TravelingRejsetips

Hvor til at hvile i juni, havet? Hvor kan hvile i begyndelsen, midten og slutningen af juni til havet

Med udbruddet af de første varme sommerdage alle feriestemning vises. Og så snart der er en rimelig spørgsmål om, hvor resten af havet i juni? Den maksimale udvej er endnu ikke kommet. I begyndelsen af den første måned af sommeren fleste strande er gratis, og hoteller er endnu ikke hævet priserne. Dette er et godt tidspunkt at slappe af i nabolandene. Men det bør vælge med omhu: huske på, at ikke alle resorts sat perfekt vejr. Den gode nyhed er, at de mest populære turistmål er stadig klar til at modtage gæster. I juni kan du tilbringe din ferie på Ruslands område.

Hvordan vælger et hvilested?

Varm og behageligt vejr uden den trykkende varme omkostninger i mange lande. Det eneste problem kan være mere køligt vand. Hvis du spørger sig selv om, hvor de skal gå til en ferie i maj og juni i havet, er det bedst at begynde at kigge på lande, der lige syd for Tyrkiet, som Cypern og Egypten. I Tyrkiet, vejret er ikke meget varmt, omkring 25 i løbet af dagen og 18 om natten, og havet er kun opvarmet af juni måned. Dette er ikke et stort problem for de fleste turister, som hvis ikke tilfreds med vandtemperaturen i havet, er det let kan udskiftes i poolen på hotellet.

For elskere af varme, der er egnede til Vietnam, Bali, Marokko. Fordelen ved disse tendenser er den kølige og friske luft på denne tid af året, som i væsentlig grad afbøder varmen. Populær og Thailand, især dens østlige retning, men der er en masse af turister.

Generelt, jo tættere den anden måned i sommer, jo mindre chance er der i dårligt vejr, men priserne på de fleste af de etaper øges allerede i 20'erne. Hvis du beslutter, hvor at slappe af i midten af juni til havet, var allerede fuldt "modnet" Tyrkiet og Grækenland. Udgifterne til ture er stadig ganske lav.

Populære lande for en badeferie

De fleste af vores medborgere er udvalgt udelukkende til strand fritidsaktiviteter, da der ikke er noget pænere end liggende i en liggestol, nyde vejret, med frisk frugt, til noget vand at svømme i turkis og se solnedgangen. Blandt de mange destinationer for en ferie i den første sommer måned er muligt at identificere de vigtigste, er det blevet traditionelle for os: Montenegro, Bulgarien, Kroatien, Grækenland, Tyrkiet, Israel og De Kanariske Øer. I disse lande er der allerede et fuldgyldigt feriesæsonen, men vandet er stadig ikke "frisk mælk". Den varmeste hav - i Thailand, men fra maj til august er ofte regner, og i Egypten, men i juli er det værd at den intense varme. Hvis du stadig er i tvivl om, hvor man kan slappe af i juni havet, husk: den fordel, at disse lande er, at der er en stærk mangel på luft, hele dagen kan tilbringe tid udenfor under solen. Og hvis vandet er koldt, være opmærksom på infrastrukturen af hotellet og afhente mulighed med den passende for dig swimming pool. Derudover er der er underholdningsindustrien, fra ridning og slutter slapper af på lystbåde, udflugter.

asiatiske lande

De russiske turister der er forskanset stereotype, at asiatiske regntiden i sommermånederne, så kommer her ikke det værd. Ifølge eksperter, hvis regionen har sandsynligheden for nedbør, og med den højeste sats er i de fleste tilfælde betyder ikke, at de vil slippe ud uden afbrydelse. Normalt det regner eller tidligt om morgenen eller om aftenen, hvilket bringer en behagelig kølighed. Tælle hvor en pause i begyndelsen af juni til havet, bemærke, at i Thailand, Pattaya feriesteder, Koh Lanta, Ko Phangan komfortable nok. Dag temperatur her er omkring 35 grader om natten 28. Vandtemperaturen er også 28. Havet er stormfulde tider i løbet af denne periode, og dannede bølger, der tiltrækker surfere. Det er også den bedste tid til windsurfing. Og i Vietnam observeret den mest behagelige temperatur i de populære feriesteder i Phan Thiet og Nha Trang. Meget varmt og tørt på det tidspunkt og på Bali.

Europa og dets badebyer

Tale af badeferie her i første omgang bør nævnes Montenegro, Spanien og Grækenland. De tiltrækker ikke kun for sit milde klima, hyggelige og rene strande, men også rig på historie. Hvis du vælger det bedste sted at slappe af i begyndelsen af juni til havet, disse lande har noget at tilbyde dig. Her står en rigtig sommervejr, og deres fordel er evnen til at kombinere en strand og en aktiv sightseeing ferie. Hvis du kan lide bare hav og sand, er det værd at være opmærksom på Cypern og Kreta. Af den måde, ifølge nogle rejsende, Italien - ikke det bedste sted for strand rekreation, dette er det mister meget af Spanien. Et stort antal små stenstrande har fået mange til at kigge rummelige, sand destinationer, med veludviklet infrastruktur i andre lande. Hvis du tænker, hvor at hvile i slutningen af juni på havet, undgå Rimini. Dette er et meget populært feriested mekka af tyske pensionister og pakke russiske turister. hoteller Kvalitet er ikke så mange, og generelt oplever lækkerier af italienske livet svært. Men hvis du kan lide havet og i hvert fald i Italien, skal se efter aktiviteter i Sicilien eller Sardinien.

Hvor ikke at gå?

Ferien Juni er måske ikke den mest behagelige i Kroatien på grund af den stærke kolde vind, men i begyndelsen af næste måned vil være ideel til badeferie. Også bedre at opgive besøg til de afrikanske lande. Det var på dette tidspunkt, de er de mest sårbare over for en voldelig varme, kan temperaturen nå op på 50 grader. Af alle de muligheder for hvor at have en pause i juni, havet i Afrika, undtagelser er kun Marokko og Tunesien og Ægypten. Trods det varme vejr, atmosfæren her er ganske tolerant og en kæmpe fordel bliver havet, varme op meget bedre end ved kysten, såsom øen Kreta eller Italien.

Hvor til at slappe af med hele familien?

Muligheder for familier med børn en masse. Det er bedst at tilbringe din ferie i Montenegro. Med børn i skolealderen er godt at være i lande, hvor der er udviklet en sightseeing ferie. Fra meget ung er det bedst at gå, hvor det varme op azurblå hav, er først og fremmest Cypern. Tenerife og Tyrkiet, ligesom større børn, er der mange muligheder for afholdelse af en interessant familieferie. En væsentlig fordel er nærhed af disse lande til Rusland, der vil fjerne den lange udmattende flyvning. Med børn, kan du besøge Frankrig og Tyskland, fordi der er den berømte Disneyland.

Juni: hvor de skal hvile på havet i Rusland?

I løbet af de sidste par år, har resten i vores land bliver niveauet og kvaliteten af den service er ikke værre end det europæiske. I den første sommer måned, på trods af at sæsonen lige er begyndt, kan du roligt nyde din ferie på Krim og Krasnodar Territory. Det er bedst at gå her mod slutningen af måneden, da der er en mulighed for kølig regn, og kolde strømme er mulige. Hvil i Krim er meget billigere end i andre regioner af landet, og den ferie brugt på territoriet i Sevastopol og Jalta, absolut efterlade en positiv oplevelse. Krim hvert år åbner sæsonen efter maj helligdage. Strandene af halvøen er varierede: den østlige og vestlige del af den berømte brede sandstrand og syd - småsten.

Hvor i juni at slappe af på Sortehavet?

Dem, der ofte tilbringer ferien i Krasnodar-regionen, er det kendt, at der i begyndelsen af sæsonen er der høj temperatur, så du kan regne med alle betingelser for komfortabel tidsfordriv. Slap af på stranden, kan du bogstaveligt talt efter dag. Det er meget belejligt, at det er muligt at justere betingelserne for livet på egen hånd, direkte reservere et hotelværelse eller i bunden. Desuden er der i højsæsonen sæder er ikke mange, og i juni, til rådighed for enhver type bolig. Der er mange hjemmesider, hvor man kan samle alle de nødvendige oplysninger, se billeder og få at vide de betingelser, prisen for indkvartering. Når du vælger en ferie destination, husk at det er bedre at holde sig væk fra byens strande som vandet der ikke er læsning. Foretrækker en stille, afsidesliggende townships. De bedste typer af Gelendzhik og Anapa distrikter.

Hvil i Krim

Det gode vejr i juni er værd i mange byer i Krim, især i Sevastopol. Også gunstig temperatur regime kan prale af Yevpatoriya, Feodosia, Yalta, Alushta. Hvil i Krim er en masse diskussion. Ifølge en undersøgelse fra 4 til 14 april 2015 er mere end 60% af Ruslands befolkning at finde det et meget attraktivt feriemål. Spørgsmålet om, hvorvidt regionen kunne erstatte Tyrkiet eller Egypten, er meget tvetydig. Mest sandsynligt, en sådan sammenligning ikke er relevant, fordi der i hvert enkelt tilfælde har sit eget særpræg. Hvis du planlægger at bo i Rusland, så hvor at hvile i juni, havet er ikke på Krim? Meget komfortable nye foranstaltninger for at gøre det mest attraktive tur her. Det er billigt, organiseringen af transport og en enkelt billet.

krydstogter

Hvis du allerede har været til Egypten, Tyrkiet, Spanien, Rusland hvile på de resorts, og du vil have noget nyt, så prøv et krydstogt rejse. Det er ikke kun usædvanligt, eksotisk form for hvile, men nogle gange mere økonomisk. Det er mest almindeligt forbundet med os med en behagelig afslapning, god mad, komfort, ture og afslappet spadseretur gennem byen. Men krydstogt - det er også en unik mulighed for at afsætte tid til dit helbred, tage vare på sig selv. Ombord mange moderne skibe fitness rum, svømmebassiner, helsekost og skønhed behandling centre. Det er også en meget romantisk form for ferie for par. For eksempel, i Caribien krydstogt er den mest populære. Du bliver nødt til at vente på en tur til Bahamas, Jamaica, Aruba. Her overraskende afslappet atmosfære og fantastisk natur. Vælge, hvor at hvile i juni, havet, huske på, at i disse områder er altid meget behagelig temperatur af vand og luft.

Billig ferie i juni

Den mest omkostningseffektive retning for en tidlig sommerferie: Egypten, Cypern og Tunesien. For eksempel i Cypern temperatur i juni når +30 grader, og vandet 25. Dette er en vidunderlig ferie for de to elskende, og familier med børn. Priserne i denne måned er stadig meget loyale, behøver Cypern hoteller for de flestes vedkommende ikke arbejde i "all inclusive" format, men snarere en europæisk stil "morgenmad og middag". Kysten er fyldt med cafeer og restauranter, så fødevarer ikke er et problem.

Hvor til at hvile i juni, havet? Vælg Egypten. På det tidspunkt han endnu ikke havde mødt varmen, fordi de varmeste måneder - juli og august. Af den måde, det tørre klima og havet brise blæser konstant, endda give dig mulighed for at overføre den 40-graders varme er let nok. I juni, vil det være meget behageligt at dykke - vandtemperaturen er 28 grader.

Men i Tunesien på dette tidspunkt er det allerede virkelig varmt vejr. Det menes, at hvis du går her i sommer, skal du sørge for i juni, fordi resten af sommervarmen er simpelthen uudholdeligt. Sæson på dette tidspunkt er ikke startet endnu, så du kan nyde de loyale priser og manglen på skarer af turister.

På trods af at Juni er kun begyndelsen af sommeren, mange går til at rejse på dette tidspunkt, fordi havet er altid sjovt ferie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.