Nyheder og SamfundBerømtheder

Anish Giri og Sofiko Guramishvili. Foto skakspiller Anish Giri

Anish Giri (skak) - Hollandsk GM (fik titlen i 2009.) i henhold til den internationale Chess Association, to gange mester i Holland Chess (2009 og 2011). Den højeste rating på FIDE version blev indspillet i januar 2016 - 2798 point. Som februar 2017 skak rating på 2769 point. I juli 2015 giftede sig med den hollandske stormester en georgisk skakspiller Sofiko Guramishvili. Oktober 3, 2016 skak par havde en søn, Daniel.

Biografi skak vidunderbarn - Anish Giri

Født 28 juni 1994 i St. Petersborg (Rusland). Han levede og voksede op i Rusland indtil 2009. Far, Sanjay Giri - Nepal med indiske rødder og hans mor Olga - russisk. Familien flyttede ofte på tværs af lande, fordi faderen har konstant rejse. Han var en hydrologist af profession, havde ordre til opførelse af dæmninger i mange lande. Familien formået at leve i Rusland, Holland og Japan. I denne henseende, Anish er flydende i tre sprog - Russian, hollandske og engelske (og lidt forstået nepalesiske, japansk, indisk og japansk).

Kendskab til skak Anish Giri blev afholdt i St. Petersborg. Her var han elev af Sports School № 2 (Kalinin distrikt). Chess talenter den unge fyr vokse op med en aritmetisk progression, så han kunne opfylde stormester normen i 14 år og 6 måneder.

At spille for Nederlandene, måden og stil skak

Siden 2009 deltager han i en verden af skakturneringer under hollandske flag. Den mest bemærkelsesværdige begivenhed af sin karriere - en sejr over Magnus Carlsen (4 krastny nuværende verdensmester).

Skak strategi sytten Anish Giri tvunget til at overgive den 23. Magnus gå, når GMO'er mødtes i turneringen i Wijk aan Zee. Anish skak stil er kendt for sin neprobivaemostyu. Eksperter siger, at hvis Anish ikke ønsker at tabe, så det maksimalt sin modstander - det er en uafgjort. Hollandske stormester kan endda bruge den mest minimale fordel. Principløse måde Giri spil er anderledes i, at selv i de mest tilsyneladende håbløs position, finder han den rette vej og bringe partiet til sejr. Konkurrence statistik viser, at skak er det mindste antal tab blandt verdens bedste stormestre.

Fortrolig med sin kommende kone - Sofiko Guramshvili

Anish Giri (foto med sin kone nedenfor) med sin elskede mødtes i 2011, hvor skæbnen bragte dem sammen i en turnering i Reggio Emilia. Det var den største skak mesterskab, hvor Anish formået at tage førstepladsen. Hans kritikere ofte mærke til, at han sjældent vinder en turnering, dybest set det deler anden eller tredje sted, og på samme tid, det var en ubetinget sejr spilleren mener, symbolsk, fordi der mødte han sin kommende kone. Siden da begyndte de at tale varmt, så i nogen tid været venner. Som et resultat, alle kom til en logisk konklusion, de faldt i kærlighed. Forståelse, varme og kærlighed givet til de unge til at forstå, at de skal giftes.

Grandmaster bryllup: Anish Giri og Sofiko Guramishvili

18 juli 2015 holdt et bryllup mellem to dygtige skakspillere - Sofiko Guramshvili og Anish Giri. Vielsen fandt sted i den gamle georgiske by Mtskheta (den tidligere hovedstad i Georgien). Byen står ved sammenløbet af to floder - Kura og Aragvi. Det er et populært sted at blive gift unge par. Af attraktioner i regionen tilhører UNESCO.

Bryllup Anish Giri og Sofiko Guramishvili blev afholdt i Tbilisi, hjemsted for bruden. Anish mindede i et interview, at han var overrasket og glad med god humor og farverige georgiske traditioner. I første omgang er parret ikke planlægger at afholde en stor begivenhed med masser af gæster, men så er ikke accepteret i Georgien. De blev gift i kirken, som er et par kilometer fra Tbilisi, Mtskheta. Dette er et meget malerisk sted, som er populær blandt turister. I denne antikke by slående natur og arkitektur, det perfekte sted beundre dette. Skakspillere spillet en storslået bryllup, som var fuld af traditioner den georgiske bord - der var sange, danse og endeløse ønsker. Anish sang selv i den georgiske sprog.

Biografi og interessante fakta fra livet i de georgiske skakspillere Sofiko Guramishvili

Sofiko Guramishvili blev født 1. januar 1991 i Tbilisi (Georgien). I 2009 opfyldte han stormester normen i skak blandt kvinder, og i 2012th blev en international mester. Aktuel karakter skakspillere på tidspunktet februar 2017 - 2357 point. Sofiko Guramishvili er den bedste skakspiller i Georgien. Dens rating, ifølge International Chess Association, en rekord blandt alle skakspillere i historien om Georgien. Sofiko er en regelmæssig taler ved kvindernes VM, som har gode resultater.

Sofiko Guramishvili træner sammen med sin mand Anish. Chess par elsker at rejse. Også sammen de deltager i en række store turneringer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.