Hjem og familieGraviditet

Præeklampsi i graviditet: årsager og konsekvenser

Graviditet - en særlig tilstand, som kun kan nyde kvinden. Moderne kvinder har adgang til information, som hjælper den naturlige, velstående løbet af graviditeten, men stadig, de ofte ligge på lur for alle mulige farer. For en af disse kan tilskrives præeklampsi hos gravide kvinder, en snigende sygdom, der forekommer i den anden halvdel af graviditeten.

Præeklampsi og dens årsager

Fysiske ændringer resulterer i en fejl i vigtige kroppens organer og systemer i den anden halvdel af graviditeten.

Om årsager til præeklampsi hos gravide kvinder er ikke definitive udsagn, men eksperter foreslår effekten af følgende faktorer:

  1. Nervøs og psykisk stress;
  2. Hormonelle forstyrrelser;
  3. Immunologisk uforenelighed med moderen til fosteret;
  4. Utilstrækkelig antallet af indgående vitaminer.

Symptomer og konsekvenser af præeklampsi

Præeklampsi hos gravide kvinder oftest manifesterer sig ved ødem, er det første symptom på sygdommen. sygdom funktion er, at det kan være til stede uden at forårsage skader i de tidlige stadier. Identificer problemet kan være den læge, der styrer vægten af den gravide kvinde. Hurtig vægtøgning er en lejlighed til diagnosticering af "præeklampsi".

Dette symptom er så udbredt blandt gravide kvinder, der hævelse i de sidste stadier, mange kvinder finder normen. Men væskeophobning forekommer i alle væv af den vordende moder, herunder moderkagen, og det er en direkte trussel mod fremtiden for barnet.

protein i urinen fra gravide - det er det andet tegn på præeklampsi, bevis for overtrædelse af nyrerne.

Sprængning af organer, der påvirker kredsløbssygdomme, så tredje symptom på præeklampsi rager hypertension.

Med henblik på behandling gynækolog nok til at se en eller to symptomer, fordi præeklampsi er uforudsigelig i sin videre udvikling. Sygdommen kan bo på forhøjet tryk og ødem, og kan forårsage krampeanfald, og forstyrre de indre organer. Disse forhold er farlige for livet af mor og barn. Chancerne for trusler peeling sund placenta, blødning, hypoxi og endda fading af fosteret.

typer af præeklampsi

Præeklampsi i graviditeten indtræffer uden synlig grund kaldes "ren" præeklampsi, en sygdom udvikler sig på baggrund af syge organer, fedme, forhøjet blodtryk og hormonelle forstyrrelser bærer navnet "kombinerer" præeklampsi.

Også skelnes:

  1. Tidlig graviditet gestose, der er observeret i det første trimester og mere almindeligt kendt som tidlig morgenkvalme, opkastning ledsaget af forskellig kompleksitet;
  2. Sent præeklampsi hos gravide kvinder. Det begynder med den anden halvdel af graviditeten, ledsaget af hævelse, højt blodtryk og tilstedeværelsen af protein i blodet;
  3. En sjælden form for præeklampsi. Det sker på et tidspunkt i graviditeten og derudover de vigtigste symptomer på præeklampsi ledsaget af effekter såsom astma, psykopati, dermatose, gulsot, og andre.

Behandling og forebyggelse

Afhængig af kompleksiteten af sygdommen tilladt ambulant eller døgnbehandling. I den første udførelsesform, tilstrækkelige modtagelse receptpligtig medicin af streng diæt kontrol og optagelse og tilbagetrækning af fluid. Den anden udførelsesform angår komplekse tilfælde er de konstante kontrolforsøg udført gravid, holdes stationært terapi og behovet for en læge beslutter at tidlig fødsel.

Preeclampsia - et alvorligt problem, der kan forekomme i alle gravid kvinde. Men hvis du beslutter dig for at få et barn og blive mor, så skal du huske, at du har et stort ansvar for livet af det ufødte barn. God forebyggelse af sygdommen ville være den tilstand af dagen, en afbalanceret kost, moderat motion og tilstrækkelig udsættelse for frisk luft. Eliminer salt fra din kost, og lad den "gravide" luner gælde for alle områder af dit liv, men ikke på din kost.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.