SundhedPræparater

"Flagyl" kapsler. Instruktioner til brug af stoffet, reglerne for brug af inhalatoren

Ved anvendelsen af lægemidlet "Flagyl" anmeldelser kan findes anderledes. Men i stigende grad, de er stadig positiv. Mange patienter, for at teste effektiviteten af lægemidlet, anser det for en af de bedste.

Betyder "Flagyl" manual beskriver som en innovativ, bronhodillatiruyuschy og m-holinolitichesky medicin. Anvendte lægemiddel til behandling af obstruktiv lungesygdomme natur, herunder lunge emfysem og obstruktiv bronkitis kronisk forløb.

Medicin "Spiriva" (tiotropiumbromid) henviser til en gruppe af antikolinergika - first-line behandling ved KOL base. I sammenligning med basen behandling omfattende anvendelse af beta-2-agonister, kort- eksponering (fenoterol, salbutamol), inhalerede kortikosteroider og theophyllin derivater påføringsorgan "Spiriva" undersøgelser har vist, at signifikant reducerer hyppigheden og sværhedsgraden af eksacerbationer dyspnø. Lægemidlet kan betydeligt lindre symptomer på KOL, forøget tolerance over for fysiske belastninger, at stoppe progressionen af sygdommen. Således at forbedre livskvaliteten for patienter, der lider af obstruktiv lungesygdom kronisk forløb.

Karakterisering stoffet "Flagyl" brugsanvisning angiver sin varig effekt. Undersøgelser har vist evne til lægemidlet til en betydelig stigning i lungefunktionen. Bronhodillatiruyuschee udtalt virkning er resultatet af de lokale (ikke-systemisk) virkning.

Ingallyatsionnoe indgivelse af lægemidlet har en selektiv virkning. Den terapeutiske dosis "Spiriva" medikament (User ansøgning angiver det) ikke provokere systemiske antikolinerge bivirkninger haraktera.Primenenie forberedelse udføres ved hjælp af en inhalator Handi Haller.

Drug "Flagyl". Vejledning til brug.

Det anbefales om dagen for at bruge en kapsel, i én og samme tid. Øge frekvensen af dosering Spiriva brugsanvisningen anbefaler. Det behøver ikke at reducere dosis til ældre patienter og patienter med sygdomme i lever eller nyrer.

Kapsler "Flagyl" gælder kun med inhalatoren Handi Haller. Apparatet er ikke beregnet til brug med andre lægemidler.

En inhalator udstyret med et støvdæksel, en base, en piercing knap mundstykke centrale kammer.

Vejledning til brug Handi Haller.

 1. Åbn hætten løftes op.
 2. Åbent mundstykke.
 3. Fra blisterpakningen for at få kapslen, sætte (det er ligegyldigt, hvilken side) ind i det centrale kammer.
 4. Luk mundstykket indtil det klikker.
 5. Placer inhalatoren mundstykke opad, og tryk piercing knappen helt engang frigivet.
 6. Exhale.
 7. Tager munden mundstykke, inhalerer dybt og langsomt med nok kraft til at høre vibrationer af kapslen.
 8. Inhale at fortsætte med at fylde lungerne.
 9. Holdt vejret som muligt, fjerne mundstykket fra munden. Træk vejret roligt.
 10. Proceduren bør gentages indtil fuldstændig frigivelse af indholdet fra kapslen.
 11. Efter afslutning af proceduren, åbne mundstykket for at vænne kapsel. Smid det. Luk mundstykket og hætten.

Rengøring af inhalator udføres en gang om måneden. For at gøre dette, er du nødt til at åbne cap, mundstykke og base (hæve knap) enheder. Handi Haller vaskes i varmt vand, indtil fuldstændig fjernelse af resterende pulver, og derefter gnedet med en papirserviet. I åben tilstand er indretningen overladt til lufttørring i fireogtyve timer.

Hvis det er nødvendigt, den ydre del af inhalatoren ikke våd tørre (våd) klud.

Før du bruger stoffet bør nøje undersøge resumé og konsultere en læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.