TravelingRejsetips

Kloster David Gareji Georgien: foto og adresse

Georgien - et land med en rig historie. Gamle fæstninger, smukke templer, gamle byer og klostre har været vidne til mange interessante og vigtige begivenheder i historien om landet.

I Georgien, er der mange hellige steder, hvoraf nogle kan dateres tilbage til middelalderen. De er tiltrukket pilgrimme fra mange lande. En af de mest beundrede klostre i det solrige Georgien er kompleks, opkaldt efter St. Davida Garedzhi. Den dækker et stort område. deres oprettelse hører til VI-XIV århundrede: mange klostre, hvis alder er respektable koncentreret her.

Klosteret kompleks David Garendzhi historie

Klosteret blev grundlagt i VI århundrede assyriske fædre. Sammen med John Zadazeniyskim Mount Zadazeni kom og bosatte St. David. Munkene gik i forskellige retninger. David Gareji valgte Tbilisi og bosatte sig på Mount Mtatsminda, i nærheden af byen. Han bevarede sin hule og tempel til vor tid.

Nogen tid senere, David havde en konflikt med Tbilisi zoroastrianere. Han besluttede at flytte til mere mørke, øde område. Dette sted stpla Gareji ørken, det sværeste sted at overleve i hele landet.

Afregning med sin elev Lucian i hulen, David Gareji spiste mælk og vilde hjorte rødder. Som livet i St. Davids, nær hulen blev opdaget og udvist dragen. Fra toppen af højderyggen, der hæver sig over hulen af David og i dag kan du se stien frafaldne drage.

Gradvist, David dukkede tilhængere og tilhængere, der byggede sig huler, carving dem i sandstensklipper ikke langt fra hjemmet af David. Så der var en hule kloster David Gareji. Ti kilometer fra hulen kloster David Natlismtsemeli blev bygget. I løbet af sin lange historie klostret blev udsat for gentagne invasioner. Shah Abbas i 1625 dræbte alle munkene og klostret ophørt med at eksistere.

Kloster i sovjettiden

Om ham husket tilfældigt under regeringstid L. I. Brezhneva. Klostret kom Medea Mizvrishvili, mens kommissæren for Kakheti. I Udabno dengang aserbajdsjaneres boede. Med dem kom den etniske konflikt, som kom til at skyde Mizvrishvili. Medea klagede almægtige Sjevardnadse, og straffende foranstaltninger blev truffet mod aserbajdsjaneres: de flyttede fra Udabno i Svan landsby, hvor de bor den dag i dag.

Mizvrishvili indsats fra klostret blev bygget asfaltvej, som er velbevaret i dag. Samtidig blev der bygget et par huse og udført el.

seværdigheder

Kloster David Gareji består af hundredvis af værelser hugget ind i klipperne - celler, kirker, værelser, pakhuse. Unik grotte kompleks ligger i Gare Kakheti. Dens længde - 25 km på de semi-ørken skråninger af Gareji Ridge.

I vores dag-til Gareji ørken er der ni store komplekser, der er forskelligt bevaret. For at se dem alle, det tager lang tid. Interessen for turister er:

  • Mohatuli;
  • Lavra Davids
  • Tsamebuli;
  • Kloster tetri Udabno;
  • Natlis-Mttsemeli;
  • Kloster Natlismtsemeli.

Med nogle af disse steder, vi præsentere dig nærmere. Men først, vi ønsker at give råd. David Gareji - Monastery handler, så i shorts og uden tørklæde kan ikke komme her. Namolennaya århundreder og fredelig atmosfære skaber en unik følelse. Rolig og ringer tavshed brydes kun her ensomme skrig rejsende.

Laurus St. David

En af de store klostre i komplekset er Laura. Denne gamle kloster er hugget, eller snarere hugget i klippen munkenes celler. Ser man på meget stram, man spørger sig selv: "hvor meget lønomkostningsposter mennesker til at skabe disse værelser?"

En Luftfoto viser, at klosteret ligner et kæmpe kors. De Laurel St. David Davida Garedzhiyskogo relikvier. Ifølge nogle rapporter, er der også gemt asken og elev af David - St. Dodo. Dokumentation af denne version ikke er til stede, og stedet for begravelse er ikke fundet.

The Laurels har to kapeller, som er placeret på en bakke. Der er en betagende udsigt over det omkringliggende område. Wyden og tilstødende Aserbajdsjan. I det VI århundrede, efter dødsfaldet Davida Garedzhiyskogo blev rejst kloster komplekser Natlismtsemeli Dodos og PKA. I det IX århundrede i David Gareji (Georgien) St. Hilarion kartveli bygget nye templer og tilføjet på den vigtigste kirke af klostret.

kilde

Ifølge forskere, at opførelsen af klosteret i sådan et vanskeligt sted at leve på grund af tilstedeværelsen kilde. Dette er det eneste sted, hvor du kan få vand. Udover ham, mange kilometer på dette område er der ingen fugt.

Hvis du besøger en rundtur i denne fantastiske kompleks, vil guiden være sikker på at henlede opmærksomheden på den fure, udført i klipperne. Under regnvand flød over dem og blev opbevaret i en særlig beholder.

kloster Natlismtsemeli

Denne handling er bolig, som er meget forskellig fra klosteret. Her kan du ikke få på bussen. Svært vej af en god SUV. Turister er nogle gange meget lille. For at komme til klosteret, er det nødvendigt, før de når fem kilometer til klosteret, drej til højre ved markøren og drive fire kilometer.

Hvis du kommer i bil, er det nødvendigt at forlade gaten. Dette kloster er en hule oppe i klipperne. Som regel er disse besøgende ikke tilladt. Derudover er der en grotte tempel Johannes Døberen og sten tårn over klipperne. For det fører sporet. For at komme til tårnet, skal man igennem en lille hule. Inde altid mørkt og fugtigt. Det er beboet af mange flagermus. I nærheden af denne struktur har en ned slagtilfælde, hvilket fører til klosteret huler, men de får lov til at bruge ikke alle.

Hvis stien for at gå til venstre fra klosteret, kan du se nogle af de overskrifter og en anden lille hule. Det var en munk Serapion. Han blev begravet i den vigtigste kirke, og hans ex-hulen betragtes som en meget agtet sted.

Den skrin af klosteret

I David Gareji kloster i lang tid holdt han en af de største helligdomme af Georgien. Dette er den sten, som St. David bragt fra en pilgrimsrejse til Jerusalem. Da han nåede den hellige by, David oplevet spændingen ved stærke, ikke at tillade ham at komme ind i det. Han tog tre sten og gik tilbage.

Samme aften, guvernør i Jerusalem, havde en drøm, som indikerede, at nogen havde taget den åndelige magt i byen. Soldaterne blev beordret til at hamle op med David og tage ham stenene. De tog kun to, og den tredje David formået at skjule. Det er, når han har bragt til Georgien. I David Gareji det bringer i dag kun en højtidelig ceremoni. Og holdt stenen, er den tredje åndelige kraft af den hellige by, i Tbilisi, Sioni Domkirke.

Udflugt til David Gareji

Disse dagture er organiseret i Tbilisi. Varighed - ca. 10 timer. Besøg David Garendzhi kan være en del af en tur gruppe op til 45 personer. Omkostningerne (for én person) - 45 USD.

Hvorfor skal du besøge klosteret?

Handler nu kloster kompleks David Gareji - et slående eksempel på den historie og bygningskunst. Han imponerer med sin størrelse og storhed. I ørkenen blev hele David udhulet næsten fem tusinde celler og kirker i hænderne på eneboere. Gareji kompleks er speciel på grund af dens længde i Gareji Ridge - mere end 25 km.

Kloster indtager en værdig plads blandt de mange kulturelle monumenter i den feudale æra Georgien. Udover de fantastiske sten strukturer, er det kendt for sin smukke natur, så enhver turist efter besøger resterne masser af gode billeder.

Stien til klosteret

Mange rejsende tiltrukket af David Gareji. Hvordan kommer her? Tbilisi kan bruge taxa til Rustavi og Gardabani. Så har du brug for at leje en taxa, der vil tage dig til din destination. Den nærmeste by - Sagarejo, så du kan ringe efter en taxa herfra. I de varmere måneder klosteret kan nås med udflugt bus.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.