Hjem og familieTilbehør

Baby Monitor FD 2800 Maman: Beskrivelse

Baby Monitor FD 2800 Maman er en ret almindelig og nødvendig ting for unge mødre. Ikke altid har mulighed for at sidde og se på den sovende baby, når huset en masse ting. Denne enhed vil medvirke til at frigive kvinde hænder. Dens tekniske egenskaber, samt hvad de siger om denne enhed, blive drøftet i vores artikel.

karakteristika

Baby Monitor Maman FD 2800 er en avanceret lyd babyalarm system. To små radioer, der kommunikerer med hinanden via et trådløst netværk, er en stor hjælp for forældre. Hvis du ejer et hus eller en stor lejlighed, uden at gøre det er meget vanskeligt.

Denne enhed har et flot udvalg af: du hører din baby vågner op, selv når du er væk fire hundrede meter. Du vil være i stand til at berolige ham, når han græder. Takket være den indbyggede højttaler og mikrofon.

Teleskopantennen er hensigtsmæssigt popper op og giver den bedste signalmodtagelse. Må ikke bekymre dig, hvis du har gået ud over receptionen. Baby Monitor vil straks informere dig om dette, det producerer en karakteristisk signal. Eventuelle lyde i denne enhed er justerbare i volumen.

Baby Monitor FD 2800 Maman kan betjene både på nettet og batteri. Alternativ strømforsyning er meget praktisk, når du ikke kan operere fra vekselstrøm.

Denne enhed er nem at bære takket være en særlig klip. Du skal blot vedhæfte den til lommen og roligt gå om din virksomhed.

Desuden kan denne enhed anvendes til at kommunikere med sengeliggende patienter. Bare lad ham være i fred enhed, og det vil bede dig om at komme, hvis det er nødvendigt.

instruktion

Baby Monitor FD 2800 Maman ganske nem at bruge. Børn radio tillægger en flad overflade på afstand m fra barneseng. Må ikke placere den i holderen for at undgå interferens.

Dernæst justere enheder på et enkelt netværk kanal. Gør det nemt: din vil være den kanal, hvor mindst støj i modtageren forælder radio.

Testmateriale volumen: Juster højttaleren, at forvælge det ønskede niveau.

I intet tilfælde ikke sætte en babyalarm ud til TV eller åbne et vindue: ekstra lydkilder vil kun distrahere dig fra dit arbejde og tvunget til konstant at løbe ind i lokalet til barnet.

Sjældent, men der er situationer, hvor i det samme hus, men i forskellige lejligheder babyalarmer arbejdede på én kanal. Hvis du bemærker andre lyde på din enhed, bare ændre frekvensen.

Batterier med dette udstyr er ikke inkluderet. Pas godt på det i forvejen, hvis du ønsker at bruge det, ikke kun fra netværket.

Baby Monitor Maman FD 2800 anmeldelser

Denne enhed betragtes som en af de mest billig blandt lignende. For en kasse med et sæt babyalarmer du give lidt mere end tre tusind. Af denne grund, mange indkøb denne enhed, skal du ikke forvente nogen mirakler fra ham. Men babyalarmen Maman FD 2800 (billedet nedenfor), efter kundernes anmeldelser, er dets funktioner udføres fuldt ud. Blandt de konstaterede mangler konstant hvislen i forældreenheden. Det gør dog ikke ondt at erkende, grædende baby, eller endda i søvn.

Blandt de mangler har også bemærket den indretningens skrøbelighed struktur. Du skal passe på ikke at tabe det, da det er muligt udseendet af revner i plast.

Fordelen anses modtagerækkevidde. De, der har brugt denne enhed, bekræfter, at selv om der er flere forhindringer (fx vægge), er han ikke mister signalet.

Denne babyalarm er uundværlig for dem, der tilbringer sommeren i sommerhuset. Du kan gøre tingene i haven, mens din baby sover i huset.

Ifølge kundeanmeldelser, kan denne model fange uvedkommende signaler. Ændring af frekvens kanal løser problemet.

konklusion

Baby Monitor FD 2800 Maman - en enkel og nem at bruge enheden. Nogle kan nemt undvære det, men dem, der bor i et privat hjem, vil det være meget velkommen.

Før første brug, de unge forældre nødt til nøje at studere instruktionerne for ikke at efterlade nogen hændelser. Købere vist, at følsomheden er så høje, at jeg kunne fange signalerne fra politiet bilen og taxi service. Af denne grund, er det værd at tjekke enheden meget grundigt, inden du begynder at bruge det.

Følg vejledningen er korrekt oprettet den enhed, der vil tjene dig i lang tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.