HjemlighedReparationer

Hvordan til at lægge linoleum: udvælgelse, forberedelse, pakning

Hvordan til at lægge linoleum? Dette spørgsmål er rejst af mange forbrugere. Hvis du ikke er en professionel, men du ønsker at sætte det alene i sin lejlighed, så er denne artikel for dig. Til at begynde med udsigt over linoleum. Han normalt lavet af forskellige materialer. Fordele ham: styrke, fleksibilitet, fugt modstand, syre modstand, betyder det ikke transmittere fedtstoffer. For det er nemt at passe. I stedet for dyre rengøringsmidler bedst at bruge varmt vand med små mængder af konventionelle sæbe. Linoleum har høj lydisolering og varmeisolering.

Hvordan til at lægge linoleum? Først skal du vælge. Derfor er det nødvendigt at være opmærksom på ikke kun på farve og design, men også, vigtigst af alt, dens hygiejne. På miljøvenlige materialer skal være til stede mærkning. eksisterer belægning med visse tekniske egenskaber for hvert værelse. På grund af disse egenskaber, ifølge den europæiske klassifikationssystem, er linoleum opdelt i:

  • for lokaler (betegnet med tallet 2);
  • til kontorer (betegnet figur 3);
  • for industribygninger (betegnet med nummer 4).

intensitet af belastningen er også angivet på denne måde: nummer et - en lav intensitet, de to - gennemsnittet, tre - høj og fire henholdsvis meget høj. Kombinationer af disse to tal og vil hjælpe dig med at vælge den rigtige dækning.

Termisk og akustisk isolering afhænger af lagtykkelsen og tilstedeværelsen af det opskummede base. Denne ramme hjælper belægningen ikke deformeres, der har tilstrækkelig tæthed, det øger modstanden i linoleum til forskellige påvirkninger, såsom at gå på hælene, men husk, det er let at ødelægge, når de udsættes for høje temperaturer og skarpe genstande.

For at gøre bedre brug af køkken rum dekoration materiale med et ekstra lag af lak. Dette vil give en værtinde for hurtig og nem rengøring. For et barns værelse - med en antibakteriel virkning, som giver sølvioner er tildelt dem i luften.

Hvordan til at lægge linoleum? Først forberede arbejdsfladen. Stak det kan være på ikke mindre end femten grader. Før om belægningen er nødvendigt at rulle det ud på en ren og fladerne affedtes at ligge i et par dage. Men hvis et materiale udsættes for lave temperaturer, er det ikke tænder, lad det hvile op mindst en dag, og først derefter rulle ud.

Hvordan til at lægge linoleum? Langs kanterne af sine lokaler pressede sokler. Klæbesamlingerne af dobbeltsidede tape, eller kanterne sammenføjes ved hjælp af en speciel lim.

De vigtigste betingelser for æglæggende - tørhed, renhed og planhed af bunden, uden revnedannelse. Sørg for, at det arbejde overfladen er tør, ellers alle inde mugne over tid. Du er nødt til at ændre linoleum, da fugt gradvist vil akkumulere under den.

Hvordan til at lægge linoleum? Kom i gang, den første ting:

  1. Hakket i stykker materiale skal stryges jern på bagsiden.
  2. webs derefter lagt oven på hinanden og knuse lasten. Det er ønskeligt, at belastningen presses på hele overfladen af belægningen. Efterlad i en form i ti dage. Du kan derefter fortsætte med at arbejde.

Ved lægning brug kun en eller to stykker linoleum, er det ikke nødvendigt at holde det. Til dækning af kanterne af fodpanelet er placeret, og leddene af limes dobbeltsidet klæbende tape.

Eventuelle former for linoleum kan lægges på gulvvarme. Men der er én betingelse - det skal være klar til et par uger før starten på arbejdet på linoleum.

Nogle gange er der problemer med trægulve. Hvordan til at lægge linoleum på trægulv? På samme måde, som i alle andre tilfælde. Hvis uregelmæssighederne er så mange, kan du bruge krydsfiner eller spånplade, men også her er der nuancer. Hvis du ikke er sikker på, der vil være i stand til hurtigt og korrekt at lægge linoleum, er det bedre at leje sig af fagfolk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.