LovStat og lov

Dobbelt statsborgerskab i Ukraine. Nye love i Ukraine

Statsborgerskab spiller en vigtig rolle i menneskets liv. Det er ikke bare hører til den ene eller andet land, men et fast forhold, der består af rettigheder og pligter. Er det muligt at dobbelt statsborgerskab i Ukraine? Svarene på dette og andre spørgsmål vil blive givet i artiklen.

modsætninger

Umiddelbart skal det bemærkes, at dobbelt statsborgerskab længe har været et problem for mange mennesker i Ukraine. Grunden til det er meget simpelt - ufuldkommenhed af Ukraines lovgivning. Det er stadig en masse modstridende, og ofte ikke engang det afgørende øjeblik, fordi der efter modtagelsen af dobbelt statsborgerskab i den ukrainske stat fortsat en stor udfordring.

Så hvad er de modsætninger? Kort sagt, de ukrainske myndigheder anser dobbelt statsborgerskab ulovligt og uacceptabelt. Dette er i sandhed en mærkelig tilgang. Det syntes, at de fleste af de avancerede lande i verden er ganske loyale over for deres erhvervelse indgivet en anden, tredje eller tiende pas. Ukraine, til gengæld loven etablerer et forbud mod muligheden for at opnå udenlandsk statsborgerskab som en ekstra.

Lovgivningen i Ukraine

På fraværet af muligheder for at få en anden statsborgerskab fremgår af følgende forordninger:

  • Ukraines forfatning, nemlig sin fjerde artikel;
  • Artikel 2 i lov "om medborgerskab";
  • Artikel 19 i loven "om medborgerskab", som er reguleret af tabet af medlemskab af Ukraine i tilfælde af en fuld bo og arbejde i et andet land.

Samtidig er denne lov fastslår, at for at få et pas af en fremmed stat er ikke en grund til at fratage en borger i statsborgerskab (hvilket indebærer en række rettigheder og pligter). Det er svært at forstå, hvad der præcist er forskellig fra tilslutningen af statsborgerskab, og hvorfor tabet af en ikke medfører tab af den anden. Mest sandsynligt, kan de ukrainske myndigheder tage væk dit pas.

Det er vigtigt at sige kun én ting: alt det eksisterende system i Ukraine kræver seriøs forbedring. Forbuddet mod dobbelt statsborgerskab i Ukraine bør enten afskaffes eller i det mindste noget forenklet. Så er opmærksomme på processen med at pålægge bøder og sanktioner for at skjule det faktum, at få en udenlandsk pas.

Problemet på grænsen til Rusland

Dobbelt statsborgerskab i Ukraine, men forbudt, men i nogle tilfælde reguleret af særlige aftaler. I øjeblikket er der kun to sådanne aftaler: med Tadsjikistan og Turkmenistan. Børn født i en familie med dobbelt statsborgerskab har de fulde rettigheder til ukrainsk statsborgerskab. Konklusionen kan du gøre følgende: straffen for dobbelt statsborgerskab i Ukraine vil blive fulgt, hvis det er inkonsekvent. Tillad de relevante myndigheder for at bidrage til at nå de på forhånd udarbejdede arrangementer.

I øjeblikket ukrainere er der en række grunde til, som de ønsker at erhverve et russisk pas. Denne økonomiske vanskeligheder og lave lønninger, og beskæftigelsesmæssige spørgsmål. På trods af at dobbelt statsborgerskab er forbudt i Ukraine, er mange mennesker stadig forsøger at finde smuthuller i loven, og at overliste myndighederne. Hvad er de muligheder her er at give?

Rusland og Ukraine: hvordan du kommer i to lande?

Det er ingen hemmelighed, at et stort antal af ukrainske borgere ofte går til Rusland for at arbejde. Og det kan gøres helt legalt: det er nok bare at udstede en ansættelseskontrakt med en partner fra et andet land for at opnå et patent, bopæl og nogle andre dokumenter. Men arbejder i lang tid vil ikke arbejde,: den maksimale periode, normalt 90 dage. Ellers de ukrainske myndigheder bare tage væk dit pas.

Den anden mulighed er endnu mere radikal. Det handler om at få permanent opholdstilladelse i Rusland. Imidlertid vil sådanne handlinger fører, som vi ved, at ikke den bedste konsekvenser: ukrainerne vil blive frataget den interne pas vil blive idømt en bøde et anstændigt beløb.

Indhentning ukrainsk statsborgerskab

For nogle mennesker kan det være et vanskeligt spørgsmål: vil det være muligt at genvinde deres ukrainsk statsborgerskab, og samtidig have en statsborgerskab i Den Russiske Føderation? Scheme, det skal siges, er ikke let. Sagen er, at Rusland og Ukraine ikke har indgået en relevant international aftale. Så for at blive en borger i Ukraine, er en indfødt af Den Russiske Føderation, modtog kun i tilfælde af svigt på det russiske pas. Det samme er tilfældet med den modsatte situation.

Plus, i 2017 de ukrainske myndigheder er begyndt at tale seriøst om indførelsen af en visumordning med Rusland. Hvis den pågældende beslutning er truffet, er det ikke udelukket, at bliver nødt til at udstede et pas til at krydse grænsen. Naturligvis ville dette yderligere komplicere situationen.

Udarbejdelse af dobbelt statsborgerskab russere

Russisk lovgivning giver mulighed for dobbelt statsborgerskab. Men ukrainske love udtrykkeligt modsige russisk. Den største vanskelighed i udformningen af passet af et naboland vil være at holde sin russiske pas. Mest sandsynligt, vil de ukrainske myndigheder kræver for at give det op.

Den ukrainske stat der er et forenklet diagram af statsborgerskab for visse kategorier af personer. Så hvis indgivet af russisk født i den ukrainsk territorium, er i nabolandet nære slægtninge eller i lang tid levet i USSR, bør han kontakte den ukrainske ambassade eller direkte til FMS ukrainsk. I disse tilfælde rossiyaninu sikker på at hjælpe med at arrangere alle de nødvendige papirer.

Og dog, hvad enten i Ukraine har dobbelt statsborgerskab? Virkelig er der ingen arbejder metoden til registrering af den anden pas? En mulighed er stadig tilgængelig, som ofte bruges af ukrainerne selv. Det eneste spørgsmål er, hvor længe vil denne måde at arbejde på.

Den vigtigste metode til opnåelse dobbelt statsborgerskab

Ukrainerne skal forberede alle de nødvendige dokumentation for sin præsentation til den lokale afdeling af det svenske Migrationsverket (MBF). Ledelsen er også givet til gennemført en skriftlig ansøgning om afkald på statsborgerskab i Ukraine. Erklæringen skal udfyldes af en notar, og er opdelt i flere eksemplarer. Så en skriftlig erklæring sendt til konsulatet. Mange af disse handlinger virke lidt skræmmende, men vær forsigtig her ikke noget værd. fornægtelse af proceduren statsborgerskab ser anderledes ud.

Dette efterfølges af en fast bopæl i det område af Den Russiske Føderation. Intern ukrainsk pas overgivelse, kun et pas med det krævede mærke forbliver på hænderne. MBF har ingen ret til at tage væk ukrainske pas. Som et resultat - på det område i Ukraine for borgeren er alle de samme rettigheder og forpligtelser. Man mister kun et pas. I Rusland, ukrainerne har fuldt statsborgerskab.

Kan vi overveje denne metode er lovlig? Nå, ja og nej. Det er mere et juridisk tomrum med en enorm mængde af risiko. Hvad er det? Dette vil blive forklaret senere.

om ansvar

Ofte ansøgere til russisk statsborgerskab kan blive straffet hårdt for at ville få dobbelt statsborgerskab i Ukraine. Ansvar kan udtrykkes i en række forskellige former. Heldigvis ukrainske myndigheder har hidtil ikke kan prale af et officielt dokument strenge krav til sanktioner for at opnå en anden pas. Alligevel domstole kan gøre følgende:

  • benægte pas;
  • fint (fin, og mængden kan være meget, meget respektabel);
  • væsentligt begrænse rettighederne.

Vi skal også fremhæve spørgsmålet om ægteskab. Ægtefælle med ukrainsk statsborgerskab kan tage russisk statsborgerskab. Deprivation hvor den første nationalitet er forkert. Hvad betyder det? Det er meget simpelt: ægteskabet - den eneste lovlige måde at holde begge statsborgerskaber samtidigt.

Vil der være nogen ændringer i den ukrainske lovgivning?

Vil der snart være en lov om dobbelt statsborgerskab i Ukraine? Spørgsmålet er meget vanskelig. På den ene side, de deputerede i Verkhovna Rada påvirke periodisk emnet. Og vi kan ikke sige, at til ingen nytte. Så i 2017 Ukraine kunne få visumfri ordning med de europæiske lande. Det er muligt, at en ny lov, der sikrer muligheden for yderligere personer vil blive frigivet i de næste par år. Det eneste spørgsmål er, hvilken plads i denne lov vil tage Den Russiske Føderation. På den ene side er dette den mest "ønskeligt" for mange borgere i Ukraine landets. På den anden side kan de anstrengte relationer mellem Den Russiske Føderation og Ukraine blevet muligt hindring for loven om dobbelt statsborgerskab. Kort sagt, hvis ukrainerne, og kan udstede en ekstra statsborgerskab, er det usandsynligt i Rusland.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.