Hjem og familieGraviditet

Mistede abort: symptomer i første trimester. Hvordan ved du, om den glemte abort til ultralyd

Under drægtighed barn enhver kvinde går gennem at fostrets vækst kan stoppe. Desværre er dette nogle gange sker. Cirka en ud af tre tilfælde diagnosticeret efter befrugtning savnet abort. Symptomerne kan være anderledes i det første trimester. Det handler om dem og fortælle dig i denne artikel. Du vil lære, hvad en savnet abort i første trimester af grundene, samt finde ud af om de metoder til diagnosticering og behandling.

Hvad er det?

Hvad er savnet abort symptomer i første trimester? Sygdomssymptomer er beskrevet nedenfor. Først, lad os sige, at det er.

Fading graviditet - er at stoppe dens progression. Frugt på et tidspunkt simpelthen stopper voksende, men ikke gennemgår den modsatte forandring. Som et resultat, kan det begynde forfald og forrådnelse masse. Dette er meget farligt.

patologi Årsager

Hvorfor er savnet abort i første trimester eller senere? Patologi kan forekomme på grund af visse sygdomme. Specielt farligt er virus infektion. Til disse sygdomme omfatter røde hunde, influenza, akutte luftvejsinfektioner, toxoplasmose og andre. Ofte frugten gennemgår en forandring i strid med den videre udvikling af sygdomme som klamydia, trichomoniasis, mycoplasmose og så videre. Disse patologier er seksuelt overførte. Derfor er årsagen til ubesvarede abort kan kaldes en hyppige skift af seksuelle partnere.

En række sygdomme i livmoderen kan føre til hvad der vil ske savnet abort i første trimester. Tegn på det kan forekomme straks eller være skjult længe nok. Ofte ophør af udviklingen af embryo er på grund af tidligere aborter, diagnostiske procedurer, og andre manipulation af kønsorganer område. Også her omfatter medfødte eller erhvervede sygdomme i andre organer og systemer. Ikke den mindste rolle i dette nummer af hormoner spiller.

En anden grund til savnet abort kan kaldes genetiske abnormiteter. Ofte er denne frugt dø selv på de tidligste stadier. I dette tilfælde har kvinden ikke selv har tid til at lære om sin nye stilling. I nogle tilfælde, den patologi udvikler på grund af ydre påvirkninger. For eksempel, hvis en vordende mor drikker alkohol, narkotika, eller er uhensigtsmæssig livsstil.

Mistede abort: symptomer i første trimester

Den mest markante symptom på, at fosteret ikke længere er ved at udvikle, er hans manglende hjerte. Det er værd at bemærke, at i de tidlige stadier, kan du tjekke det ud udelukkende ved hjælp af ultralyd diagnose. For en længere periode sådan manipulation kan gøres ved hjælp af en speciel sensor eller en CTG maskine.

I løbet af undersøgelsen, eksperten holder altid sammenligningen og den forventede levetid af embryoet størrelse. Megen opmærksomhed er betalt til ægget. Også, inspektion foretaget på det område af corpus luteum. Mistede abort i første trimester ultralyd tegn på følgende:

  • uoverensstemmelse mængden og timingen af graviditet;
  • i nogle tilfælde embryoet er fraværende;
  • Det er ikke bestemt af sammentrækning af hjertemusklen;
  • indfører yderligere defekter (fravær af corpus luteum, tilstedeværelsen af nethindeløsning og så videre).

Det skal bemærkes, at det er umuligt at sige uden en ultralyd diagnose af disse symptomer. Det er på denne måde undersøgelsesområde betragtes som den mest pålidelige i formuleringen beskrevet diagnose. Overvej, hvad tegnene på savnet abort i første trimester er mere.

mavesmerter

Op til 70 procent af savnet abort ledsaget af smerter i underlivet. De udvikler fordi kroppen forsøger at fratage dig unormal befrugtede æg. På denne måde systemet fungerer det menneskelige selv. Smerter skyldes, at indstille produktionen af visse hormoner. Livmoderen bliver mere følsom og begynder at falde, cervikalkanalen er lidt ændrer sin position og udvidet. En kvinde kan opleve ubehagelige trække fornemmelse i underlivet eller føler en stærk kramper. Hver enkelt situation er individuel og afhænger ikke af varigheden af graviditeten.

Det siges, at sådanne følelser ofte opstår under trussel om afbrydelse. Hvis kvinderne ikke er produceret af visse hormoner, samt under påvirkning af andre faktorer kan begynde at reducere kønsorganer. Denne proces kan være reversibel i de tidlige stadier. Vi skal bare træffe passende medicin og omfattet af lægens ansættelse. Det er derfor, det er vigtigt at søge hjælp fra en læge, hvis du oplever smerter i underlivet på de meget tidlige stadier og senere.

Fra kønsorganerne af forskellige karakter

Hvad andet har forpasset abort symptomer i første trimester? Et symptom på sygdommen kan kaldes udflåd. Under graviditeten, især i de tidlige faser, deres antal stiger. Det anses for normen. farven af en væske, skal dog være gennemsigtige eller mælkehvidt. Iblanding af blod, pus og andre stoffer anerkendt patologi. De bør være årsag til øjeblikkelig behandling til lægen.

Spotting kan tale om, hvad der er allerede begyndt processen med afvisning af ægget. Som et resultat, beskadigede små kapillærer. Når blødningen bliver effektiv, kunne det være en progressiv spontan abort. Ved tilstedeværelse af purulent udledning kan mistanke om, at fosteret var fading i lang tid, og er allerede begyndt processen med nedbrydning. Det skal bemærkes, at, som i det foregående afsnit, kan disse symptomer tyder kun truslen om svangerskabsafbrydelse. Jo før du søge hjælp fra en gynækolog, jo større chance for at redde barnet.

Sensation i brystet

Hvad andet har forpasset abort tegn? Symptomer på sygdom kan manifestere sig i form af forsvinden af smerte og følsomheden af mælkekirtler.

Under indflydelse af graviditeten hormon (progesteron) uddannelse proces begynder at amme umiddelbart efter befrugtningen. Brystkirtler vil undergå forandringer over hele perioden af graviditeten. Først brysterne bliver større, er det for særligt følsomme. Nogle kvinder oplever smerter selv. Alle disse symptomer vedvarer op til omkring 12 - 16 uger. Det er, når moderkagen begynder at arbejde. Den dramatiske forsvinden brystspænding kan indikere, at der var et stop i udviklingen af fosteret.

Forgiftning og dens fravær

Hvad er savnet abort symptomer i første trimester? Foto embryo præsenteret for din opmærksomhed i denne artikel.

De fleste vordende mødre står over for toxemia. Han optræder i et par uger efter undfangelsen, og kan være mere eller mindre stærk. Gyldige grunde til denne tilstand kan stadig ikke angives.

Pludselig seponering af stærk toksicitet kan indikere, at graviditeten gik i stå. Denne funktion er en indirekte, men ligesom alle de ovennævnte, kræve yderligere diagnose og bekræftelse. Det siges, at nogle fremtidige mødre ikke oplever sådanne følelser. De tåler sikkert de tidlige stadier af graviditeten. Dette er ikke at sige, at der er en risiko for savnet abort.

Den basale legemstemperatur

Hvad der engang savnet abort symptomer i første trimester? Årsagerne til sygdommen er du allerede blevet kendt. Et symptom på problemet er at reducere det høje niveau af basal legemstemperatur. Hvis du har set arbejde af organismen på en sådan måde, kan du opleve, at umiddelbart efter ægløsning sker hæve termometer aflæsninger. det kan være endnu højere efter befrugtning og implantation. Således er den gennemsnitlige basale temperatur vordende mødre 37 - 37,2 grader. Hvis pludselig var der en faldende graf linje til 36 - 36,5 grader, så kunne det være en savnet abort.

Det er værd at bemærke, at dette tegn kan kontrollere kun de kvinder, der tidligere var passende tilsyn. Første måling i de fleste tilfælde viser sig at være misvisende, fordi du ikke vil sammenligne.

feber

Et andet tegn på savnet abort er en stigning i legemstemperatur. Det sker på grund af det faktum, at fosteret er i livmoderen, efterhånden nedbrydes. Det er værd at bemærke, at dette er et tegn der er i det lange løbet af processen. Det kan være meget farligt for en kvinde.

Hvis du har feber, og der er yderligere tegn på ovenstående, bør du straks køre til hospitalet, og det er bedre at ringe efter en ambulance. Den mindste forsinkelse i sepsis kan føre til en kvindes død.

Hvordan ved du, om den glemte abort for ultralyd?

Hvis du har en mistanke om at udvikle graviditet, så kan de kun bekræfte ultralyd. Eventuelle indirekte tegn kan ikke blive en undskyldning for at gøre en diagnose, husk det.

Der er undersøgelser, der kan hjælpe dig med at lære om problemet, før diagnosen. Dette er en blodprøve. I løbet af undersøgelsen, den producerer en vis mængde af humant choriongonadotropin i blodet. Resultaterne er valideret med accepterede normer. Fra dette kan vi vurdere, om dit virkelige liv fremadrettet. For en mere præcis diagnose, anbefales det at gennemføre en undersøgelse et par gange med en pause på tre eller fem dage.

Savnet abort i det første trimester: behandling

Hvis du har lært om tilstedeværelsen af denne patologi, er det nødvendigt så hurtigt som muligt at eliminere. I de fleste tilfælde udføres en gynækologisk udskrabning. På kort sigt er det muligt at anvende andre fremgangsmåder til oprensning af livmoderen, såsom medicinsk abort eller vakuum aspiration. I nogle situationer, når begyndt abort (blødning) læger vælger vagtsomme venter. Hvis der inden for et par dage sker ikke en komplet udrensning af livmoderen, blev patienten tilbudt ren. Hvad er savnet abort i første trimester af konsekvenserne?

I de fleste tilfælde betyder det patologi ikke påvirke fremtidige liv og frugtbarhed patienten. Kun i alvorlige tilfælde, kan vi tale om erhvervet infertilitet. Normalt dog mere retfærdig sex er i stand til en ny graviditet efter 3 - 6 måneder efter hændelsen. Ofte en kvinde afholdt efter manipulation udpeget medicinske præparater til korrektion af staten. Det kan behandles med antibiotika, immunmodulatorer, betyder at genoprette mikroflora og så videre.

I stedet for konklusion artiklen, eller en kort debriefing

Du ved, hvad der er tavs beremennostv første trimester årsager. Dette er en meget ubehagelig fænomen. Specielt vanskeligt oplever de kvinder, der ønsker lang tid at få et barn, men de virkede ikke. Hvis situationen med ikke-levedygtige graviditet gentages to gange mere, så mere retfærdig sex som hendes partner viser høring af en hematologist og genetik. I sådanne situationer, bør du starte en fuldstændig undersøgelse og fundet grunden til, at undfangelsen sker, men embryoet på noget tidspunkt simpelthen stopper voksende. Et godt helbred og held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.