LovStat og lov

At arbejdsloven hedder: let arbejde af graviditet, betingelser, betaling, overførsel egenskaber

Moderne kvinder ofte ikke fortælle deres arbejdsgivere om graviditeten, fordi de frygter, at de vil blive fyret. Men arbejdsforholdene er ikke altid gunstige for sundheden for den vordende moder og barn. Det hedder, at kvinden betragtes let arbejde af graviditeten, arbejdsloven. Fra hvad periode kan du anmode om en overførsel? For at ændre løn og gager? Hvad hvis arbejdsgiveren ikke kan skabe de nødvendige betingelser for let arbejde?

Labor Code: graviditet, let arbejde

Lovgivningen arbejdskraft indeholder ikke en definition af "let arbejde". Men det forpligter alle arbejdsgivere i tilstedeværelsen af arbejdstagere i forhold til en lægeerklæring for at reducere specielt til hendes præstation standard eller arrangere overførsel til en passende position for at eliminere indflydelsen af destruktive produktionsfaktorer. erhvervsaktivitet der menes med let arbejde, hvor den ansatte bruger mindre fysisk styrke og er ikke udsat for de skadelige virkninger af miljøet.

For gravide kvinder følgende kategorier af arbejde er strengt forbudt:

 • løft forskellige elementer fra gulvet eller over skulderhøjde,
 • løfte vægte,
 • montage-line produktion,
 • neuro-emotionel stress,
 • samspil med patogener af forskellige infektioner, sygdomme, skadelige stoffer, IR- og UV-stråling, stråling, vibrationer,
 • arbejde under trykforskelle.

Grundlaget for overførsel til et mere skånsom driftsform er en lægeerklæring fra den behandlende læge. Uden det, at arbejdsgiveren ikke har ret til at ændre vilkårene for arbejdskraft.

Rettigheder og pligter

Så kvinderne skulle let arbejde af graviditeten. Labor Code etablerer desuden de rettigheder og forpligtelser for arbejdsgiveren og den vordende mor.

Den vigtigste opgave for arbejdsgiveren - ansat af gennemførelsen af rettidig overførsel til en nem arbejdskraft. Hvis virksomhedens ledelse har ikke umiddelbart i stand til at yde tilstrækkelig medarbejder arbejdsvilkår, og det vil tage nogen tid, en kvinde midlertidigt fri fra arbejde. Imidlertid er arbejdsgiveren forpligtet til at betale hende alle fraværsdage fra arbejdet.

En kvinde har ret til at tage årlig ferie med løn. Her er det ligegyldigt anciennitet. Denne udgivelse kan gives som et dekret om at pleje, og efter det.

En anden forpligtelse påhviler arbejdsgiveren arbejdslovgivning. Let arbejde for graviditet kræver overholdelse af sanitære krav. Afvis gravid på deres egen arbejdsgiver ikke er tilladt. Men hvis kontrakten er udløbet, det kan forlænges efter anmodning fra den ansatte.

betingelser

Da regulere let arbejde af graviditeten Labor Code, skal dens bestemmelser opfylde visse krav i den russiske lovgivning. I en industriel produktion samleproces, emballering, sortering er nødvendigt fuldt ud at automatisere. Rummet, hvor arbejderklassen gravid skal være tilstrækkelig lys, tørt, uden træk. Labour, som nævnt ovenfor, bør ikke være ledsaget af psyko-emotionelle stress. Det er også forbudt at opholde sig i den samme position, for at sidde hele tiden til at gå, stå, foroverbøjet, hugsiddende eller knælende.

Mom-kan løfte vægte ikke større end 2,5 kg og ikke mere end 2 gange i timen. Hvis der imidlertid med hensyn til produktion er det nødvendigt at gøre mere ofte er reduceret til 1,25 kg, og i en time kan hæve højst 6 kg. Vægt belastninger i hele ændringen bør ikke overstige 48 kg.

Hvad er reglerne for arbejdskodeksen også sætter? Let arbejde for graviditet indebærer et fald i output-kvoter med 40%. Hvis en kvinde er ansat i landbruget, er det helt fri for disse værker. Hvis du arbejder på et kontor, kan en kvinde arbejde ved en computer ikke mere end 3 timer om dagen. Under fødderne skal være en særlig stativ, og en stol - nakkestøtte, armlæn, sædehøjde.

Funktioner let arbejde

Her er de vigtigste elementer i let arbejde under graviditet:

 1. Overførsel til lettere arbejde er kun muligt under forudsætning af indgåelse af den behandlende læge.
 2. En kvinde har ret til at nægte at arbejde på computeren.
 3. Det betyder ikke sætte en tidsramme for en let arbejde af graviditeten arbejdslovgivning. Hvor mange timer kan du arbejde en gravid medarbejder? Efter anmodning fra den kvinde, det kan udmønte sig i en kortere arbejdsuge. Betales efter arbejdstid, der ikke påvirker varigheden af ferien.
 4. Hvis arbejdsgiveren ikke giver tilfredsstillende arbejdsvilkår for de dage af fravær kvinde modtager betaling.
 5. Det giver en komplet ferie uden at tage højde for anciennitet.
 6. Vordende mor kan nægte at arbejde om natten, ture, overarbejdstimer, samt arbejde i weekender og på helligdage.

Oversættelse til let arbejde af graviditeten: arbejdslov

Ifølge den første del af 254 artikel i LC RF, er arbejdsgiverne forpligtet til at reducere produktionskvoterne gravide medarbejdere eller til at overføre dem til let arbejde, samtidig med at de samme indtjening.

Til overførsel kræver ikke blot den medicinske rapport, men også at udarbejde en tillægsaftale til kontrakten med arbejdsgiveren.

Korrekt udførelse af oversættelsen

Hvis du stole på Labor Code, er let arbejde af graviditeten kun foretages med samtykke fra arbejdsgiveren og medarbejderen. Dokumentet skal være skriftlig. Medarbejder arbejdsgiver introducerer et forslag om overførsel under hendes underskrift. Ved henvendelse til informeret samtykke til overførslen til en anden stilling skrevet en særskilt erklæring.

Forslaget om at overføre

Underskrivelsen af jobtilbud fører til det faktum, at forandring er ikke kun de opgaver og arbejdsvilkår for medarbejderen, men også størrelsen af indtjeningen. I henhold til artikel 254 i TC, skal dens minimumsstørrelsen være lig med den gennemsnitlige løn. Månedligt indtil medarbejderen overføres til let arbejde i regnskabsafdelingen gjorde sammenligningen løn.

Efter underskrivelsen af jobtilbud udstedes den rigtige rækkefølge. Worker skal stilles til rådighed i henhold til maleriet, ikke kun med ham, men med den jobbeskrivelse og andre lovgivningsmæssige dokumenter. Beskæftigelse optegnelser er ikke nødvendige, hvis overdragelsen er midlertidig.

bidrag Indkomstskat og forsikring

Payroll gravid medarbejder månedlige fradragsberettigede:

 • skatteindtægt
 • præmier.

På samme tid på alle betalinger at indføre yderligere præmier.

kompensation

Sætter løn til let arbejde af graviditeten arbejdsretlige regler. Betaling af den gravide medarbejder beregnes på grundlag af artikel 139 i arbejdsloven og 922 af RF regeringsdekret af 24. december 2007. Dens størrelse bestemmes i overensstemmelse med den faktiske løn og brugt tid i de sidste 12 måneder, der gik forud for tidspunktet for undertegnelsen af aftalen. Grundlaget er den gennemsnitlige daglige løn, der beregnes ved at dividere hele det indbetalte beløb med antallet af dage for at vende tilbage til arbejdet. Den gennemsnitlige løn beregnes ved at gange dagpengene for antallet af arbejdsdage.

nyttige tips

Medicinsk rapport udstedt ved prænatale klinik. Det skal forstås, at en aftale med arbejdsgiveren at ændre arbejdsforholdene behøver ikke at, da dette trin er hans direkte ansvar. Hvis organisationens ledelse hævder, at let arbejde for arbejderne dér, og tilbud om at skrive en erklæring om afskedigelse af hendes initiativ, er sådanne handlinger betragtes som ulovlige. Ifølge TC, arbejdsgiveren, hvis det er umuligt at sikre passende betingelser er forpligtet til at betale medarbejderen tvunget afspadsering. I tilfælde af afslag på at give en nem arbejdskraft og arbejdstager fordele nævnes rettigheder kan forsvares i retten.

resultater

Find en arbejdsgiver, der ville komme til glæde for den "interessant situation" af deres ansatte, på alle tidspunkter det var ikke let, især når det kommer til "kapere". Men der er en arbejdslovgivning. Nem arbejde af graviditeten, i henhold til de normative-juridiske dokumenter, fortjente hver vordende mor. Selvom arbejdsgiverne ikke altid ivrig og villig til at give komfortabel arbejdsvilkår, de skal gøre dette eller skal betale for den dag af tvungen afspadsering medarbejderen. Grundlaget for overførsel af en lægeerklæring.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.