FormationVidenskab

Hyacintara og hans slægtninge

Hyacinth Macaw - er den største papegøje i verden. Hans krop når en meter i længden, og halen - tres centimeter. Denne fugl vejer fra 200 gram til et kilo og en halv kilo. Dens navn skyldtes ara fjerdragt kobolt blå nuance. Hans sorte næb massiv og meget stærk. Papegøje nemt bide tråden, så sit bur skal være lavet af stærke jernstænger. Øjnene af denne art araer mørk brun, næsten sort, med periorbitalt ring gylden farve. Mørkegrå poter har fire fingre, to af dem ser frem, og to - siden. Baseret på underkæben tydeligt kan se den brede gyldne stribe. Huden på kroppen - svagt gul.

Denne papegøje arter fælles i Paraguay, Bolivia og Brasilien. Fugle foretrækker at galleri skove, savanne, sump skove med øer af træer. Er perioden reproduktion holdes i klan på tocifrede individer. På det sted, fodringer og ler lavvandet grøn, rød og hyacintara flyve sammen. Disse tropiske skønheder lignende kost: frugt, bær, vand snegle, nødder. I lavvandede, de sluge småsten og ler rig på mineralsalte for at rense sig maven og tarmene fra toksiner. Lyde hyacint giganter udsender skinger, kvækken - "PAA-aarr". Disse papegøjer - gode løbesedler: de er som regel overvinde snesevis af kilometer fra bolig plads til fodring steder.

Det er helt en sjælden fugl. I de levesteder, de ofte dræbe af hensyn til smukke fjerdragt. De bliver byttet af rovdyr - slanger, ørne, katte. Nu hyacintara forsvinder også fordi det reducerer det område af skoven, hvor denne art er fundet. Afkom er også meget ofte ikke overlever æg ofre til de myrer, tukaner og ravne, slanger og kyllinger konkurrerer med hinanden, og den ældste ekskluderer unge ud af reden.

Under inkubation af æg hannen føder hunnen. Kyllingerne er født blind og nøgen, med deres forældre er omkring halvandet år. Disse beboere lever tropisk regnskov i gennemsnit omkring 70 år. Af disse ti år brugt på barndommen og ungdommen, 30 år inde i den reproduktive periode, og resten af tiden - en temmelig lang moden liv uden bekymringer.

Hyacintara i fangenskab, der er indeholdt undtagen i zoologiske haver. På grund af sin store størrelse og høj røst, som en hjerteskærende skrig, i en by lejlighed til at holde sådan et kæledyr er problematisk. For det kræver en meget stor og særdeles robust bur, men det ville være bedre at bygge et fjerkræ veranda. Disse papegøjer ekstrem frygt for kulde - ved en temperatur under + 10 ° C, begynder de at blive syge og dø. Buret eller voliere bør højst indeholde enhver fugl zabavok: ringe zerkalets, stiger, klokker, siddepinde. Lad dit kæledyr ikke kender manglen på tykke Grene: ud over at være araer lege med dem, er de skærpe deres kløer på træet og næb.

Opkøb papegøje - dette er en meget ansvarlig og vanskelig opgave. Hvis du ønsker at købe en kylling er Hyacinth underarter, det skal udelukkende ske gennem gartneriet: der - fuglen-fosterling, der er helt manuelle og sociale dyr. Hertil kommer, at kyllinger i børnehaven banded ikke-aftagelig etiket, hvorpå der er indgraveret navnet på det land, gartneriet og fødselsdato af en person. Unge dyr skal have en kortere hale, næb og lettere øvre underkæbe. Hos begge køn samme farve af fjerdragten, men hunnerne er lidt mindre end mænd.

Hyacintara har nysgerrige tillidsfuld og blid disposition. Denne meget intelligent fugl med en god hukommelse. Det er bedst at holde dem som et par. I modsætning til andre kolleger, hyacint blå, papegøjer brug for en kost, hvor proteinet er et minimum og et maksimum af fedt. Frugt og grøntsager bør kun være tilsætningsstoffer og mad er de vigtigste fede nødder, solsikkefrø, spirede kerner. Du skal også til at give en fedtfattig hytteost, havregryn og endda kogt kylling. Disse fugle kan lide at bade i regnvejr eller brusebad, kærlighed, når de sprøjtes med en forstøver. Ara har brug for at holde ren: Vask cellerne en gang om ugen, og komplet desinfektion udføres to gange om året.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.