SundhedSygdomme og betingelser

Hvad er tom og deforme ægcelle?

Befrugtet æg - det embryo og dens membraner i den første fase af tilblivelse. Det begynder denne lovende start, når du tilslutter den mandlige og kvindelige køn celler - sperm og æg. I løbet af denne tid, tandem af to kønsceller bliver en komplet ny organisme.

Ovum konstant går gennem en form for metamorfose. Efter en merge det maternale og paternelle celle zygote dannes der er opdelt. Fissionsprocessen og konvertere ophører. Efter syv dage det befrugtede æg når livmoderen og tillægger det, at kaste sig over tykkelsen af endometriet. Op til dette punkt embryoet helt vitale funktioner, som de stoffer, der stammer fra æg follicle, hvor den modnes. For at styrke ægget i livmoderen er dækket med villi, som vokser i løs endometriet. På dette tidspunkt begynder dannelsen af moderkagen. Når ægget blev fastgjort, via moderkagen det er drevet af moderorganismen.

På et tidspunkt, hvor der var indførelsen af moderen lag befrugtede æg fortsætter med at vokse. Det er allerede muligt at skelne på ultralyd. Som regel er meget ønsket graviditet ultralyd udført efter en forsinkelse månedligt, selv om reglerne i den første ultralyd sker mellem den tiende og tolvte uge. Hvis dannelsen af små (omkring fem millimeter i diameter), kan lægen se, det faktum, at graviditeten er etableret præcist.

Desværre er det ikke altid i starten af graviditeten er ledsaget af positive nyheder fra de læger. Nogle gange sker det gør ødelagt ægcelle - æg uden et foster. Typisk kan ultralyd bestemme det er i den femte uge - omkring tidspunktet for det første opkald på mistanke om forsinket menstruation. Hvis du er i tvivl, der er udpeget af den tid, re-Uzi, som bekræfter eller afviser diagnosen. Den bedste ting at gøre ultralyd transvaginal sonde for at opnå mere pålidelige data. Gravide skal ikke bekymre dig på forhånd - et betydeligt antal sager, fosteret er i ægget, der allerede aflyttet og hjerteslag. Hvis op til syv uger, kunne embryonet ikke se, diagnosen - anembrioniya færdig skrabning.

Anembrioniya faktisk repræsenterer en tidlig embryonal død, men lægerne sommetider bruge udtrykket savnet abort. Samtidig er der et befrugtet æg i sig selv, men ikke svarer til dens størrelse, den tabel, som nemt kan findes online. Normalt er det er engageret i jagten på mødre, der sætter forventningsfulde diagnose, men kvinder bør tage hensyn til referencedatoen, og mange andre parametre. I dette tilfælde er det bedre at have tillid til lægerne.

anembrionii mekanisme består i, at det befrugtede æg dannes normalt, men germinalceller deler sig ikke. Men hvis ved inerti, shell æg fortsætter med at vokse, omend langsommere. Kvinder på dette tidspunkt kan føle alle de symptomer på graviditet, så nyheden om at blive ikke-levedygtige bombe. På trods af det negative resultat, skal du ikke fortvivle - det betyder ikke, at den næste graviditet vil ende også. Efter et ubesvarede abort kvinder normalt gravid og føde sunde børn.

Hvis diagnosticeret deformeret ægcelle, det taler om truslen om abort. Oftest ægget ligner en bønne, trækkes sammen. Den væsentligste årsag til stammen - uterin hypertonus. Ved tilstedeværelsen af et sådant et æg hjerteslag, er lægerne altid forsøger at redde livet for fosteret, og at fortsætte graviditeten. I dette tilfælde er tildelt i hvile, forberedelserne lindre muskulatur tonus og afslapning (ingen-spa, magnesium B6 djufaston, papaverin, Dicynonum).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.