TravelingRejsetips

Zhebrak Michael og hans projekter

Der er en vejledning i Moskva, som indbyder børn og voksne til at gå gennem gaderne i hovedstaden og forstæderne, hvilket gør det en fascinerende rejse tilbage århundreder. Dette er Michael Zebrak. Det kaldes en privat guide, en svindler, historiefortæller, og alligevel er han er en førende forfatter af programmet "Walking".

Tour-præstation

Ja, det er netop det. I løbet af årene, der kommer op med sjove spil for børn og endda voksne. Michael gør ture til disse shows, der er kommet på turen, bliver skuespillere, og ikke bare en gruppe efter tour guide. Hver ny gåtur, en ny tur eller en tur til en af Moskvas parker med børn pludselig bliver til en skattejagt, eller nogle historiske artefakter. Ture af kunstmuseer omdannes til detektivarbejde, hårdere end i Pinkerton. Børn som her er de spor, der søger efter hemmeligheder gemt i museets sale. De er interessante at se billeder og finde spor til tørre i stedet for den klassiske historie om vejledning.

I et par ord om dig selv

Biografi Mihaila Zhebraka meget nærig med de faktiske forhold. Næsten ikke detaljeret, dybest set er dette en liste over datoer for vigtige øjeblikke af skabende aktivitet. Født April 27, 1965 i Moskva. Han gik i skole, så dimitterede i MGUP (udskrivning). Hans hobby - historiske steder i Moskva og bjergbestigning. Information til deres ture stammer fra bøgerne, som en læser af storbyområder biblioteker. Han mener, at kun en bog hjælper til at forstå historien, især gamle.

Michael fortalte mig, at i sin ungdom rejste i hele det centrale Rusland med børnenes tour grupper. Gradvist begyndte jeg at køre ture i den voksne kontingent. Ifølge ham, vel vidende det materiale, er det muligt at turnere i enhver by tre timer. I skolen, Michael var interesseret i teater, historie, arkitektur og kunst. Favorit transportmidler - en cykel, og ud af byen - hesten. På det personlige liv Mihaila Zhebraka kendt, at gift og har en søn. Om mere snak ikke elsker.

Turisme og udflugter - kærligheden til et barn

Født i Moskva, Mikhail gik hende op og ned, klatrede alle de mystiske af byens centrum placering og fjerne egne af sine parker. Den unge eventyrer gerne finde historiske steder og fortidsminder, der er beskrevet i litterære værker. Nå kende alle afkroge af hovedstaden, mange år brugt sightseeing i Moskva og rejste med gutterne på Moskva-området, og forsøgte at introducere dem til de nærliggende klostre, herregårde, byer.

I 2004-2005, Mikhail Zhebrak arbejder i turist selskab "Ekspedition Fischt" hoved udflugt afdeling. Her beskæftiger han sig med udvikling af ruter, udflugter og skriver reklame kopi. Dernæst driften af sports-afdelingen editor, så chefredaktør for magasinet "Selvforsvar uden våben".

Fra september 2012 til i dag, Michael er på den kanal "Kultur" ugentlig forfatters program "Walk". Og, selvfølgelig, fortsætter med at gennemføre sightseeingture til børn byen og regionen fra turist selskab "Gay Travel". Rejsebureau "Travel Store" og Michael arbejder med voksne grupper af turister. Enhver person kan bære væk, det vigtigste, at han var interessant og sjovt. Her er en interessant biografi i vejledningen Mihaila Zhebraka.

Sightseeing ture i "Gay Travel"

Disse ture, der afholdes inden for de Mikhail egen ophavsret game programmer, give maksimalt interessante oplysninger til børn. De er på en legende måde, ikke kun lære om deres by, dens museer, historiske fortid, men også lære at se og forstå, at kunstneren malede, hvorfor huset blev bygget i den stil, og meget mere. Børn på spil er forskere. Med forstørrelsesglas, kort og notesbøger de, under ledelse af Mihaila Zhebraka, opdage verden, hvilket ikke er hverdagskost. God til de forældre, der bringer deres børn på sådanne ture. Webstedet "Gay Travel" kan læses rave anmeldelser fra forældre og børnene selv.

Forfatter program "Walk"

Udflugter-forestillinger, Michael Zhebrak kommer op, der er stået på i mange år, førte ham til tanken om sin forfatters program "Walk". Og det har fået de højeste karakterer fra publikum. Det er bemærkelsesværdigt, at overdragelsen af en halv time, og ikke trætte beskueren fra skærmen. Højdepunktet i hendes professionalisme historiefortæller, der udfører Michael selv. Han er en stor kender af historien om Moskva og dens omegn, har viet mange spørgsmål program tema i Moskva. Disse omfatter en række tandhjul "Moskva te", "vand Moskva", "Moskva italiensk" og andre. Dette er også en tur, kun for en bred vifte af seerne. Disse programmer er på internettet, det vil sige, de kan ses på ethvert tidspunkt. I de emner, Michael skaber en seer ser et fantastisk spil lærd og talentfulde person.

Hvad ellers vil komme op med Michael? Hvilke andre talenter ikke åbnet?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.