Nyheder og SamfundBerømtheder

Kara Delevin og Enni Klark: Fotos og biografier

Supermodel Kara Delevin har længe været rapporteret i pressen om sin biseksualitet. Siden da hun var i et forhold med et par piger, men alle disse romaner var kortvarig. Og så i livet af modellen er der en amerikansk sanger og musiker.

Kara Delevin og Enni Klark

Model og musiker i lang tid vidste hvordan at skjule deres forhold fra pressen opmærksomhed. Deres kærlighed blev kendt først efter et par måneder. Kara og Annie rører støttede hinanden i modeshows og koncerter. I lang tid var parret meget glad. Pressen begyndte at dukke rygter om, at Kara Delevin og Enni Klark blev forlovet.

Men på et tidspunkt mellem pigerne havde han en lidelse. Modellen er i stigende grad begyndte at sprede sig i sociale netværk trist billede, antyder hendes knuste hjerte. Paparazzi er ikke så ofte fanget et par sammen. Snart rygter spredt, at Kara Delevin og Enni Klark skiltes. Og efter det blev rapporteret, at den nye model var den elskede kollega på catwalken Kendall Jenner. Imidlertid ingen adskillelse fra Annie, ingen forbindelse med Cara Delevingne, Kendall er ikke bekræftet.

Enni Klark

Beloved supermodel født i USA. Før medierne offentliggjorde et foto, hvor Kara Delevin og Enni Klark sammen, meget få mennesker vidste om sangeren af indiepop. Men hun havde en kreds af loyale fans.

Anne blev berømt under navnet St. Vincent. Hun besluttede at blive berømt under dette navn til minde om den walisiske digter D. Thomas, der døde på hospitalet i St. Vincent. I et af sine interviews, sangeren indrømmede, at hun først hørte navnet på sangen Nika Keyva.

Anne spiller guitar og keyboards. En af de vigtigste etaper i hendes karriere var oprettelsen af soundtracket til filmen "Twilight. Saga. New Moon ".

Kara Delevin

Nogle mennesker er kendt siden de tidlige dage af hans liv. Det skete med Kara. Hun blev født i en af de rigeste britiske familier var relateret til den kongelige dynasti. Ud over Kara, en familie opdraget flere to døtre, hvoraf den ene, Poppy, også er blevet en model.

På trods af at Cara Delevingne havde råd til ikke at arbejde og leve på de penge af sin familie, besluttede hun at opbygge en karriere. Og så anerkendt hendes elskede, klatring til succes for den model, sat på første omgang, og anden kærlighed afværget. Mange designere, som havde en chance for at arbejde Kare, indrømmede, at den munter pige ekstremt hårdtarbejdende.

Når succes i modeling karriere er nået, Cara Delevingne besluttede at prøve sin hånd på filmen. Roller hun begyndte straks at modtage. Det virkelige gennembrud for Cara Delevingne begyndte i 2015, da hun kom ud flere film. Maleri "Paper Towns" herliggjort hende blandt teenagere.

Vi tog ikke pigen med udseendet og paparazzi. De er tæt fulgt af hvordan levende Enni Klark og Kara Delevin. Foto af parret dukkede konstant i pressen.

Berømte mennesker er ikke let at skjule deres forhold fra synet af kameraer. Ingen undtagelse, Kara Delevin og Enni Klark. Imidlertid er den nuværende situation, som kun kendes af pigerne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.