Sport og FitnessUdstyr

Båd "Tuzik": beskrivelse og karakteristika

Både "Tuzik" er lette løb og god manøvredygtighed. Det smarte design og leveringsomfang indeholder alt hvad du har brug for at navigere gennem landet. På grund af deres robusthed, pålidelighed og lethed, har de fortjent anerkendelse af lystfiskere og jægere.

I almindelig sprogbrug havet "Tuzik" - pair-åre båd letvægtsdesign, den mindste af skibets både, designet til en enkelt roer. I mennesker, er ordet "jolle" i forbindelse med navnet på en loyal og sand ven. Båd "Tuzik" i sig selv og er - en pålidelig ven for fiskere, jægere og rejsende, der ikke vil mislykkes.

Virksomheden "Roskon» (Stream)

Producent af både - Company "Roskon", som er velkendt for fans af jagt, fiskeri og rafting. Produkter under mærket Stream tilbyder udstyr til udendørs aktiviteter og sikre kvaliteten og pålideligheden af sine produkter. Ved fremstillingen af både anvender PVC de nyeste materialer og teknologier.

15 års fremragende arbejde - det er det bedste bevis på kvaliteten af produkter og den professionalisme i selskabet "Roskon". Deres sikkerhed og komfort dem betroet af tusinder af atleter og udendørs entusiaster. I løbet af denne tid, som selskabet har arbejdet med kendte udenlandske mærker, og etablerede produktion af kvalitetsprodukter. Jeg studerede præferencer og behov hos kunderne, så det udstyr under mærket Stream pålidelig og troværdig.

For modellen "Tuzik" (robåd) anvendte en femlags PVC, som i høj grad forbedrer modstandsdygtigheden over for sår og skrammer. Derudover stoffet har god elasticitet, slidstyrke, modstandsdygtighed over for olieprodukter og ultraviolette stråler. Ubestridelige fordele jolle - skrue op din næse, og en oppustelig gulv Bezuglova design. Vægt gummibåde - fra 8 til 10,5 kg, hvilket vil nås til fods fra vejen til reservoiret uden besvær.

"Tuzik-1"

Båd "Tuzik-1" - kompakt single roning model. Pålidelighed og enkelhed i drift. Let passer i en emballagepose med dimensioner på 23 * 32 * 72 cm. Cylindre gummibåde fra forstærkede PVC dobbelte sømme dimensionering.

For sikkerheden for passagerer langs siderne af bådene hængte livliner. Dural padler med fortykkede vægge, knive og håndtag af en holdbar plast. Håndtag for nem transport er til rådighed i agterstavnen og bue.

"Tuzik-1,5"

Gummibåd "Tuzik-1,5" er beregnet til en voksen og et barn. Pålidelighed, lav vedligeholdelse drift og kompakt design. Cylindere fremstillet af armeret PVC-materiale.

Dobbelt sømme er limet med speciel lim. Skovlene duraluminium, blad og håndtag af holdbart plast. Bærehåndtag og agterstavnen og i stævnen. For at sikre sikkerheden langs brædderne - livliner. Dimensioner af emballage taske til en båd - 23 * 32 * 72 cm.

"Tuzik-2"

Dobbelt robåd "Tuzik-2" - kompakt og nem vedligeholdelse model. Inkluderet - to sæder i vandfast krydsfiner. Bæreevne båden - 220 kg. Cylindre både (2 + madras forseglet rum) af armeret PVC-materiale.

Dural padler med fortykkede vægge, knive og håndtag af en holdbar plast. Sømme dobbelt dimensionering. For praktiske bærehåndtag er til rådighed og i agterstavnen og i stævnen. For at sikre sikkerheden langs brædderne - livliner. Dimensioner af emballage taske til en båd - 23 * 32 * 72 cm.

Overkommelig pris - den største fordel af produkter under mærket Stream. Gummibåd producent af høj kvalitet tilbyder til en overkommelig pris. Omkostningerne ved båden i butikkerne - fra 9.000 til 14.000 rubler. Forsendelsesomkostninger beregnes individuelt, afhængigt af regionen.

"Tuzik" - en båd, der kan bruges på både, lystbåde og andre fartøjer til at kommunikere med kysten (flytter besætning eller passagerer). Oppustelige - en uundværlig egenskab for at udforske området vand for jægere og fiskere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.