SkønhedKosmetik

Kosmetiske sæt til piger - den bedste gave til enhver lejlighed

Hvad er det mest ønskede gave til damer? Selvfølgelig, kosmetiske sæt. For pigen fik en gave ville være det første skridt i verden af skønhed. Men mødre behøver ikke at være nervøs, fordi uforvarende forlod læbestift, pulver og andre makeup værktøjer.

Hvad man skal kigge efter, når du vælger et sæt

Den første ting du skal finde ud af fra sælgeren - tilstedeværelsen af certifikatet for kvaliteten af det valgte produkt. Efter alt, nogen forfalskede produkter, og børns kosmetiske sæt til piger er ingen undtagelse. Den vigtigste ting at huske: lyse farve emballage ikke sige om kvaliteten.

Anden - komposition. Det anbefales ikke at købe kits med parfume og andre skadelige tilsætningsstoffer. Det er nødvendigt at være opmærksom på aldersbegrænsningen. Typisk, producenter præcisere, hvilke oplysninger på siden eller bagsiden af kassen.

Det tredje kriterium er udløbsdatoen. Hvis det kommer til en ende, er det bedst ikke at fokusere på det sæt. For børn er det meget farligt at bruge udløbne produkter.

Integritet af pakken - det fjerde afsnit. Hvis plastikfolie skæres eller rives, betyder det, at sælgeren forsøger at sælge et sæt af dårlig kvalitet.

For at beskytte barnet mod allergi og efterfølgende mulige komplikationer med køb af en gave i en special-forretning.

Brands kosmetiske sæt

Sikker produkter af høj kvalitet tilbyder gennemprøvede producenter. Disse omfatter:

  • Markwins;
  • Monster High;
  • "Prinsesse".

Læbestift, øjenskygge, blush, lak og andre komponenter i kits er allergivenlige producenter. mængder af attributter indeholdt i sammensætningen af vand, glycerol, vegetabilske olier og naturlige farvestoffer. Midlerne hurtigt skyllet væk og er ikke vanedannende for unge hud komponenter.

sætter Markwins

Markwins Company tilbyder et udvalg af flere sæt. Den enkleste hedder "Charm af skønhed." Denne kosmetisk kit til piger, der indeholder en dokumentmappe skinner i forskellige farver, læbestifter og lakker.

"Kuffert pragt" bør gøres. Hot pink sag med gennemsigtigt låg, hvilket er helt synlig gennem et sæt af indhold:

  • skinner i kasser, kædehjul;
  • fernis;
  • forskellige nuancer af læbestift;
  • blyanter;
  • tynd pensel.

Den kosmetiske kit til piger Barbie kommer lidt flere skønhedsprodukter. Ud over glansen, lakker, læbestifter, suppleret med en række af fløde skygger, børster og separatorer til fingre. En topdækslet kuffert udstyret med et spejl.

Kosmetolog Beauty Secrets Angel største linje af Markwins. Inde i kufferten er skygger, læbestifter, blyanter, pulvere glimt, maling, pensler og tilbehør. Producenten producerer to sæt farver: pink og blå.

Sæt af "Monster High"

Producenter Monster High-apparater ikke overraske bare dukker, men også design af miniature håndtasker. For eksempel kan en kosmetisk kit til piger Killer stil ligner en kobling. Dog pose fremstillet kisteformet, inden i hvilken er bekvemt placeret toiletartikler. Sag udstyret med et spejl på den ene side, og rum til opbevaring af makeup betyder på den anden. Sættet indeholder en tør og fedtet skygger, blyanter, læbestifter, skygger og mange tilbehør.

Kosmetiske sæt til pigen "Double Style" har mere end 30 genstande og design ligner den foregående. Der er én forskel - producenter tilsammen to grobopodobnyh kobling med makeup. Sættet har også et spejl og dobbelt så meget skønhed.

Sæt af "Prinsesse"

Sæt af denne linje indeholder et arsenal af tilbehør til vejledning af skønhed for små fashionistas. En af disse er en kosmetisk kit til piger "Prinsesse". Wonder taske plads til øreringe, kamme, paletter af rouge og skygger, lak og mange yderligere værktøjer. Indersiden af låget af sagen indbygget spejl.

Set Make-Up linje af "prinsesse" har en temmelig interessant design. Den er lavet i form af en blomst sostotoyaschego to halvdele lagt ud. Sættet omfatter skinner i forskellige farver, øjenskygge, blush og applikatorer.

En interessant design ideer i en gave sæt "Magic skabet", lavet i form af en lyserød dressing. Det har en oval spejl og skuffe kasser med makeup. Ud over et attraktivt udseende, komponenterne i sættet er ikke knappe: læbe, negle, makeup applikatorer, geler med glimmer, flere nuancer af skygger og rødme.

I en lignende, men meget dyrere sæt er det "Tabel stylist." De vigtigste forskelle - design og farve. Udover neglelakker, læbegloss, skygger og blush, det har geler med dekorative pailletter.

Kosmetiske sæt til piger "Prinsesse" er en stor budget indstilling til en gave. Priserne for denne linje sæt er meget lavere end de andre producenter.

Anyway, stoppe valg på alle kosmetiske sæt, skal du først tage hensyn til ønskerne fra den lille fashionista.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.