SundhedKvindernes sundhed

Månedlig amning - normen eller afvigelsen?

Efter barnets længe ventede udseende begynder moderens krop at ændre sig, hormonelle ændringer opstår. Prolactinhormon produceres aktivt , der er ansvarlig for mælkeproduktionen, som blokerer hormonproduktionen af æggestokkene. Derfor modner ægget ikke, og den månedlige kommer ikke. Dette bør fortsætte, så længe amningen fortsætter. Dette er imidlertid ideelt, i virkeligheden er den samme periode med amning ikke ualmindeligt. Det afhænger af forskellige faktorer:

  1. Amning. Når det falder, falder produktionen af hormonprolactinet og menstruationscyklusen genopretter. Hvis du uregelmæssigt ammer en baby eller du ikke har nok mælk, og du er tvunget til at skifte til blandet fodring - forventer starten på menstruation.
  2. Intervention af moderne teknologier. Hormonal medicin som prævention, lægemiddelfødsel efterlader deres aftryk på kvindens krop.
  3. Individuelle træk ved kroppen.

Hvis du har tænkt at amme din baby så længe som muligt, skal du først finde ud af alt om amning med din læge og læse specialiseret litteratur. Overholdelse af reglerne for amning vil medvirke til at undgå forskellige problemer som f.eks. Mælkstagnation, betændelse osv. Og forlænge ammendeperioden, hvilket vil sikre, at din baby har alt, hvad der er nødvendigt for sundhed og forsvarlig udvikling.

Forvirre ikke menstruationen med amning med lochia. Lochias er postpartum blodudledninger, der forsvinder omkring en måned efter fødslen.

Menstruationscyklusen er fuldt restaureret i løbet af de første to eller tre menstruationer, hvis dette ikke sker, se en læge. En uregelmæssig menstruationscyklus kan indikere en række inflammatoriske sygdomme i kønsorganerne, så forsink ikke at besøge en gynækolog. Også for rigelig udledning (hvis den første menstruation varer mere end en uge) er ikke normal, som faktisk den svage månedlige. Ved amning bemærker nogle mødre nogle ekstra ulemper ved genoptagelse af menstruation: for eksempel følsomheden af brystvorterne under PMS (hæmmer fodring). Dette problem kan løses ved hjælp af en varm komprimering på brystet før fodring.

Når barnet bliver seks måneder gammelt, er det tid til at tænke på den første lokke. Barnets lokke på amning diskuteres med børnelæsen. I hvert enkelt tilfælde kan lægen kun rådgive om at begynde at komme ind i barnets ernæring uden at bryde og ikke svække amningen.

Husk at menstruation til amning ikke påvirker på nogen måde, babyen spiser på samme måde som før. Men de månedlige med amning er nogle gange uregelmæssige, de kan dukke op og forsvinde, du bør ikke panikere herom, før foderet stopper helt. Lægen vil dog ikke kunne besøge dig.

Sundhed for dig og dine børn!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.