BilerBiler

Hvad er de kategorier af kørekort?

Hver person, der bor i den moderne storby, ved, at for at køre køretøjet skal være et kørekort. Men forskellige køretøjer kræver forskellige kategorier af kørekort. Hertil kommer, at chaufføren har ret til at lede den eneste køretøj kategori , der er angivet i certifikatet.

Der er følgende kategorier af kørekort:

1. Kategori "A" vises i tilfælde af, at du har lov til at styre motor-køretøjer, såsom motorcykler. Der er også visse restriktioner. For eksempel, på tidspunktet for eksamen den studerende skal være mindst 16 år. Samtidig tilladt for uddannelse af personer, der har nået 14 år. En anden funktion i "A": Det er ikke nødvendigt at tage eksamen i en by vej. Følgende retningslinjer skal udføre korrekt: acceleration, slowmotion, bremsning, slange og otte. Alle af dem er udført på træningsbanen.

2. Kategori "B" giver ret til at drive biler, antallet af passagersæder i dem - ikke mere end otte. Hertil kommer, at denne kategori kan kontrollerede lastbiler med en totalmasse på højst 3,5 tons, varevogne samt personbiler og anhængervægt er mindst 750 kg. Kategori "B" ikke styre midlerne til bevægelse af kategori "A".

For denne kategori af kørekort, skal du bestå et særligt kursus i en køreskole. Programmet omfatter teoretisk og, selvfølgelig, hands-on træning, de afsluttede eksamen. For det første vil den studerende nødt til at bekræfte teoretisk viden, så viser erhvervelse af praktiske færdigheder på banen og i byen.

3. Kategori "C" er nødvendig for forvaltningen af store tunge lastbiler, der vejer mindst 3,5 tons, og lastbiler med anhænger, den maksimale vægt på under 750 kg. Denne kategori tillader ikke føreren at betjene de lette lastbiler og såkaldte "lette køretøjer".

4. Kategori "D" giver sorterer bus kontrol med ingen begrænsninger på den maksimale vægt og busser, der er udstyret med en trailer. Det særlige ved denne kategori af kørekort er, at føreren er ansvarlig for mange liv på en gang. Det betyder, at for at modtage det er nødvendigt at gennemgå forbedret sikkerhedskursus.

5. Kategorien "E" er en tilføjelse. Dens funktion er, at det giver mulighed for køretøjer til at styre kategorierne "B", "C" og «D», som er udstyret med et påhængskøretøj med en tilladt totalvægt på over 750 kg tidligere angivet.

I denne kategori "E" kan være åbne et hvilket som helst af de tidligere beskrevne kategorier, eller multipel. Efter modtagelsen af denne bemyndigelse i de "særlige bemærkninger" på kørekort er kendt for nogle af kategorierne givet tilladelse til det. For eksempel, hvis du er ejer af rettighederne til kategorierne "B", "C" og "E" og mærket "E" til "B" og derefter betjene tunge lastbiler med en tung trailer du er forbudt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.