LovStat og lov

Guadeloupe ligner et flag, og hvad er dens historie?

Eksotiske land Guadeloupe skiller sig ud selv sin symbolik. Hvordan er dens statslige symboler og hvilken værdi har de?

Beskrivelse af flaget

Officielt vises det aktuelle panel som en hvid firkant. Centrale Guadeloupe flag supplerer samme tal mindre mønster opdelt i to dele. Placeret på toppen af den blå kasse, og bunden - grøn. Tegning - det stiliserede billede af en flyvende hav fugl, udført i mørk blå baggrund af den opgående sol, hvilket sker i gult. Under den grønne del af pladsen sorte skrevet "Region Guadeloupe," indskrift er på fransk. Under teksten går gule vandrette bjælke. Der er også uformel flag Guadeloupe. Det har en klassisk rektangulær form, opdelt i to halvdele. Top - mørk blå del, og bunden - sort. I midten er en guld mønster solen bag det - grønne bundter af stilke af sukkerrør, som er rygraden i den lokale landbrugsindustri. På et blåt felt, som afbildet heraldiske lilje. En sådan flag Guadeloupe mindst kendt i verden, og offentlige institutioner, men det er ikke brugt til festlige datoer.

Historien om

Dette område på øerne i Caribien var ejet af Frankrig i 1674. I løbet af historien om Guadeloupe vandt og andre lande, men så hun igen vendte tilbage til en tidligere kolonisator. I 1916 har landets status blevet officielt fast, og tredive år senere, i 1946, øen fik titlen et oversøisk departement. I disse dage, Guadeloupe flag var identisk med det franske. Ændringen af status og ført til ændringer i symbolikken. Rank Institut bestemt, der ligner flag Guadeloupe, på følgende måde: i det, især i den uformelle variant heraf, kan spores som funktionerne i den koloniale stat og den unikke, nationale. Nu landet er styret af præfekten og Det Generelle Råd anvender et separat stykke stof, der ser det samme som våbenskjold.

nationalt emblem

Og officielle og uofficielle versioner af logoet er sammenfaldende med de synspunkter, som et panel, som repræsenterer. Det nationale flag for Guadeloupe, hvis billeder kan ses så ofte som den traditionelle version, refererer til den franske dominans. Våben i en heraldisk skjold minder os om det samme. Den er opdelt i to halvdele, hvis top optager en tredjedel af højden af billedet, og bunden - to. Først udføres i mørkeblå, og den anden - lyse rødt. Top er tre gyldne liljer, den heraldiske symbol på fransk, og bunden - et tegn forbundet med Guadeloupe. Denne grønne stråle af sukkerrør, foran hvilket står den gule solen.

Uformel flag Guadeloupe bruger nøjagtig de samme symboler. Statens panel ligner også våbenskjold, der er vedtaget i loven. Det er en hvid firkant med mindre farve i midten, adskilt af en stiliseret figur af en flyvende fugl i sort, som er placeret under navnet på det land, en gul linje.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.