SundhedPræparater

Medicin 'Aktovegin'. Vejledning til brug. Ampuller og andre doseringsformer

Lægemiddel "Aktovegin" (indsprøjtning og andre doseringsformer) besidder metaboliske farmakologiske virkning. Lægemidlet ophobning og øger transport af oxygen og glucose forøger intracellulær udnyttelse af disse komponenter, såvel som stimulere produktionen af ATP.

Lægemidlet administreres med CNS-lidelser (kredsløbssygdomme og metaboliske). Encephalopatier af forskellig karakter, iskæmisk slagtilfælde (patienter efter syv år samt), TBI henvist til vidnesbyrd om brugen af medicin "Aktovegin". Instruktioner til hætteglas opfordres til at udpege for sygdomme i blodcirkulationen i hjernen, andre tunge posthypoxic og hypoxiske betingelser af forskellig art. Lægemidlet er indiceret og tilstande forbundet med hjertekirurgi. I forstyrrelser af den perifere cirkulation (arteriel eller venøs) tildeles også agent "Aktovegin". Brugsanvisning hætteglas anbefaler brug af trofiske forstyrrelser på baggrund af åreknuder ekspansion. Ved indikationer indbefatter angiopati, hjerteanfald, angina (ustabil). Når en hypertensiv krise af en anden art, kompliceret med cerebrovaskulær insufficiens, også ordinere medicin "Aktovegin". Instruktioner til hætteglas anbefaler at bruge som et supplerende værktøj som del af en kombinationsbehandling. Ved indikationer indbefatter trofisk og andre indolente sår af forskellig art, forbrændinger, liggesår. Med omfattende traumatiske læsioner, behandling og forebyggelse af stråling komplikationer (herunder radio og efter strålebehandling), kemoterapi effekter og ordinere stoffet "Aktovegin".

Instruktioner til anvendelse af ampullen muliggør anvendelse i kombination med et lægemiddel "Natriumchlorid" opløsning af fructose eller glucose. Er kompatibel med lægemidlet, og betyder "Instenon".

Det stof "Aktovegin" (i ampuller) erklæring tillader ikke udnævnelsen i tilfælde af overfølsomhed.

Fordi der i klinisk praksis ingen tilfælde af negative virkninger af narkotika på fosteret og moderen samt spædbørn, stoffet er ikke forbudt under graviditet og amning. Men ordinerende læger kun i overensstemmelse med aflæsningerne. Under behandlingen bør patientens tilstand og fosteret og nyfødte ammes være under lægeligt tilsyn.

Ved brug af lægemidlet kan forekomme allergiske reaktioner i form af øget temperatur, rødme, udslæt.

Doseringen og varighed af brugen af stoffet "Aktovegin" sætter en specialist.

Inde lægemidlet ordineres tre gange om dagen i to hundrede til fire hundrede milligram. Lægemiddel "Aktovegin" taget, før de spiser mad.

Opløsningen injiceres i en vene (langsom) eller i musklen med en indledende dosis på fem til tyve milliliter. Efterfølgende overføres til injektion af 2-5 ml daglig gang om dagen eller flere gange om ugen.

Infusionsvæsken indgives ved en hastighed på 2 til 5 ml per minut. Dosering - 250 ml.

Når stofskiftet og kredsløbslidelser i hjernen udpege 250-500 ml en gang om dagen hver dag fjorten dage, derefter 250 ml et par gange om ugen. Varighed af kurset - fire uger.

I tilfælde af forbrændinger, er sår af forskellig art indgivet intravenøst på to hundrede og halvtreds milliliter hver dag. I dette tilfælde eksperter anbefaler anvendelsen af en yderligere doseringsform betyder "Aktovegin" til lokalt brug.

At forhindre virkningerne af strålebehandling ordineret 250 milliliter hver dag for stråling, og for fjorten dage efter dens afslutning.

Med udviklingen af allergiske reaktioner, brug af narkotika "Aktovegin" skal stoppe. Hvis det er nødvendigt (ved lægens anbefalinger) ved hjælp af antihistaminer, kortikosteroider og andre midler.

Før du bruger stoffet "Aktovegin" bør konsultere en læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.