FormationVidenskab

Biosystem - det ... Kroppen som en Biosystem

Biosystems - et komplekst netværk af biologisk relevante organisationer, globalt sub-atomare. Dette afspejler en konceptuel illustration af den multiple avlssystem i naturen - populationer af organismer, organer og væv. De mikro- og nanoskopiske skala systemer er eksempler på biologiske celler, organeller makromolekylære komplekser og regulatoriske veje.

Kroppen som biosystemet

I biologi, en organisme er enhver sammenhængende levende system, sammen med dyr, planter, svampe, protister eller bakterier. Alle kendte typer af skabninger på Jorden er i stand til en vis grad at reagere på stimuli, reproducere, vokse, udvikle sig og selv at regulere (homeostase).

Organisme som biosystemet består af en eller flere celler. De fleste encellede organismer er en mikroskopisk skala, og derfor hører til mikroorganismerne. Folk - det er flercellede organismer , der består af mange billioner af celler grupperet i specialiserede væv og organer.

Mangfoldighed og diversitet af biologiske systemer

Skøn over antallet af moderne former for Jorden spænder den 10.-14 millioner, hvoraf kun omkring 1,2 millioner formelt har dokumenteret.

Udtrykket "organisme" er direkte forbundet med begrebet "organisation". Det kan defineres som en samling af molekyler, der fungerer som en mere eller mindre stabil helhed, som udviser egenskaberne af livet. Kroppen som biosystemet - er enhver levende struktur, såsom en plante, dyr, svampe eller bakterier, som kan vokse og formere sig. Udelukket er virus og eventuelle menneskeskabte uorganiske livsformer, fordi de afhænger af den biokemiske mekanisme af værtscellen.

Den menneskelige krop som en biosystemet

Den menneskelige krop kunne også kaldes Biosystem. Det er helheden af alle organer. Vores kroppe består af en række biologiske systemer, der udfører specifikke funktioner, der er nødvendige for hverdagen.

 • Arbejdet i kredsløbssystemet er at flytte blod, næringsstoffer, ilt, kuldioxid og hormoner til organer og væv. Den består af hjerte, blod, blodkar, arterier og vener.
 • Fordøjelsessystemet består af en række af forbundne organer, som tilsammen gøre det muligt for kroppen at optage og fordøje maden, samt beskæftiget med affaldshåndtering. Det omfatter munden, spiserøret, maven, tyndtarmen, colon, rektum og anus. Lever og bugspytkirtel spiller også en vigtig rolle i fordøjelsessystemet, fordi de producerer mavesyren.
 • Det endokrine system består af otte store kirtler, der udskiller hormoner i blodet. Disse hormoner, til gengæld rejse til forskellige væv og regulerer forskellige kropsfunktioner.
 • Immunsystemet er kroppens forsvar mod bakterier, vira og andre skadelige patogener. Det omfatter lymfeknuder, milt, knoglemarv, hvide blodlegemer og lymfocytter.
 • Lymfesystemet indeholder lymfeknuder, kanaler og blodkar, og spiller også en rolle som kroppens forsvar. Hovedformålet - er at danne og flytte lymfeknuder, en klar væske, der indeholder hvide blodlegemer, der hjælper kroppen med at bekæmpe infektion. Lymfesystemet fjerner også overskydende lymfatisk væske fra kropsvæv og returnerer det til blodet.
 • Nervesystem styrer både frivillig (for eksempel en bevidst bevægelse) og ufrivillige handlinger (f.eks respiration), og sender signaler til forskellige dele af kroppen. Det centrale nervesystem omfatter hjernen og rygmarven. Det perifere nervesystem består af nerver, der forbinder hver del af kroppen til centralnervesystemet.
 • Det muskulære system af kroppen er sammensat af omkring 650 muskler, der hjælper i bevægelsen, cirkulation og udføre en række andre kropsfunktioner.

 • Reproduktive system giver folk mulighed for at reproducere. Mænds reproduktive system omfatter penis og testikler, som producerer sædceller. Det kvindelige reproduktive system består af skeden, livmoder og æggestokke. På tidspunktet for undfangelsen, sperm sikring med ægget, hvilket skaber et befrugtet æg, som vokser i livmoderen.
 • Vores kroppe er understøttet af skelettet, som består af 206 knogler, som er forbundet sener, ledbånd og brusk. Skeleton ikke kun hjælper os til at bevæge sig, men er også involveret i produktionen af blodlegemer og calcium opbevaring. Tænder er også en del af skelettet, men de tæller ikke knoglerne.
 • Luftvejene er i stand til at modtage vitale ilt og fjerne kuldioxid i en proces, som vi kalder vejrtrækning. Det består hovedsageligt af trachea, lunge og mellemgulv.
 • Urinvejene hjælper med at fjerne affaldet produkt kaldet urinstof fra kroppen. Den består af to nyrer, to ureter, blære, urinrøret og to lukkemuskler. Urin produceres af nyrerne, bevæges ned urinlederne i blæren og kommer ud af legemet gennem urinrøret.
 • Huden er det største organ i den menneskelige krop. Det beskytter os mod omverdenen, bakterier, vira og andre patogener, samt hjælpe med at regulere kropstemperaturen og fjerne affald gennem sved. Ud over huden, integumentary systemet omfatter hår og negle.

vitale organer

Hos mennesker er der fem vitale organer, som er nødvendige for at overleve. Det er hjernen, hjerte, nyrer, lever og lunger.

 • Den menneskelige hjerne er kontrolcenter af kroppen, modtage og videresende signaler til andre organer gennem nervesystemet og gennem de udskilte hormoner. Han er ansvarlig for vores tanker, følelser, erindringer og den generelle opfattelse af verden.
 • Det menneskelige hjerte er ansvarlig for at pumpe blod i hele vores krop.
 • Arbejde nyrerne er at fjerne affald og ekstra væske fra blodet.
 • Leveren har mange funktioner, herunder afgiftning af skadelige kemikalier, sammenbruddet af lægemidler blod filtrering, sekretion af galde og produktionen af proteiner til blodpropper.
 • Lunger er ansvarlige for fjernelse af ilt fra den luft, vi indånder, og overførslen det i vores blod, hvor det kan blive sendt til vores celler. Lunger også fjerne carbondioxid, vi udånder.

sjove fakta

 • Den menneskelige krop indeholder omkring 100 billioner celler.
 • Den gennemsnitlige voksne gør en 20.000 vejrtrækninger om dagen.
 • Hver dag omkring 200 knopper behandledes kvartil (50 gallons) blod at bortfiltrere omkring 2 quarts vand og affald.
 • Voksne mennesker udleder omkring en fjerdedel og en halv (1,42 liter) af urin hver dag.
 • Den menneskelige hjerne indeholder omkring 100 milliarder nerveceller.
 • Vand udgør mere end 50 procent af vægten af et menneskelige legeme voksen.

Hvorfor kroppen, der kaldes biosystemet?

En levende organisme er en vis organisation af levende materiale. Det er biosystemet, der ligesom ethvert andet system, omfatter indbyrdes forbundne elementer, såsom molekyler, celler, væv, organer. Alt i denne verden ud af noget bestemmes hierarki iboende og levende organisme. Det betyder, at molekylerne er sammensat af celler, fra celler - væv fra væv - ligene af organer - organsystemer. Egenskaber Biosystems også fremkomsten, hvilket betyder udseende kvalitet af nye funktioner, når de kombineres elementer er til stede og er fraværende fra de tidligere niveauer.

Cell som en Biosystem

En enkelt celle kan også kaldes en komplet biosystemet. Dette er den grundlæggende enhed, som har sin egen struktur og metabolisme. Det er i stand til at eksistere på sine egne, reproducere sig selv og udvikle deres egne love. I biologi, er der en hel sektion dedikeret til sin undersøgelse, kaldet cytologi og cellebiologi.

Cage - et elementært levende system, der omfatter individuelle komponenter, der har særlige karakteristika og udføre deres ansvar.

komplekst system

Biosystem består af den samme type af levende materiale fra makromolekyler og til en population af celler og økosystemer. Det har følgende organisationsniveauer:

 • genniveau;
 • cellulære niveau;
 • organer og organsystemer;
 • organismer og systemer;
 • Befolkning og befolkningsudvikling systemer;
 • samfund og økosystemer.

Biologiske komponenter i de forskellige niveauer i organisationen i en bestemt rækkefølge interagere med den livløse natur, energi og andre biotisk og stoffer. Afhængigt af skalaen, forskellige systemer er genstand for en række forskellige discipliner. Gener involveret i genetik, celle cytologi overvejer. Organer tager på fysiologi. Ichthyology studerer organismer, mikrobiologi, ornitologi, antropologi og så videre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.