SundhedMedicin

Lymfom Behandling i Israel

Udtrykket "lymfom" omfatter en gruppe af ondartet svulst sygdom, der inficerer lymfeknuder systemet, hvis hovedformål - at beskytte mennesker mod virussen.

Det omfatter knoglemarven, tonsiller, thymus, milt, lymfoid plak i tarmen, et sæt af knudepunkter og arterier, hvorigennem blodet cirkulerer gennem kroppen og flytte de hvide blodlegemer, der er ansvarlige for det humane forsvarssystem mod fremmede infektioner (immunsystemet).

Lymfom skrider frem på et kaotisk division af hvide blodlegemer - lymfocytter, provokerer udviklingen af tumorer. Lymfocytter ikke kun mister deres evne til at udføre deres defensive rolle, samt gennemtrængende og stigende koncentration limfauzlah og / eller indre dele af det menneskelige legeme og epiteler, provokere krænkelse af deres stabile funktion.

Lymfom kan forårsage skadelige miljøforhold, udsættelse for korrosive kemikalier, høje doser af stråling, genetisk disposition, rygning og alkohol og visse infektionssygdomme.

Der findes flere typer af lymfomer varierer visuelt, arvelige ændringer, diffus form, med arten af de celler, en slags protein tilgængelige på overfladen af lymfomceller, et organ, hvor det stammer fra. Mange lymfom kan mutere fra én form til en anden. Alle lymfomer er opdelt i to hovedgrupper: lymfom (Hodgkins sygdom) og non-Hodgkins lymfom.

Det vigtigste træk ved lymfom er udvidelsen af lymfeknuder på halsen, armhulen og lysken. Lymfeknuder får ikke mindre efter modtagelse af antibiotika, som er i virussygdomme.

Væksten af sygdom og infektion i knoglemarven hæmatopoietiske overtræder tilstand, reduktion af koncentrationen af normale blodceller. Det forekommer anæmi med utilpashed og træthed, reducere antallet af leukocytter i sygdomsramt provokerer modtagelighed for virus og formindske antallet af blodplader stiger blødning.

Diagnose af lymfom i Israel begynder med en detaljeret sygehistorie, som afslører malignitet faktorer og generel inspektion med sondering limfauzlov. Hvis du har mistanke om en lymfom patient i Israel foregår blodprøver og immunologiske forskning, til at identificere specifikke tumor egenskaber.

Den endelige diagnose er baseret på biopsi og undersøgelse under et mikroskop lymfeknudeceller. Fjernelse af partikler til analyse fremstillet via en injektionsnål i en udvidet lymfeknude, eller i den fase af sin fragmenterede knusning. Typisk knoglevæv biopsi udføres for at undersøge prøven for tilstedeværelse af unormale celler.

Tumorer i andre organer, og deres størrelse blev vurderet ved radiografisk røntgen stråler, CT, MR eller PET.

I diagnostisk trin lymfom identificere dens type (Hodgkin eller non-Hodgkin) og tumor stadium, med andre ord graden af ekstensivering af cancer proces, i overensstemmelse med som bestemmer behandling af lymfom i Israel og forudsigelsen gøres.

For at behandle lymfom i Israel gælder:

* Kemisk behandling med intravenøs injektion af lægemidler, der ødelægger cancerceller;

* Strålebehandling stråling af høj effekt eller ved injektion til patienten af medicin særlige organer, der er markeret udsender stoffer.

Maligne celler er genkendes af antistoffer og udsættes for stråling;

* Biologisk terapi under anvendelse af kemiske præparater syntetiseret fra patienten organer celler, at anvende det i beskyttende processer mod tumoren. Det omfatter immunterapi, angiogeneseinhibitorer - stoffer, der standser væksten af blodkar i tumorer og genterapi. Intensive stoffer, der anvendes til behandling af lymfom i Israel ødelægge knoglemarvceller. Til dette formål ved slutningen af kemoterapien nødvendig transplantation af knoglevæv. Denne fremgangsmåde er nødvendig for at genoprette patientens liv at producere sunde røde blodlegemer (røde) og leukocytter (hvide) blodlegemer.

For stamcelletransplantation under anvendelse knoglemarv fra patienten, fjerne dem før kemisk behandling, eller knoglevæv donor.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.