Hjem og familieBørn

Munk til spædbørn flydende mælk: Madlavning Tips

Fra en alder af seks måneder, og nogle gange endda før børn mødre begynder at indgå i kosten af de første fast føde (hvis barnet ikke bliver ammet, så kan du prøve med fire til fem måneder). Dette kan være en grøntsag eller frugt puré, og kløver. Grød kan varieres, moderne babymad producenter tilbyder en temmelig bred vifte af sådanne produkter, men lad os undersøge nærmere i dag på semulje. Denne grød i mange generationer anses bevist med hensyn til fodring og bruges oftest mumier selv i dag.

Hvorfor semulje

Semulje, som vores mødre og bedstemødre blev betragtet som en ideel løsning med hensyn til komplementære fødevarer til småbørn, er ganske udbredt til denne dag. Årsagen er ikke kun den flydende konsistens af det færdige produkt, som er egnet til barnet, men også et højt indhold af nyttige komponenter, som, når ordentligt forberedt grød bevaret. Ud over stivelse, proteiner og vitaminer, det indeholder en masse fiber og giver dig mulighed for at ikke kun give en lille krop med alle nødvendige for fuld udvikling, men også til at normalisere funktionen af mave-tarmkanalen.

emne

I øjeblikket er mange eksperter siger ikke kun om fordelene, men også om farerne ved dette rod. Vi kan sige, at de synspunkter, den sidste generation og moderne mødre delt. Bedstemor insisterer på, at bedre end semulje, ikke gå med hende til nogen sammenligning, som mødre, undersøger forskning eksperter siger, at give det op kiddies år ikke kan være alt for spædbørn endnu ikke kommet op med komplette og moderne udgaver af komplementære fødevarer. Prøv at finde ud hvem der har ret, og hvem der ikke er.

I hvad der synes skade semulje

Foretaget af eksperter i børns udvikling og ernæring undersøgelser har vist, at indgå semulje buksetrold kost med stor omhu. Dette forklares ved følgende grunde:

  1. Munk til spædbørn afgjort meget tunge for sin fordøjelse. Grød er ikke hurtig nok til at fordøje og ofte forårsager problemer med mave-tarmkanalen, hvilket er helt nok, og så krummer.
  2. På grund af det høje indhold af fosfor i semulje af calcium i kroppen er reduceret betydeligt, hvilket er dårligt for barnets udvikling.
  3. Cremen af hvede indeholder en meget stor mængde af stivelse, og hvis barnet vokser korrekt og fuldt udvikler sig, kan den ekstra vægt nemt ringe i sin hyppige brug, hvilket igen kan føre til forskellige problemer.
  4. Allergiske reaktioner kan forekomme på grund af tilstedeværelsen i sammensætningen af semulje vegetabilsk protein - gluten. I svære tilfælde kan barnet nødt til at tage medicin.
  5. Dårlig absorption af vitamin D, calcium og jern siger, at i støbeskeen er phytin. Utilstrækkeligt antal af de ovennævnte vitaminer forårsager udviklingen af engelsk syge og reduceret immunitet.

De fordele, som ikke kan argumentere

På trods af de negative aspekter af denne berømte produkt ubestridelige fordel er også til stede i brugen af semulje:

  1. Sammensætningen af semulje indeholder en række vitaminer og mineraler, der hjælper kroppen i udviklingen af barnet. For eksempel kalium, magnesium, vitamin B, E og proteiner.
  2. Det store plus er, at lokke til spædbørn meget hurtigt kogt. Vitaminer og mineraler ikke har tid til at ændre deres sammensætning, er ikke ødelagt, og i den krævede tilstand ind i kroppen.
  3. Hvis barnet ikke tager på i vægt og ikke opfylder parametrene for udvikling, så er det muligt at fodre semulje for at sikre den normale vægtforøgelse.

En forudsætning for bevarelsen af alle næringsstoffer i en klar-til-spise produkt er korrekt forberedelse. Hvis vælling undercooked, vil det være for tung for de krummer, og hvis digest, vil fordelene blive reduceret betydeligt.

Følg reglerne

Hvis efter sammenligning alle positive og negative faktorer, du stadig beslutte at tilberede denne parabol som semulje grød til børn, være opmærksom på reglerne i sin forberedelse. Følg dem, og problemer med præparatet ikke forekommer, og om det faktum, at grøden var engang svært at forberede, du er, efter en kort periode, kan ikke engang huske.

Der kan argumenteres for, at fordelen kun korrekt vil kogt grød, der er glat, uden klumper, ingen klæbrighed og altid med korn. Kun i dette tilfælde, vil produktet beholde alle deres positive kvaliteter og ikke skade den lille krop.

Sådan koger semulje til spædbørn

Fra generation til generation rådgivning om udarbejdelse af semulje. Mødre og bedstemødre kan forberede det med lukkede øjne, men dem, der tog denne opgave for første gang, er det ikke altid muligt at beskæftige sig med det.

Fem procent grød. For at tilberede sådan et rod, skal du bruge: to te. skeer af korn, halv kop vand og mælk, en knivspids sukker og salt. Vi venter på, at vandet i kog, salt og hæld gryn, rør konstant. Du skal vide en hemmelighed at få semulje i mælk uden klumper flydende. For at gøre dette, skal du tilslutte de korn og sukker, og først derefter at introducere dem i det kogende vand. Når grits med lidt vand pokipit, tilsæt mælk og kog i yderligere ti minutter. Resultatet er en flydende semulje til flasker.

Ti procent grød. Forbinde med et halvt glas vand og mælk, vente, indtil den resulterende blanding koger, tilsæt derefter én tabel. semulje skeen med sukker (glem ikke om den hemmelige berettet ovenfor) og rør rundt, lave mad grød i femten minutter. Når det er nok til damp, tilføje en anden halvt glas varm mælk og bring i kog.

Det er nødvendigt at kende hver mor

Så med de grundlæggende opskrifter grød bekendt, og nu forsøger at regne ud, når at give semulje babyer. I hvilken alder bør sætte barnet med hende og hvad de skal gøre, hvis barnet ikke kan tåle mælk? Baby der er mindre end seks måneder, skal du koge væsken, den såkaldte 5% semulje. Og for børn kan tilberedes ældre end seks måneder grød tykkere - 10%. Hvis barnet uanset grunden ikke kan tåle komælk, ikke forlader det uden aben. Prøv at koge det på en speciel blanding designet specielt til sådanne formål.

En populær spørgsmål

Semulje - ganske uhøjtidelig produkt, men spørgsmålet er, hvordan man kokken semulje til spædbørn, stadig populær fordi nogen bliver klumpet grød, meget tyk, eller, tværtimod, væsken ofte brændt. Ovenstående tips vil hjælpe unge mødre lære at lave mad den perfekte grød.

Efter at have analyseret alle de fordele og ulemper ved semulje, kan vi konkludere, at alt er godt i moderate mængder. Du må ikke misbruge semulje og spiser det hver dag, men for at sprede den kost, kan du føje den til menuen. Spis grød flere gange om ugen er nok, er der også en anbefaling til at sætte barnet med semulje først efter et år.

Men hvis semulje til spædbørn forbereder sjældent, gør det ikke ondt den lille krop. Normaliseret antal, hyppighed af forbrug og ordentlig forberedelse vil bidrage til at udtrække fra alle de nyttige egenskaber af korn og eliminere potentielle skade til en voksende organisme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.