FormationSprog

Dialekt - hvad er det?

Dialekt - er den type sprog, der bruges som et middel til kommunikation mellem individer. Obligatorisk: disse mennesker skal leve i det samme område. Under det russiske sprog forstås som et litterært sprog, og et stort antal lokale dialekter. Det er nødvendigt klart at forstå det.

By- og landområder dialekter, den mest berømte gruppe af dialekter

Vernacular, vidt udbredt i store bosættelser, repræsenterer en vis interaktion mellem tale og landdistrikter litterære dialekter. Det forener dem. dialekter landdistrikter af samme, afhængigt af forskelle og ligheder, der kan spores mellem dem, der går i en vis mængde af kategorier. Der er et par af de mest almindelige grupper af lokale dialekter: Central Russisk, Syd russisk og Nord russisk. Alle af dem fortjener opmærksomhed. Der er en anden definition af dialekter. Hvad er det? Dialekter - et ord almindelig i visse geografiske områder. Folk, der taler standard sprog, kan mange af dem synes temmelig absurd.

North russiske dialekter

Dialekter i det nordlige kategori omfatter dialekter Novgorod, Arkhangelsk Vyatki, Ural Olonets, Vologda. Det omfatter også Sibirien, Mellemøsten og Øvre Volga-regionen.

Som for udtale, de nordlige indfødte dialekter forbundet med disse to kvaliteter. For det første er disse dialekter er bemærkelsesværdige for deres vokaler. Det er ligegyldigt, om de er tryksvage eller ej - det påvirker ikke deres udtale. I syd, er situationen den samme. Men der stadig observeret en lille sammenhæng mellem udtalen af vokalerne og accent. Men tilbage til de nordlige dialekter. På denne egenskab baseret udtale "Ocaña", med andre ord, en markant forskel mellem bogstaverne "a" og "o", når de ikke er under stress. Således word-dialekter lyder meget usædvanligt og interessant. For det andet i disse dialekter blødhed eller hårdhed af konsonanter, stående på hver side af en vokal, afspejles i dets kvalitet. Dette er et vigtigt øjeblik.

Substitution af vokaler

I mange indenlandske nordlige dialekter i stedet for en vokal "a" står bag en blød konsonant, udtales "e". Således siger de, for eksempel: "Mechik", "Opet," "Zet". Det er ikke svært at gætte ud fra hvilke ord der dannes. I litterære termer, dette ville lyde som "bold", "tilbage", "in-law". Dialekt - en usædvanlig dialekt, som ofte forårsager et smil. Du kan også bruge som eksempel ordet "drømme". Men den dannet af det adjektiv lyder som "beskidt". Derudover er der er ordet "synge", men kardinalen udtales "fem". Sådanne eksempler er mange. Der er også dialekter (f.eks, en indfødt af Vologda og Olonets), hvor der er en udskiftning af vokallyde "og" og "e", for eksempel, "tro - Vir," "hø - en blå", "brød - hlibets" og andre. det er interessant, er det ikke? Som for konsonanter, den mest typiske træk ved den nordlige dialekt er primært en meget distinkt "g", svarer til "g" i Vesteuropa og latin. Også for at sige dette er typisk "Ciocanu" og "Ocaña", med andre ord, var der ingen forskel mellem bogstaverne "h" og "c". Dialekt - det er virkelig forbløffende.

South russiske dialekter

South russisk dialekter fælles i Lower Volga-regionen, Tula, Orel, Voronezh, Kaluga, Kursk, Ryazan sydlige område, på Don. De mest almindelige tegn på sådanne adverbier som følger. Udtalen af vokal kvalitet bestemmes af, om det er værd at stressede eller ej. En meget interessant faktum. Dette princip er baseret på "Akan". Denne mangel på forskel mellem vokalerne "a" og "o" er i tryksvage stilling. fortjener også opmærksomhed, "Yakan". I nogle dialekter talt "Bida", "visna", i nogle - "byada", "Viasna", i andre - "Bida", "visna", men "byady", "Viasna". Der er stadig tale, hvor der udtales "byada", "Viasna", men "bidet", "Wisnu" osv Dialekt -. Det er et adverbium, en uvant øre flertallet af russiske borgere.

Karakteristiske træk ved dialekt

Den næste bemærkelsesværdige fonetiske tegn på de sydlige russiske dialekter er en frikativ (kontinuerlig) "g" - med andre ord lyder meget lig den "x", men udtales ganske højt, højt: "hara", "Horatio" (bjergby) og andre Hvad det kan siges om grammatik af dialekt? Det er bemærkelsesværdigt, at i de verber, stående i tredjeparter, efter "t" sætte den bløde tegn, for eksempel, er ordet "gå". Det er også interessant, at i stedet for "jeg" udtales "Mig." Hertil kommer, at i denne dialekt er ikke kastrat, så du kan ofte høre sætninger som "mit åg" eller "lækker olie." Alligevel er det vigtigt at vide, at i den sydlige russiske dialekt i øjeblikket er næsten helt fraværende korte form af et adjektiv. Men dette er ikke den dialekt blev fattigere. Mange akademikere studerer russisk dialekter, hvoraf eksempler du nu kendte. Vernaculars virkelig vække interesse for mennesker. Mange mennesker ønsker at lære mere om dem, for at lære, hvordan man bedre forstå indfødte dialekter og fordybe dig i deres kultur.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.