Hjem og familieTilbehør

Kvinders koblinger: Tendenser 2013

En af de vigtigste tilbehør til ethvert billede - en pose, og designere har altid lagt særlig vægt på denne detalje. Fra sæson til sæson, vises følgende punkter catwalks i garderoben i de mest varierede form, der svarer til de nyeste trends. En sådan skæbne ikke undgå og kvindelige koblinger - små poser på en tynd rem eller uden ham, hvilket gjorde komplementær måde at gå ud. Clutch 2013 - er først og fremmest praktisk og bekvem ting du kan bære ikke kun med en aftenkjole. Desuden kan kvinder kløerne på den faktiske opkrævning være rummelig nok størrelse, der gør dem mere egnet til daglig brug.

En af de interessante design beslutninger - at skabe koblinger af farvede plastposer i sidste ende blive som små kasser. Rektangulære og gennemskinnelige muligheder findes i samlinger af Charlotte Olympia og Burberry. Hos Chanel håndtasker kobling som en rektangulær form, men uigennemsigtige og lyse farver, med et stort hus logo. Valentino og Gucci skiller sig ud originale former: deres kløer som sommerfugle og krystaller.

Klassisk design foretrak Alexander Wang hjem, Versace og Les Copains: deres tasker er lavet af traditionelle materialer til sådanne produkter - naturlig hudfarve. Snake eller krokodilleskind - er en anden mulighed for aktivt at bruge samlinger på catwalken i 2013. Kvinders koblinger med finish billede Stella McCartney, Jean Paul Gaultier og Oscar de la Renta.

Måske den vigtigste tendens i 2013 - Fur koblinger. De er ofte dekoreret med imiteret perler, der tilføjer et billede af en særlig smag af luksus. En sådan konstruktion beslutning drejede Dio, Michael Kors og Valentino.

En masse af de mest originale former for poser til at blive vist på podiet i samlinger af 2013. Trapeze, cirkler, polygoner, buer, læber, dukker, Vi har allerede nævnt sommerfugl og krystaller - alt dette er den mest aktuelle kvinders koblinger. Foto eksempler (Charlotte Olympia, Judith Leiber) næppe forlade dig ligeglade.

Som nævnt tidligere i denne artikel, er koblinger bliver mere alsidig tilbehør, som er praktisk at bruge hver dag. Remme og kæder, som håndtasker er virkelig mobil - fællesarealer i udformningen af de sidste koblinger. Hertil kommer, på podiet var der en interessant materiale - træ. Det gjorde håndtag, spænder og andre varer poser.

Som for farven koblinger, de valg er mange: klassisk sort, som sædvanlig, masser af, er rigelige og lyse farver - rød, blå, grøn. Guld, sølv og metalliske poser er også yderst relevante for podiet. Det er værd at bemærke, at stylister denne sæson tilbud til afhentning farven til farven på de vigtigste kobling slid - uanset om du passer denne mulighed? I børnenes samlinger fokuserer på de lyse syre farver, ofte dekoreret med forskellige koblinger detaljer og mønstre.

Endelig er vi tilføje, at sidst kobling, ophører med at blive vist i designerens kollektioner som udelukkende kvindelig tilbehør. Hovedsageligt på grund af den bærbare tablet enhed og dækker kløer nu i stigende grad befinder sig i hænderne på mænd. Disse poser er normalt større end deres kolleger i kvindernes kollektioner og er lavet i en klassisk stil.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.