SundhedSygdomme og betingelser

Smerter i nakken, når man drejer hovedet: hvad er årsagerne?

Følelse når smerter i nakken, når man drejer hovedet, en mand ikke travlt med at se en læge, men foretrækker at overveje det en manifestation af osteochondrose, hvilket er meget almindeligt, selv i unge.

Faktisk kan mange sygdomme være forårsaget af smerter i nakken. Hvordan at slippe af med denne sygdom? Etablere årsagerne til sygdommen, for at eliminere ubehag, vælge den bedste metode til behandling vil hjælpe kvalificeret.

grunde

Smerter i nakken, når man drejer hovedet kan udløses af en række helbredsmæssige problemer, og at de ikke altid henvise til denne del af kroppen.

skader

Skadede intervertebrale skiver og led, ryghvirvler, ledbånd og muskler - som alle kan være årsag til smerte. Effektiv behandling bør gælde for traumatologist, som vil afgøre karakteren af den skade og ordinere passende behandling.

Abnormiteter i immunsystemet

Sygdomme som spondylitis, gigt, kan reumatiske sygdomme også forårsage smerte i nakken, når hovedet drejes. Self-behandling i sådanne tilfælde er uacceptabel, så der er behov for ekspertrådgivning.

rygsøjlen sygdom

Konstante smerter i nakken kan mærkes i sygdomme såsom lændesmerter, slidgigt. Den vigtigste årsag til slidgigt betragtes som en stillesiddende livsstil. Desuden menes det, at denne sygdom opstår som et resultat af den naturlige ældning af organismen, som rygsøjlen over tid, begynder at miste sin mobilitet og forbenet.

Men der er flere faktorer, der kan fremskynde processen. Denne rygning, fedme, overdreven motion og en stillesiddende livsstil, dårlige arbejdsstillinger. Hjælpe med at lindre symptomerne på specifikke øvelser, men kun en læge skal beslutte, hvilken form for motion ville være nyttig. Nogle gange, før den uddannelse, du har brug for at gennemgå behandling.

infektionssygdomme

Ømhed i halsen er resultatet af osteomyelitis, tuberkulose, polio, tetanus, meningitis og andre infektionssygdomme. I dette tilfælde er det nødvendigt at henvise til lægen, og nogle gange kan det være nødvendigt og hospitalsindlæggelse.

Tumorer

Svære smerter i højre side af halsen, hvilket giver den højre skulder, kan forårsage livmoderhalskræft. Desuden kræft i bryst, lunge, nyre og skjoldbruskkirtel metastaserer til rygsøjlen, og dette fremkalder smerte hals. Rettidig diagnose i sådanne tilfælde er et must.

Andre årsager til smerter i nakken

Og endelig kan nakkesmerter på venstre side og højre og tilbage kunne mærkes efter et længere ophold i ubehagelige stillinger, sove i den forkerte position, hypotermi, muskelspændinger. Sådanne smerter er normalt alene. For at fremskynde denne proces, er du nødt til at udføre simple fysiske øvelser, der arbejder på computeren, tage en pause. Hvis det er muligt, så prøv ikke at være på udkastene og ikke sidde under klimaanlægget.

Typer af smerte i nakken

Smerten i denne del af kroppen er anderledes:

  1. Akutte smerter i nakke og skuldre, manglende evne til at dreje hovedet. Ubehag lagret i ethvert organ position.
  2. Smerter i mellemrummet mellem hals og hoved. I de fleste smerte følte jeg på kun den ene side, og bliver intens, når sving eller afhentes hoved.
  3. Smerter i nakken, hvilket giver tilbage.

Ofte personen føler følelsesløshed og trække smerter i nakken.

forreste smerte

Sådanne symptomer kan indikere sygdom i de øvre luftveje eller hals, skjoldbruskkirtel. Hvis ondt i halsen, men smerte feber når synke. Forstørret skjoldbruskkirtel, eller andre tegn på hendes sygdom - en grund til at besøge en endokrinolog.

Hvis smerten værre, når at dreje halsen, udstråling til kravebenet, på en palpering følte muskelømhed - se vertebrology.

rygsmerter

I dette tilfælde mest sandsynligt, at der er et problem med ryggen eller nervesystemet. Det er vigtigt at lokalisere kilden til smerte, fordi det i nakken er et stort antal af nervefibre, muskler og ledbånd.

Smerter på siderne af halsen kan gives i arme, skuldre, kravebenet, eller skulderbladet. Ud over smerter, kan personen føle følelsesløshed og spændinger, stivhed i nakken, smerter, når de forsøger at rotere eller vippe hovedet. Når ubehaget gives til en øre, svimmel og har problemer med at høre - bør konsultere ENT.

Muskelsmerter opstå efter fysisk overbelastning, hypotermi. Overdreven varighed af smerte kræver et besøg hos en læge.

Crunch og nakkesmerter - symptomer, der skal advare dig. Dette kan indikere problemer med ryggen. Sådanne symptomer kan være ledsaget af fugtspredende nakken, hovedpine smerter, og så. D.

Smerter af barnet - en årsag til øjeblikkelig behandling til lægen. Hvis ikke tidlig behandling, kan det resultere i deformation af hoved og krop, muskel afkortning og andre alvorlige problemer.

Hvad er cervicalgia og tservikago?

Fuzzy og svag smerte kaldet Cervicalgia. Dybest set er det kronisk. Person er svært at flytte, det hurtigt bliver træt og kan ikke sove ordentligt. Tservikago - en skarp smerte i nakken, som er karakteriseret ved intensitet og synes pludselig. Alligevel det kaldes - "kammer".

diagnostik

Den nøjagtig beskrivelse af symptomer og karakteren af den smerte hjælper lægen med at vælge forskningsmetoder og præcis diagnose. Patientens alder betyder ikke noget, fordi det lændesmerter, autoimmune og infektionssygdomme kan opstå på alle alderstrin.

Fra undersøgelse, bør lægen først finde ud af, hvad symptomerne observeret hos mennesker, og hvor længe de var under nogen omstændigheder, forstærkes, derefter forsigtigt palpere det berørte område.

Hvis en person har en konstant smerte i nakken, er det nødvendigt først at udelukke sygdom i skjoldbruskkirtlen, en række tumorer. Til dette formål, ud over kliniske og biokemiske assays, er det nødvendigt at udføre forsøg for at bestemme hormonniveauer og større tumormarkører.

Røntgenundersøgelse kan hjælpe med at opdage lændesmerter og slidgigt, Spondylopathy, forskydningen af ryghvirvler. Hvis der ud over nakkesmerter hos mennesker observerede svimmelhed, tinnitus, øjenproblemer og hørelse, er det nødvendigt at studere ved hjælp af en computer og magnetisk resonans tomografi, ultralyd og blodgennemstrømningen i store kar i nakke, angiografi.

behandling

Det første spørgsmål en mand, der stod over for sådanne ubehagelige symptomer såsom smerter i nakke: godbidden og slippe af med problemet? I de fleste tilfælde smerter i nakken nok narkotikabehandling, grundlaget for som er smertestillende. Til fjernelse af inflammation og ødem udpege yderligere agenter andre grupper. Også brug fysioterapi, akupunktur, fysioterapi, massage. Kirurgi udføres kun i alvorlige tilfælde.

Hvis du hurtigt vil slippe af med smerter ved hjælp af lokale anæstetika, analgetika, hormoner i form af tabletter, injektioner, plastre og salver. I nogle tilfælde kræver det antidepressiva og antikonvulsiva. Efter skader og operationer på halsen er ordineret til at bære en speciel krave.

God effekt på den elektriske strøm påvirker halshvirvelsøjlen, især med samtidig introduktion af smertestillende medicin. Akupunktur er også perfekt genskaber mobilitet og muskeltonus.

Phonophoresis - indgivelse analgetiske lægemidler i det smertefulde område med ultralydbølger - er en god måde at lindre tilstanden af den person.

Gode resultater i behandlingen af smerter i nakken giver en manuel terapi, som hjælper til at slappe muskler, lindre hævelse og trykket i dem.

Periodisk ømme smerte i nakken kan være et tegn på svage muskler. Hvis ikke styrke, vil problemet ikke gå væk. I dette tilfælde ville det være en nyttig terapeutisk øvelse. Først og fremmest skal du træne dig selv til at gøre øvelser om morgenen. Før du får ud af sengen, en god strækning, strække hver muskel. Kom op, gøre roterende bevægelser af hovedet, let hældende i forskellige retninger. Øvelser bør ske hver dag, nogle af dem kan gentages i løbet af arbejdsdagen.

Det er vigtigt ikke at stoppe med at tage sig af hendes hals og efter behandling og forsvinden af smerte. Hvis din kropsholdning, mens du arbejder, er forkert, og du vil ikke gøre de afbrydelser i arbejdet og glemme alt om fysiske øvelser - ømme smerter i nakken, vil ikke tage lang tid.

operativ terapi

Når en diskusprolaps, myelopati, radiculopathy, kirurgi er nødvendig. I dette tilfælde dele fjernet ryghvirvler, som forårsager traumatisk rygmarven. Ved kirurgi tyet sjældent så høj sandsynlighed for komplikationer og ulykker, selv om årsagen til smerter i denne form for behandling virkelig er elimineret.

traditionelle metoder

Hvis smerten ikke er symptomer på farlige sygdomme, kan du bruge opskrifter på traditionel medicin til at lindre smerter i nakken. Kuren i dette tilfælde?

Hjælpe med at lindre smerter komprimerer fra planter såsom burre, kål, el, mor-og-stedmor. Proceduren udføres dagligt om natten.

En afkog af pil pil bark hjælper til at slappe muskler, lindre betændelse og smerter. En sådan virkning har og og baldrian.

Inde nyttigt at bruge en infusion af burre rod. At gøre det nødvendigt at skære unge burre rod (1 tbsp. L.) Hæld 200 ml kogende vand. Indgyde et par timer. Drik infusion to uger en halv kop tre gange om dagen.

Sommetider nagende hals smerter forbundet med en almindelig forkølelse, i dette tilfælde, vil bidrage til at komprimere af kål blad. Vi er nødt til at tage to blad kål, rist en sæbe, drys bagepulver og dække med den anden. Så komprimere anvendes på halsen om natten, indpakning et tørklæde på toppen.

Du kan lave en helbredende salve. For sin forberedelse tage blommen i et æg, en teskefuld terpentin, en spiseskefuld eddike. Salve gned hans hals og svøbt et varmt tørklæde.

Kartofler perfekt lindrer smerter. Vi er nødt til at tage et par kartofler og kog dem i deres skind, mash en lille smule, tillægger ømme punkt og wrap toppen med et tørklæde. At undgå forbrændinger, kartofler anvendt gennem klæde foldet flere gange. Det er bedre at gøre en wrap for natten. Efter endt procedure, hals gnide cologne, indhylles varmt. Om morgenen vil du føle sig meget bedre.

Ofte i behandlingen af smerte under anvendelse af voks, der skal anvendes til de ramte områder i varm form, i to lag, dække med voksdug og wrap. Komprimer hold ikke mere end en halv time.

forebyggelse

For at forhindre smerter i nakken position af kroppen, så prøv at skifte hyppigt, mens du arbejder, slippe af med dårlige vaner og tabe sig, så glem ikke øvelserne om morgenen, besøge swimmingpool, fitness.

At deltage i fysisk træning, ikke overdrive det, i dette tilfælde, kan du få den modsatte effekt i stedet for en positiv. Fysisk aktivitet skal måles, og de har brug for at øge gradvist.

Når du arbejder ved computeren nødt til at tage sig af en forsvarlig organisation af arbejdspladsen. Tilbage bør nakke og hænder være i en behagelig stilling. Sørg for, at skærmen er parallel med øjnene. Glem ikke at tage en pause hver times arbejde, som kan bruges til et mindre gebyr.Vær opmærksom på den position, hvor du sover og vågner op. Hvis du kan lide at sove på maven, bør du ikke være overrasket over, at i morgen er du plaget af smerter i den cervikale region. Lær at vågne op og gå til at sove på ryggen. Madrassen skal være hård. Også forsøge ikke at være på træk og ikke supercool.

Smerter i nakken, når man drejer hovedet bare ikke opstår. Det er ofte forårsaget af vægtige grunde, og jo før behandlingen begynder, jo bedre. Men ukontrollerede modtagende midler, som lindre smerter, kan kun skade. Derfor er du først nødt til at se en læge for at fastslå årsagen til smerte og behandlingsmetoder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.