Hjem og familieTilbehør

Hvad hatte bæres med en frakke? Vi lærer!

Hvad hatte bæres med en frakke? Så spørgsmålet er givet hver pige, første gang du køber denne vare af overtøj. Det synes svært at vælge pelsen end at bryde boldens tilbehøret, men i virkeligheden er det ikke så. Find stilfuld hat passer godt inden for dit billede, en vanskelig opgave, men løses. For at gøre det rigtige valg, er det vigtigt at tage hensyn til en masse nuancer: hvad dit ansigt typen, hårfarve, den overordnede stil af pels og dens farvesammensætning. Her er et par tips om hvad de skal bære hatte pels.

Vær opmærksom på udseendet

Først og fremmest se på, om du er en hovedbeklædning. For eksempel, hvis du har en temmelig skarp ansigtstræk, vil du nærmer hætten, der ligner den mandlige, og hvis bløde, derfor feminin. Hat du kan nemt rette eventuelle ansigtsform, åbner enten skjuler eller den del af det. Så hvis det er runde eller firkantede, så er du nødt til visuelt at trække det - åbne panden og løft bagsiden af hovedet. Asymmetri er også velegnet til dig.

Hvilken slags hat er slidt med en frakke, hvis aflange ansigt? Så hatte bør være lav, lukker hendes pande og tilføje volumen på siderne. Du bør også tage hensyn til din højde: høje kvinder ikke går skinny kapitæler, fordi så ser det ud som om, de har en uforholdsmæssig lille hoved. Omvendt bør lave damer ikke blevet "svampe", fordi hovedparten af hovedbeklædning.

Hvad hatte bæres med en frakke?

Et andet godt råd om emnet: ved montering altid se på dig selv i et spejl i fuld længde, og ikke bare i ansigtet. Efter alt, vores vigtigste opgave - at finde ikke bare en hat, og den ene, der er slidt med en frakke. Overtøj kan gøre dig ubekymrede fashionistas eller en elegant dame, hensynsløs pige eller en spektakulær kvinde. Coat - en stor del af din garderobe, kan den bæres med en masse hatte. Og i første omgang er, selvfølgelig, en hat. I den klassiske version af det med en bred randen med en koket blondekant, farver eller pels.

Et par tips til at vælge

Der er endnu en regel om hovedbeklædning, som fuldt ud besvarer spørgsmålet om, hvad slags hat til at bære en frakke: det skal være mere interessant i formen, jo enklere det overtøj.

For militær stil hat er perfekt, ligesom en mands eller kasket.

Det ser flot ud med en frakke og uldne huer og tørklæder og baretter. Stor strikket overtøj til lige snit, vævede fletninger og mønstre - for tætsiddende. Det ser flot moderne tørklæde-rør. Den er perfekt egnet til enhver stil pels uden en stor krave, fastgjort til toppen. Og, selvfølgelig, pels hatte. De er ideelle i kombination med kraver af det samme dyr, eller en frakke uden kant overhovedet. Farven på din hat kan være enhver, kombineres med den ydre beklædning, det vigtigste - ikke vælger det samme, ellers alt vil fusionere.

konklusion

Husk, at det kun er op til dig, hvilken slags hat til at samle op frakker, og du beslutter, hvad det vil være den type, farve og stil. Kig i spejlet, før du køber, og hvis du har noget at bekymre, så være sikker på, er din ideelle stadig venter på dig!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.