SkønhedKosmetik

Makeup for grøn-grå øjne af berømtheder

Uanset hvad kan siges om karakteren af indehaverne af grågrønne øjne, kan man ikke, men indrømmer, at denne farve, der minder om havvandet ser fascinerende. Lad os se, hvordan man kan fremhæve sin skønhed med den rigtige makeup.

Makeup for grønne-grå øjne: de rigtige nuancer

Skønheden i de grå-grønne øjne fremhæve gyldne, fersken, beige, brun, grå-brun nuance - de alle ser meget naturlig og tiltalende kontrast med den friske kølige skygge af øjet, hvilket gør det endnu grønnere. Det er ikke altid let at finde din naturlige farve: Vejledning til hudfarve (lys-mørke, varme, neutrale, kulde), og eksperimentere!

En anden gruppe af vindende skygger for blå-grønne øjne - en grå og sølv. De er specielt gode til ejere af sarte hud kølig. Sort makeup grøn-grå øjne er normalt anbefales for at undgå, men hvis det hvide i øjnene er lyse, farven af iris præget af en særlig renlighed og udseende i almindelighed er tilstrækkelig kontrast, smokey sorte farver eller sprøde sort eyeliner vil tage sig godt.

Selvfølgelig kan man ikke se bort fra den lilla-violette område. Makeup for grønne-grå øjne med brugen af farver er forbavsende god, og vil understrege greens, men du skal vælge din farve. Hvis du - vil ejeren af et blødt, ikke-kontrast udseende, bygget på halvtoner, noget godt være kompliceret lilla farve med en karakteristisk grå komponent. Bright blondine kunne bruge mere eksplicit lilla, brunetter - blomme.

Original og meget interessant at se på makeup af grå-grønne øjne med kobber, pink og sølv-turkis nuancer. Men alle disse farver - er meget risikabelt - i stedet for den kosmiske strålende udseende virkning kan opnås tårevædet betændte øjenlåg, og i sidstnævnte tilfælde - turkis nuancer - en uheldig skygge af gøre dine øjne gå tabt.

Det er ønskeligt, at en hvilken som helst øjenskygge Shimmer have og har ikke været kedeligt - det vil understrege gennemsigtighed og usædvanlige kolde perle udstråling ejendommelige grå-grønne øjne. Når du vælger en læbestift bør fokusere på hudfarve, hår og overordnede farveskema makeup: kan være godt selv fersken varm tone, selvom tilstedeværelsen af grå øjenfarve generelt tyder på, at det er nødvendigt at tage et koldt eller neutrale område. Har fremhævet den ekstraordinære skønhed af de grønne-grå øjne, dybe blomme, næsten sorte nuancer læber - disse farver vil gøre dine øjne endnu grønnere.

Vælg en grå-grøn øjenmakeup. fotos af berømtheder

Altid interessant at se, hvad slags makeup "bære" velkendt ejer af grå-grønne øjne, især hvis de har mulighed for at benytte sig af de bedste stylister i verden.

Amanda Bynes - det normalt kan ses fra luften og meget naturlig make-up, der understreger gennemsigtigheden i øjet. Shade, det bruger enten grå eller beige toner: den ene og den anden ser meget naturligt.

Kirsti Elli, med sine storslåede mørke øjenbryn, frodig manke af hår, og lyse kontrasterende udseende har råd lyse make-up læber. For at understrege øjnene, det bruger også et minimum af fysiske eller lys lilla nuancer. Men det blev til en meget lys blond, begyndte hun at vise sig offentligt med en mere fremtrædende makeup øjne: sort mascara plus mørkegrå og lys violet nuance. Var hun oplever også brugen af mørke nuancer af blå med glitter, som er vanskelig at navngive den bedste.

Kayli Kuoko - en anden blondine med grå-grønne øjne, bekræfter, at der ikke er noget bedre end naturlig makeup til piger sådan tsvetotipa. Varmen fra huden og gøre håret skinne mere end det aktive makeup. Nogle gange, men det bruger en klassiker for grønne øjne lyserød-lilla skala.

Næste makeup til grønne-grå øjne i dybe lilla toner, der, ved den måde, kom op med Kylie selv, publikum opfattede tvetydigt. Eyeshadow er blevet godkendt af den brede offentlighed, men sådanne en aktiv blomme læber mange anset for tung. Men der er ingen tvivl om, at tonen meget godt med hendes hud ser dramatisk.

Erin Hizerton - delikat blondine med en klassisk grå-grønne øjne, omfatter klart den kølige grå tone, varm og grønt. Hun atter podtverzhdate: sådan lyse pige med en let brændbar varm hud pæn og lyse med ingen makeup.

Men Erin, ud over de naturlige gyldne-beige toner, bruger ofte en dukke-lyserøde nuancer, som dog er i perfekt harmoni med sin krydret og frisk-faced. Ligeledes kan det ses på sølv nuance.

Du kan også finde det temmelig vellykket foto med rige brune skygger. Generelt bør ejere af forskellige nuancer af grønne øjne se på de chokolade nuancer. Også sådan en varm glødende Blondiner er meget lyse røde læber.

Emily Browning - en af de mest ekstraordinære kvinder i vores udvalg. Gennemsigtige, men ikke alt for lyse grå-grøn-brune øjne, blid kølig hud og mørkt hår. Nogle gange bruger hun blid røget violet skygger: de er helt understrege grønne øjne.

Ikke uden dens eksperiment med vin læber, suppleret med diskret lilla-grå øjenmakeup. Det må indrømmes, at sådanne læber virkelig fremhæve de usædvanlige grønne øjne, selv om det ser meget forpligter. Faktisk er det eneste, der for alvor kan konkurrere i denne make-up - er en skygge af rødme.

Original og frisk makeup ser for grønne-grå øjne i de røgfyldte grå-lilla farver, uden tvivl udvalgte Emily til en ny frisure.

Makeup for grønne-grå øjne, kan du også kigge på Jessica Biel, Kristen Stewart, Heidi Klum, Dzhennifer Konneli, Amy Smart, Olivia Wilde, Natalia Oreiro ... Efter alt, de har øjne nøjagtig samme farve. Hvad behager er, som regel, eksempler på vellykket make-up, hvilket er ganske muligt at vedtage.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.