FormationHistorie

Vladimir Gregorevitsj Fedorov: biografi bøssemager og ingeniør

Fedorov Vladimir Gregorevitsj - berømt sovjetiske ingeniør inden for våben. Takket være de tekniske færdigheder af Vladimir G., for det russiske imperium er blevet forbedret med bedre våben af disse år - Machine. Men på trods af den ubestridelige talent bøssemager, frigivelse af sine militære våben permanent stoppet på grund af nogle omstændigheder. Det er grunden til navnet Vladimira Fedorova, der har deltaget i skabelsen af små våben fra Anden Verdenskrig, for mange russere, er stadig ikke så kendt. Dog vil denne artikel fortælle en masse om biografi af en bøssemager.

Biografi Fedorova Vladimira Grigorevicha

En stor ingeniør og designer blev født 15 maj 1874 i den kulturelle hovedstad i Rusland - St. Petersborg.

Far Vladimir Grigoryevich Fyodorov arbejdede som forstander for den kejserlige retsvidenskabelige bygning.

Biografi Vladimira Fedora yderst forskelligartede i deres arrangementer, som tyder på, at ingeniøren var virkelig fremragende mekaniker.

Uddannelse Vladimir Fedorov

Først, Vladimir Gregorevitsj Fedorov studeret på St. Petersborg State Gymnasium, hvor han fik sin gymnasieuddannelse og efter endt uddannelse indskrevet i Mihajlovskij Artillery School, hvorefter han havde været en særlig uddannelse. Denne inddeling Vladimir sluttet af hæren af det russiske imperium i 1895, hvor han tjente i to år som delingsfører.

Men for uddannelse Vladimir Gregorevitsj Fedorov besluttet ikke at stoppe. I 1897 trådte han Academy of Artillery i samme Mikhailovsk. Deres praksis for fremstilling af Vladimir Fedorov fandt sted på en våbenfabrik, der var placeret i Sestroretsk. Det var der, at han mødtes med lederen af anlægget - Sergeem Mosinym, som allerede på det tidspunkt var den berømte våben designer. Den mest berømte værk var den trilineære Mosin riffel, som er blevet vedtaget af den russiske hær i 1851.

De første skridt i tjenesten Fedorova

Efter eksamen fra akademiet allerede i 1900, blev Vladimir Gregorevitsj Fedorov vedtaget af positionen af højttaleren i våben afdeling af Main artilleri Direktoratet. Det var der, Vladimir Fedorov fik adgang til mange materialer, der er lagret i arkiver og transporterer hjælpende karakter. Disse dokumenter var en masse information om den russiske hær og hære andre lande.

Den første ingeniørmæssig erfaring

Allerede i 1906, Fedorov færdig med den første projekt for at skabe en automatisk riffel, som var baseret på de tegninger af Mosin riffel. Denne beslutning kom Fedorov, fordi på det tidspunkt var bevæbnet med omkring fem millioner "mosinok", og deres efterbearbejdning af automatiske våben var meget billigere end at oprette en ny.

I 1906 blev Vladimir G. projektet officielt godkendt. Fra det øjeblik, og begyndte en karriere som ingeniør Fedorov.

Større ændringer i våben

I 1911 Fedorov startede et andet projekt, der giver lånere med en mindre kaliber rifler, der ændrede hele strukturen. Med udbruddet af Anden Verdenskrig, blev det udgivet omkring to hundrede rifler Fedorova nyt design, men snart samlingen af denne model våben stoppet.

Allerede i 1916 på foranledning af Fedorov blev formelt taget op af automatiske rifler, som kan føre uafbrudt skydning. Det er et våben , og blev kendt som maskinen Fedorov.

I september samme år blev fabrikken arme i Sestroretsk afsagt kendelse til samling af tyve-fem tusinde rifler Fedorova. På trods af sådan en stor udvikling på grund af fattigdom og mangel på materiale under krigen ordre blev først reduceret til ti tusinde eksemplarer, og derefter annulleret helt.

Yderligere liv Fedorov

I begyndelsen af 1918 Vladimiru Grigorevichu Fedorovu tilbudt en plads på maskinchefen på maskingevær fabrik i Kovrov. Takket være teknologi og klar samling af Fedorova dele, der allerede i 1920, var klar til 100 maskiner. Og i 1921, har takket være de færdigheder af Vladimir G., fremstillingsmaskiner alvor taget fart - 50 styk pr måned. Det var på dette tidspunkt, Fedorov arbejder på etablering og udvikling af nye håndvåben blev brugt senere under Anden Verdenskrig. Håndvåben, hvorover Fedorov arbejdede selv da en masse hjælp i sejr de sovjetiske tropper i løbet af nazistiske invasion.

I 1920'erne Fedorov, sammen med Shpagin og Simonov, har skabt flere variationer af kanoner for tanke.

Allerede i slutningen af borgerkrigen Fedorov stadig lykkedes at gøre et stort antal forskellige modifikationer sin maskine. I 1924 er det mere perfekte våben bestået alle prøver og blev udstedt arme fabrikker. Men på trods af alle de nyskabelser, at maskinen med en endnu mindre kaliber ophørt med at blive udstedt. Men på dette tidspunkt det blev skabt mere end to og en halv tusinde enheder.

Kreativ skrivning

Efter Anden Verdenskrig, Vladimir Gregorevitsj Fedorov skrev en videnskabelig bog, der talte om forekomsten af artilleri våben i Rusland. Det er i hans skrifter, skriver han, at denne type våben dukkede op og blev første gang brugt i slutningen af 1300-tallet.

Ud over sin store arbejde med skabelse af våben, Vladimir G. skrev flere bøger om "Lay ...", som betragter alle hændelser kun se militærperson, evaluere dem ud fra et militært synspunkt.

Død af den store våbensmed

I 1953, Vladimir Gregorevitsj Fedorov fratræder.

I 1966, en stor ingeniør og bøssemager Fedor døde i hovedstaden i den sovjetiske stat. Vladimir G. begravet der, i Moskva, på Golovin kirkegård.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.