Sport og FitnessUdstyr

Ghost: cykler, karakteristika for modellerne, anmeldelser

Tyske mærker har altid været kvaliteten af produkter i øvrigt uanset sin art, uanset om det er biler, byggeri, produktion eller andre sfære. Et af disse områder, hvor tyskerne viste sig udelukkende at være på den positive side - er produktionen af cykler, både sport og rekreative type.

En af de mest kendte og populære mærker overvejet Ghost. Cykler fra mærket haft en misundelsesværdig popularitet og succes konkurrere med andre europæiske producenter.

Lidt historie

Virksomheden startede sin virksomhed tilbage i 1993 i det nordlige Bayern. To hårdtarbejdende og højt motiverede mekanik - Klaus Uwe Kallivod Mehvald og - i en gammel garage blev forlovet i design og samling af en pioner inden for fremtiden for brand. Første cykel Ghost (navnet kom op med det samme) viste sig at være overraskende fremragende - afbalanceret og komfortabel.

Et år senere, har mekanikken præsenteret tre forskellige modeller af cykler til offentligheden ved at købe en god handel i et par større butikker. Lidt senere dukkede op på de berømte historier velovystavke Eurobike. Efter den vellykkede præsentation af Klaus Uwe åbnede et fuldgyldigt samlefabrik i de tjekkiske lande. Masters kunne ikke engang forestille sig, at kun fem år, vil deres sortiment udvides til 25 grundlæggende modeller (ekskl variationer), som sælges i en dag med præsentationen, og virksomhedernes ordrer vil have seks tal.

Desuden har den vedholdenhed og dygtige hænder to mekanikere i høj grad udvide produktionen og skabe sportsbeklædning, som også begyndte at blive fremstillet under mærket Ghost.

Cykler i dette selskab indsamles kun på de europæiske samlebånd, med service til og fra. Men en sådan præstation kan prale, ikke alle fremtrædende producenter. De væsentligste fordele ved mærke Ghost (cykler, sportsudstyr) er den eksklusive sans for detaljer og tysk pedanteri. Selv om mange design forekommer noget konservativ, men udformningen af hver model er nøje og samling udstyr kalibreret til den mindste detalje.

Synspunkter eksperter og ejere

Alt for mange fans af brandet er begejstrede for Ghost produkter. Cykler anmeldelser er kun på en positiv måde. Men enhver praleri er ikke her - evner og specifikationer af cyklerne blev værdsat ikke kun af almindelige ejere, men også anerkendt af sportsfolk, og det er meget værd.

Mange ejere af cyklen evalueret konservatisme og enkelhed af modellen, hvis der er skader på vejen, og derefter komme til de rigtige dele og samlinger uden problemer. Også, de fleste kunder varmt roste virksomhedens prispolitik, som i modsætning til andre, ikke puste priserne for deres produkter. Nogle ejere klager over den beskedne variation i diameteren af hjulene på cykler, så hvis du er konstant overvinde dybt vand forhindringer og hoppe på kantsten, er det bedre at se på et andet mærke.

Vi bør fejre de resultater, der er blevet gjort takket være Ghost mærke. Cykler mærke, men i mindre mængder, men at deltage i OL. For eksempel, i Beijing i 2008, atleten Sabine Spitz vandt sin guld er på en cykel Ghost, og et år senere gik til VM Lisi Osl, men på den anden cykel modeller.

lineup

Ghost cykel reciterer omkring 40 varianter af stort set alle typer af atleter og fans veloprobezhek. Indtil slutningen af 2002 har virksomheden beskæftiget udelukkende i mountainbike for elskere, men fra 2003 området har udvidet på bekostning af kvinder og sport cykler variationer.

Omkring 2004 har virksomheden sat på stream cykler i alle prisklasser, og senere så lyset produktion af Hi-end-klasse repræsentation af modellen ERT, Endurance og ikke mindre berømte cross-country.

Siden slutningen af 2006 begyndte virksomheden at producere cykler med carbon ramme, for at gøre deres produkter ekstremt populære blandt fagfolk. Ikke desto mindre Ghost Mountainbikes fortsat over for det selskab, som mange fans af brandet ikke engang tænke på at kigge i retning af konkurrence.

Overvej de mest populære modeller og retningen af cyklen Ghost.

Langrend

Langt størstedelen af modeller af denne kategori præsenteres linie SE. Denne linje af cykler nyder misundelsesværdig popularitet både i udlandet og i vores område.

Hovedlinien funktioner:

  • ramme og hjulfælgen fremstillet af en aluminiumslegering;
  • strukturelle vægt er ikke mere end 15 kg;
  • vysokoupornye og tech bremser fra Tektro;
  • Transmission hastigheder på 20-30, afhængigt af den specifikke model (faglige, vandre, sport);
  • hjul med eger perfekt afbalanceret og alsidige i diameter 26-29 inches.

Den gennemsnitlige pris for en cykel Ghost SE spænder fra 900-1500 dollars.

mountainbikes

Den mest bemærkelsesværdige linje i denne serie - ASX. Modeller er perfekt afbalanceret og er vildt populær i hele verden, også i vores område.

Nøglefunktioner ASX Serie:

  • ramme og hjulfælgen er lavet af høj kvalitet aluminiumslegering;
  • cykel vejer mindre end 13 kg;
  • afhængigt af modellen monteres enten Shimano bremser eller bremse Avid Elixir systemet;
  • transmission med hastigheder fra 24-30 Shimano til professionel, rekreative eller sportslige modeller;
  • hjulene er lavet af høj kvalitet og modstandsdygtige over for overfladen minedrift Schwalbe gummi med en diameter på 26-28 inches.

Pris i basisversionen kan være op til $ 3.000 (kulfiber, forstærket affjedring, og så videre. D.). Low-end modeller kan findes for $ 900-1100.

Opsummering

Naturligvis ovenstående populære linje er kun en lille del af mærkets produkter. Der er andre muligheder til forskellige formål og har forskellige pris spredning. At fordybe sig i en verden af cykling Ghost, skal du blot besøge virksomheden butikken mærke, som viser, hvis ikke alle, så i hvert fald de fleste af produkterne. Og der er at vælge imellem, hvad!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.