SundhedPræparater

'Indomethacin Sopharma'. Hvad er dette stof?

"Indomethacin Sofarma" er et lægemiddel gruppe af ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler. Dens anvendelse har lokalbedøvelse, antiinflammatoriske og anti-ødematøse egenskaber. Han er også en antipyretisk lægemiddel og har ringe effekt antiagregatnym.

Dets virkningsmekanisme er hæmning af dannelsen af pro-inflammatoriske faktorer, der bidrager til at øge temperaturen, holde exudative og proliferative faser af inflammatoriske processer. Dette opnås ved at hæmme cyclooxygenase 1 og 2, hvilket resulterer i forstyrret prostaglandinsyntese fra arachidonsyre.

Således er "Indomethacin Sofarma" som en salve eliminerer smerte, reducerer hævelse og erytem, for derved at mindske hævelse i leddene og stigninger i deres bevægelsesområde.

Dette stof systemisk anvendt smerter i ryggen, gigt, artikulær syndrom (reumatoid arthritis, osteoarthritis, gigt, ankyloserende spondylitis), neuralgi, dysmenoré, diffust bindevævssygdomme, myalgi, traumatisk inflammation af led og bløddele). Når sådanne smitsomme sygdomme som adnexitis, cystitis, prostatitis, anvendes som adjuvans. Topisk medikament "Indomethacin Sofarma" anvendes til forebyggelse af inflammatoriske processer under kirurgi på grå stær og det forreste segment af øjet, er det også nødvendigt at inhibere miosis intraoperativt.

Eksternt som en medicin, der bruges i neuralgi, myalgi, traumatisk inflammation i led og bløde væv, smerte i rygsøjlen, samt den artikulære syndrom.

Men hvis der

- Individuelle overfølsomhed over for det eller til andre ikke-steroide anti-inflammatorisk middel,

- sår i maven eller tarmen i den akutte fase,

- graviditet og amning,

- overtrædelser af blod,

- udtalte sygdomme i leveren eller nyrerne,

- alvorlig kronisk hjertesvigt,

- pancreatitis,

- samt børn under 14 år af dets anvendelse er kontraindiceret!

Rødme, kløe og udslæt på applikationsstedet - bivirkninger, der opstår, når du bruger en medicin "Indomethacin Sopharma".

Salve guide anbefaler at gnide et meget tyndt lag af huden, nemlig i stedet for projektionen af smerte, omkring 2-3 gange om dagen. På dagen for det samlede antal voksne brugte salven bør ikke være mere end 15 cm, og for børn over 14 år - op til 7,5 cm.

Fremkomsten af symptomer såsom kvalme, opkastning, svimmelhed, desorientering, svækket hukommelse, svær hovedpine antyder overdosis. I mere alvorlige tilfælde kan forekomme kramper, følelsesløshed og paræstesier. I dette tilfælde bør symptomatisk behandling skal udføres. Hæmodialyse når denne tilstand er ineffektiv. Det skal bemærkes, at præparatet "Indomethacin Sofarma" (salve) praktisk taget ikke absorberes i det systemiske kredsløb. Dette forårsager en lav frekvens af forekomst og overdoser og bivirkninger af systemiske karakter (for eksempel en alvorlig allergisk reaktion på lægemidlet, som anafylaktisk shock).

Endvidere bør salven påføres den beskadigede overflade af huden på såret. Dette kan føre til systemiske bivirkninger. Det er også nødvendigt for at undgå at få "Indomethacin" salve på slimhinderne eller øjnene.

Før du bruger denne medicin bør rådføre sig med en specialist. Måske du ikke kræver brug af lægemidler af denne gruppe i almindelighed eller har brug for en justering af dosis. Dette vil hjælpe dig med at spare din tid og dit helbred!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.