TravelingRejsetips

Hvor bedre at slappe af i Krim: anmeldelser af smukke steder

Hvor er den bedste ferie på Krim? Dette spørgsmål er af interesse for alle, der kommer til at slappe af i dette smukke sted.

Hvor bedre at slappe af i Krim: anmeldelser af Sudak

Denne by er lille i størrelse, men der er meget godt at tilbringe ferien. Takket være veludviklet infrastruktur, vil din ferie være komplet. Du kan stoppe på hotellet, såvel som i private husholdninger. På cypres allé der er mange caféer, restauranter og fastfood. Strandene i denne by småsten, næsten alle er gratis adgang (selv om nogle tilhører sundhedscentret), men de mennesker, meget, så du skal ankomme tidligt og tage deres pladser. I denne by er det genovesisk fæstning. Vil være her - sørg for at besøge hende. Det er meget smukke, fantastisk havudsigt, foruden luften er så ren.

Hvor bedre at slappe af i Krim: anmeldelser af Theodosia

I denne turistby er meget veludviklet infrastruktur. Du kan bo på et hotel eller i en turist-rekreation kompleks. Derudover kan du leje et værelse eller en lejlighed fra privatpersoner. Du vil ikke være kede, fordi i Feodosia er mange restauranter, caféer og diskoteker. Derudover kan du besøge kunstgalleriet Aivazovsky, Museum of Money Museum AS Grøn og mere.

Og hvor bedre at slappe af i Krim med børnene?

I de fleste Feodosia børn vil ikke være så behagelig. Det er bedst at gå med dem til hvile i Riverside. Landsbyen ligger 15 minutters kørsel fra byen. Der er også masser af fritidsaktiviteter, for eksempel, CURRENT "Golden Beach". Alternativt kan du bo med lokalbefolkningen. Du kan spise i caféen, er fordelen, i landsbyen en masse af dem. I nærheden er også en masse butikker og basar. Strandene her bare smukke, bare den slags, der har brug for babyen - sand, og havet er ren. Af den måde, her kommer ofte til forskellige attraktioner, så dine børn gør ikke ligefrem keder sig.

Hvor bedre at slappe af i Krim: anmeldelser af New World

Landsbyen New Light er beliggende i et malerisk område, mellem bjergene og enebær lunde. På dette tidspunkt, en fantastisk luft. Hvor du kan få en god hvile, og helbrede din krop. Du kan bo på et hotel, samt privatpersoner, der udlejer værelser i deres lande. Du kan spise i lokale caféer og restauranter. Her kan du tage en tur på sporet Golitsyn, på enebær lund, besøge grotten Chaliapin. Hertil kommer, hver turist en unik mulighed for at fordybe sig i vandet i Royal Beach. Det var her, at han svømmede Nikolaj II.

Hvor bedre at slappe af i Krim: anmeldelser af Koktebel

Denne landsby er kendt for hele produktionen af vin og cognac. Ikke kun det, kan du nyde disse vidunderlige drikkevarer, på dette punkt, du stadig har en god hvile og underholde. der er mange Turist- og Sundhedscenter i landsbyen, for eksempel, melankoli "Primorje" eller TOK "Horizon". Hvil i disse komplekser vil koste dig dyrt. Hvis du ønsker at leve til en rimelig pris, kan du bo i den private sektor eller i de gæstehuse. Der er mange fastfood-steder, for eksempel "Ate-Drak". Her kan du spise velsmagende god mad til små penge. Strandene i denne landsby er der et resumé, men der er dem, der hører til enhver sanatorier, indgangen til et gebyr eller en pass. Havet er rent og strandene er småsten. I Koktebel kan besøge Dolphinarium. Dens indbyggere (delfiner og sæler) vil glæde både børn og voksne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.