SundhedKvindernes sundhed

Afholdenhed hos kvinder: gavn og skade. Hvor farlig er den lange afholdenhed for kvinder?

For at forstå konsekvenserne af seksuel afholdenhed hos kvinder er det nødvendigt at henvende sig til hvert af medlemmerne af svagere køn individuelt. Sandsynligvis bemærker mænd ofte, at en pige aktivt reagerer selv til den nemmeste kærtegn, og den anden forbliver uberørt med meget omhyggelig omhu af partneren. Hvad er der i sagen?

Seksuel appetit

Specialister-sexologer understreger, at alle individer er opdelt i 3 grupper. Den første gruppe omfatter mænd og kvinder med højt temperament, til den anden - fra midten til den tredje - fra den lave. Så lad os prøve at lære at bestemme en persons identitet til en af typerne. Alt dette vil bidrage til at forstå, hvor farligt afholdenhed hos kvinder er.

Repræsentanter for stærke temperament modner normalt før deres jævnaldrende. Derfor har de en tidlig interesse for deres krop, dets behov og køn generelt. De starter deres sexliv tidligt, kl 12-13. Efterhånden som de bliver ældre, begynder disse piger at føle behovet for daglig sex.

Statistik viser, at disse repræsentanter for det retfærdige køn lægger stor vægt på selve processen, og de foreløbige kærtegn for dem er ikke så vigtige. Det er dog værd at forlade en sådan kvinde i et stykke tid uden en mand, da dette vil straks påvirke hendes psykologiske tilstand. Dette er hovedsageligt manifesteret i ekstrem irritation og aggression.

Gennemsnitlig temperament og tanker om sex

Det gennemsnitlige seksuelle temperament deles af størstedelen af den kvindelige befolkning. Sådanne piger indrømmer, at de forkæler sig i kødelige fornøjelser to gange om ugen. Og det er normalt for dem. Piger med lignende temperament har brug for lange mandlige kærtegn, blide ord og et passende miljø til at elske.

Men en sådan partner er let at afbryde seksuel appetit med sløvhed eller ubehagelig lugt. Og så vil pigen foretrække at blive overhovedet uden intimitet på dette tidspunkt. Hvordan i denne situation skal kvinder måles afholdenhed? Fordelene og skaderne fra dette vil gå langs parallelle linjer.

Det vil sige, at den fysiologiske personlighed forbliver utilfreds, men psykologisk beskytter den sig mod negative følelser. Hvad kunne være pigens tanker? Hun kan tænke på denne måde: "Hvis der ikke er nogen betingelser for intimitet, så vil jeg nægte det i dag."

Men psykologisk kan en sådan pige forblive ulykkelig, men det er usandsynligt at vise. Hvad er farligt for sådan afholdenhed hos kvinder? Konsekvenserne afhænger af, hvor ofte lignende situationer opstår. Forskere understreger, at repræsentanter for det retfærdige køn ofte forbliver unruffled, når de skal opgive sex. Men i sidste ende kan de overvinde melankoli eller milt.

Lavt Temperament og Temperance

Til et lavt seksuelt temperament er kvinder med sen seksuel udvikling. Sætningen "Sex er ikke det vigtigste i livet" tilhører normalt dem. Ejere af dette temperament er normalt odnolyubki, og elsker en gang om måneden, de bryder sig ikke. Ofte må de leve uden en intim i lang tid, og så opstår der en række spørgsmål. Hvad er farlig afholdenhed hos kvinder? Og dens konsekvenser vil være hvad? Er de seriøse?

Der er en opfattelse af, at sådanne piger er alt for kræsen. De skal skubbes til seksuel kontakt jævnt og være meget opmærksomme på følelsesmæssige stemninger og erogene zoner. Imidlertid lider repræsentanter for lavt temperament mere fra manglende mandlig opmærksomhed end uden fysisk kontakt. Derfor tolererer sådanne kvinder psykologisk manglen på sex i lang tid.

Afholdenhed hos kvinder. Fordel og skade

Faktisk er der forskellige meninger fra læger og psykologer om dette. Alligevel har de fleste eksperter en tendens til at tro, at manglen på intimitet ikke er så harmløs. Dette gælder for alle kvinder, uanset hvilken type temperament de har.

Det er trods alt kendt, at sex er det bedste middel til helbredelse og foryngelse af kroppen. Og for det retfærdige køn er det altid vigtigt! Derudover er det bevist, at damer, der afholder sig fra sex, er mest modtagelige for depression og obsessiv frygt. Hvad andet kan føre til kvindernes lange afholdenhed? Konsekvenserne er af meget anderledes art.

Manglende køn er vejen til sygdom

Ofte kan manglen på seksuelle forhold give grønt lys til mange sygdomme. For det første vil spændingen og følelsen af utilfredshed begynde at spise pigen udefra. Som nævnt ovenfor bliver kvinder i sådanne tilfælde irritabel.

Således forsøger utilfredshed i seksuelt liv at finde vej ud. For det andet øges risikoen for udvikling af gynækologiske sygdomme, hvilket kan komplicere og føre til kræft.

På det seksuelle liv i det modsatte køn er der mange teorier. Mange forsøger at finde ud af, hvorfor afholdenhed hos kvinder fører. Fordele og skade betragtes for hver enkelt person. Hvis vi taler om den positive side af at opgive intimitet, så er det sandsynligvis det eneste, der er behageligt. Det blev afsløret, at efter en periode med afholdenhed forårsager en anden intim kontakt med en mand voldelige følelser. Det viser sig, at afvisningen af sex forværrer fornemmelserne, hvilket giver dem en mere levende farve.

Kvindernes lange afholdenhed. effekter

Statistikker viser, at unge ikke er så modtagelige for sygdomme som deres ældre venner. Det er kendt, at en persons hormonelle baggrund ændres periodisk og skal overholde visse normer. Når en ubalance udvikler sig i kroppen med langvarig afholdenhed, kan en kvinde have metaboliske lidelser.

Dette fører ofte til en kraftig stigning i kropsvægt med alle de følgeskader. I arbejdet hos læge-sexologen Yaroslavsky "Afholdenhed hos kvinder. Fordele og skade på manglende køn "beskrevet detaljeret, at livmoderfibre, nodulær og diffus mastopati, ondartede neoplasmer er alvorlige sygdomme. Og de sker ikke bare.

Repræsentanter for det retfærdige køn kan lide af en alvorlig form for præmenstruelt syndrom. Som regel ledsages det af hyppige humørsvingninger og migræneanfald. Det bemærkes også, at afvisningen af intima er skadelig for skjoldbruskkirtlen, og tilføjer kvinden yderligere sundhedsproblemer.

Alle ovennævnte sygdomme kan forekomme på grund af langvarig seksuel afholdenhed. I denne periode i den kvindelige krop er der en ubalance mellem progesteron og østrogen. Selvfølgelig afspejles dette i kvindernes følelsesmæssige tilstand .

Medicinsk forskning viser, at manglen på et intimt liv ikke alene fører til depression, men også får damen til at lide af angreb af neurastheni. Dette fører ofte til en stærk neurose, som man ikke altid kan slippe af med alene. Nogle unge kvinder ændrer deres seksuelle orientering, begynder at være opmærksom på repræsentanterne for deres køn. Dette er et andet vigtigt punkt for dem, der bryr sig, hvad der er farligt er afholdenhed hos kvinder. Og dens konsekvenser, som du kan se, kan næppe betegnes som positive.

Kvindeadfærd i fravær af sex

Hvad kan være årsagen til at opgive seksuelt liv? Årsagerne kan være fraværet af en permanent partner eller psykiske problemer. Modstridende meninger opstår ofte, når emnet for afholdenhed i en kvinde er berørt. Fordele og skade bør overvejes særskilt i hvert enkelt tilfælde. Det skal bemærkes, at reaktionen til at give en mangel på intima kan være anderledes.

Hvis en dame har en ringe interesse i denne side af livet på grund af det naturlige temperament, har hun ikke praktisk talt lider af dette moralsk. Desuden undergraver mange individer med succes seksuel energi til produktive aktiviteter og kreative aktiviteter. Og hvis en kvinde er aktivt engageret i sport eller dans, formår hun sikkert at undgå mange af de ovenfor nævnte sygdomme.

Ikke alt det retfærdige sex føler sig godt tilpas uden intime forhold. Over tid opvejer de uundgåeligt de negative træk i karakteren. Sådanne damer adskiller sig i deres stivhed i domme, der ofte viser kategorisk i forbindelse med andre.

Afslag på køn i et par

Det skal bemærkes, at ikke kun enkelte kvinder afstår fra seksuel intimitet. Til dette er ofte tilbøjelige og dem, der har en fast partner. Hvad motiverer dem: træthed fra monotoni, tab af tiltrækkelse for en mand eller kedsomhed?

Psykologer er enstemmige i den opfattelse, at afvisningen af sex med en udvalgt fører utilsigtet til problemer i et par. Efter alt er sex en slags indikator i et forhold. Dens mangel eller mangel fører uundgåeligt til unionens opløsning.

Hvordan undgår man dette? Hvis et lignende problem opstår, bør en kvinde ikke være låst i sig selv. Tværtimod er det nødvendigt at diskutere årsagen til din uvillighed for at være intim hos en partner. Denne adfærd kan trods alt ikke blot forhindre parret i at bryde op, bevare helbredet af begge, men også give nyt ånd til etablerede relationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.