SundhedKvindernes sundhed

Hvorfor er undersøgelsen af en gynækolog vigtig?

Nogle kvinder er bange for at besøge læger "på en kvindelig del", fordi de anser noget for skammeligt at svare på intime spørgsmål, og generelt er det svært for dem at forene sig med, at en udestående vil føle med deres hænder skridtet og skeden. Undersøgelsen af en gynækolog for nogen er derfor bare tortur, og som forsøger at undgå det på alle måder.

Er det så forfærdeligt at undersøge hos gynækologen og for hvad det udføres? Det antages, at en kvinde skal besøge en gynækolog mindst en gang hvert halve år. Som regel tager en gynækologs undersøgelse ikke mere end 5-10 minutter. Men det er ekstremt informativt og giver os mulighed for at identificere mange farlige sygdomme i det tidligste stadium. For eksempel kan tilstedeværelsen af tumorer af forskellig oprindelse identificere seksuelle infektioner, inflammation af æggestokkene og appendages, livmoderfibroider, erosion og meget mere.
Hvis du er forvirret af en gynækolog-mand, kan du vælge en gynækolog-kvinde, men vigtigst af alt, må du ikke vinde dig selv med falsk skam.

Ud over at undersøge vagina og livmoder indebærer undersøgelsen af kvinder en undersøgelse af hudtilstanden, tilstedeværelsen af hæmorider, åreknuder og brystforhold. Alle disse manipulationer udfører gynækologen i et kompleks, ikke kun er begrænset til en vurdering af status for livmoderen, æggestokke og appendages. I det mindste en god gynækolog gør netop det.

Hvordan kan jeg gøre gynækologens undersøgelse så hurtig og effektiv som mulig? Først skal du lave en fluorografi. Mange eksamenslokaler før besøget sætter dette som en forudsætning. Desuden vil undersøgelsen af pattedyret ikke skade, da brystets tilstand vil sige meget, herunder om den mulige hormonelle ubalance i kroppen.

For at banke på, før du går i receptionen, anbefales det ikke at leve et seksuelt liv, fordi din naturlige mikroflora i skeden vil blive brudt. I dette er der intet frygteligt og farligt for helbredet, men det kan påvirke pålideligheden af resultaterne af et udstrygning af vaginaens mikroflora.

Derudover kan du i hvert fald ikke brusebad. Effekten vil være den samme: upålideligheden af resultaterne af smøret. Men at komme til gynækologens undersøgelse i rene tøj og efter at have udført hygiejneprocedurer er meget ønskeligt.
Brug ikke intime geler og deodoranter, da det er vigtigt, at lægen undersøger dine sekreter uden tilsætning af andre tilsætningsstoffer fra tredjeparter, dufte eller andet.

Hvornår er det værd at besøge en gynækolog? Du kan gøre det nogen dag, men det gunstigste er den første uge efter menstruationens afslutning. Det er den mest informative. Under menstruationen anbefales det ikke at besøge en gynækolog, undtagen i usædvanlige tilfælde. For eksempel, hvis du har mistanke om blødning eller hvis menstruation ledsages af skarpe og alvorlige smerter, hvilket indikerer problemer i kroppen, især om en mulig inflammatorisk proces.

Hvis en jomfru kom til at se en specialist, finder en gynækologs undersøgelse sted uden brug af et gynækologisk spejl eller fingre. I dette tilfælde undersøger lægen patienten gennem anusen. Og han føler sin mave.
I alle tilfælde skal du gå i receptionen til gynækologen, tøm blæren og tarmene, så undersøgelsen bliver meget lettere.

Ikke altid en tur til gynækologen giver straks et udtømmende svar på spørgsmålene. For det første går de tests, som lægen tog, til laboratoriet, og resultatet bliver klar i løbet af få dage. For det andet er det undertiden nødvendigt at udføre ultralyd af det lille bækken for at se livmoderstatus, og for at bekræfte eller nægte graviditeten. Derfor kan undersøgelsen ved brug af et gynækologisk spejl og fingre kun betragtes som en primær undersøgelse, og i tilfælde af en kontroversiel situation vil lægen nødvendigvis tilbyde at besøge andre specialister, tage prøver, herunder blodprøver og ultralyd. Kun så er resultaterne mest pålidelige.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.