Nyheder og SamfundKultur

Hvem er din rustning? Fandom fans af showet Min lille pony

Oprindeligt designet til piger 10-12 år animerede serie Min lille pony ( "My Little Pony") har oversteget alle forventninger. Ingen kunne ikke have forestillet sig, at de meget omtalte om ramt smukke heste bliver interessant ikke kun for børn og unge, men også voksne. Hvem er den rustning, hvorfor så kaldt, og som hører til dem?

Armour - hvem er det?

Animeret serie om de søde pony United fans rundt om i verden, der omdanner en reel interesse i det kreative lidenskab. Hvem er din rustning? Ordet kommer af det engelske Brony, som fusionerede med ordene bror (bror) og pony (pony). Denne såkaldte fandom fans af serien "My Little Pony Venskab -. Det er et mirakel."

animerede venner

Min lille pony er et stykke legetøj, der er blevet populære endda 80 år, men den virkelige berømmelse kom til denne børns legetøj i 2010, efter udgivelsen af den eponyme animerede serie. Den mest fantastiske ting, den nyhed er interesserede ikke kun små piger og voksne, herunder mænd. Hvem er din rustning? Ligesom alle andre fans, det er de mennesker, der elsker deres tegneseriefigurer.

Unge og ungdomskultur Armor

Der er en hel online community Bronies, som gradvist trænger fra fansider i den virkelige verden og har mere end 10.000 bekræftede deltagere. Der er også kvinder, men 80 procent er mænd, de fleste af dem - i alderen 16 til 35 år, selv om der er fans for 40.

Ved fælles arrangementer rustning klæde sig ud som deres yndlingsfigurer, interagere med ligesindede, få nye venner. Fans udtrykke deres kærlighed til min lille pony, digte, skabe tema avatarer og deltage i konventionen, hvoraf de største finder sted i Manchester.

Farverige flugt fra den grå verden

Ofte unge tilbringer det meste af deres sociale interaktion på internettet, og adgang til tegneserie display forårsagede en stigning i mængden af fans, har ensomme fans fundet hinanden, hvilket skaber en hel subkultur. Og alle, der har svært ved at få venner, kan føle sig godt tilpas, at de kan interagere med hinanden, taler om et emne, og det giver dem selvtillid. De føler som om de er en del af noget.

Hvem er de - fans af My Little Pony

Venskab magi, som i øjeblikket er uden for målgruppen af unge piger, påvirker alle dem, der ikke er bange for at indrømme, at han kan lide farverige og sjove figurer. Hver af ponyerne har en unik identitet, og et magisk element, kendt som element harmoni. Sammen kan de bruge deres beføjelser til at besejre det onde skurke, og mytiske dyr, hvad enten det er kraften i ren magi eller traditionelle midler. Når de ikke kæmper med monstrene, eller ikke kan passere en anden episk quest, du lever dit liv i en fredelig og smuk by kaldet Ponyville. De har jobs, boliger, venner og fritidsinteresser. Denne balance af eventyr og venlig atmosfære i en lille by tiltrækker mere og mere hjerte.

Objektet for undersøgelsen

I dagens verden, hele tiden opstår nye samfund af fans en vis film, populære tv-serie, animerede serie så godt. En anden sådan fænomen kan kaldes rustning. Dette fænomen er blevet så omfattende, at de er blevet interesserede forskere fra to amerikanske universiteter. De gennemførte selv en undersøgelse forsøger at besvare spørgsmålet om, hvem den rustning. Da undersøgelsen viste 87 procent - er repræsentanter for den mandlige halvdel (53%) - en yngre fans 12 år, 41% var i mennesker i alderen 20 til 30 år. Således er den gennemsnitlige alder af panser - er 21 år.

Den mest populære reaktion til beskrivelsen af panser som de mænd, der elsker at se en tegneserie om en pony, er spørgsmålet om deres orientering. Som et resultat, har forskerne fået følgende tal: 70 procent var normale, dvs. indikeret deres heteroseksualitet, men i de resterende 30 procent inkluderet biseksuelle og dem, der var ligeglade eller usikker på deres orientering. Kun 2 procent indrømmede deres homoseksualitet. Omkring 60 procent - er de elever eller studerende, 40 procent - kandidater.

Forskerne også stillet et spørgsmål om, hvad der er så tiltrækkende for fans af tegneserien og hvad de finder der tiltrækkende for sig selv. Det viste sig, at 46 procent af de adspurgte som de følelser og følelser, at showet er, blev 14 procent vurderet godt niveau af animation og grafik, 43 procent af dem er lærerige øjeblikke, og for 16 procent af den animerede serie bordet ved denne kult og meningen med livet. Fænomenet var så enestående, hvad med rustning, selv lavet en film, der var meget uventet for voksne børn tegneserie fans.

Filosofien bag ungdomskultur af tegneserie er meget dybere. Fandom betragter sig selv til de mennesker, der er på udkig efter renhed og godhed blandt snavs, vrede og had i world wide web. Pony - er ikke bare en lille hest, et symbol på det gode, og ikke bare en tegneseriefigur. Det er nok en god ting, men hvorfor så er der en mærkelig følelse, når du ser en voksen skæggede fyr med rosenrød plys pony i en omfavnelse ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.