver etape. Mange spekulerede på, hvor meget guld i De Olympiske medaljer i Sochi, som de var her de mest imponerende i størrelse. Så den gyldne prisen var 565 gram sølv (960-karat), og 6 gram guld (999 prøver). Disse tal svarer til mindstekravene fastsat af IOC. Sølv og bronze i 100% sammensat af de materialer, der skulle være i deres sammensætning, nemlig 525 g sølv og 460 gram bronze. Således symbolikken af medaljer er, at den mest vanskelige og dyre er guld award, som går til atlet vanskeligere. I alt har de produktions- priser på legene i Sochi blevet brugt omkring tre kilo guld, to ton sølv og 700 kg af bronze.

Hvor meget?

Selvfølgelig, oprettelse af olympiske medaljer for landet - en temmelig stor investering. Derfor er mange spekulerer på, hvordan meget er en olympisk medalje. Dette kan forstås, hvis vi vurderer, hvor mange er villige til at betale nogle eller andre stater til deres atleter modtog priser. Overvej tal på grundlag af, som fandt sted i Sochi vinter-OL. De fleste af pengene til guldmedalje var klar til at tilbyde Aserbajdsjan, Kasakhstan, Letland - henholdsvis $ 510000, $ 250000, $ 193000. I Rusland, præmien på $ 115600. Således er de olympiske medaljer er værdifulde i sig selv som en sportslig præstation, men ud over dem, du kan få en god bonus, hvilket betyder, at atleter har at stræbe efter.

Olympiske optegnelser

Som i enhver sportsbegivenhed, under De Olympiske Lege registrerer sæt, ikke kun de atleter, men også arrangørerne. For eksempel, den mindste vægt og den reneste i form af sammensætning var Medaljen uddeles i London i 1908. For deres fremstilling anvendte rent guld, og det var den eneste gang i historien om De Olympiske Lege. Bare se på dem for at se, hvor meget vægt en olympisk medalje på det tidspunkt. Nye rekorder blev sat i Vancouver for disse konkurrencer blev slået mønt vejer 576 gram. Den største diameter var i de olympiske medaljer i Torino: prisuddelingen var ligesom cd'er, havde en usædvanlig skære tapen og så temmelig imponerende, vejer 469 gram. Den eneste afvigelse fra den cirkulære form var en belønning i form af et rektangel, der blev præsenteret i 1900 i Paris. Således hver sport, især De Olympiske Lege - er en længe ventet begivenhed, når det er muligt at forstå, hvordan staten og muligheden for atleter og den dygtighed og organisatoriske evner af lande, der har været vært for disse vigtige for konkurrencen verden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.