ComputereUdstyr

Hvordan man vælger en gaming skærm

Moderne spil er kendetegnet ved høj dynamik og en høj billedhastighed. For gamer er det meget vigtigt at have en god skærm, der holder trit med den hastigt skiftende med billeder. Efter alt, billedet skarphed afhænger af hastigheden af reaktion af afspilleren, og det er den vigtigste forudsætning for succes. Skærme, der passer ganske høje krav spillere, kaldes også som "gaming skærm". Overvej deres grundlæggende funktioner.

Hvordan man vælger en gaming skærm

Vælg skærmen velegnet til spil, er det ikke særlig anderledes, men det er værd at overveje nogle af de tekniske aspekter. Først og fremmest beslutte størrelsen. Den mest optimale og bekvemme løsning - 19-21 tommer, 17-tommer også passe, men de er noget mindre behagelige.

En af de vigtigste parametre, der påvirker klarheden af billeder, er det responstid (eller reaktion) matrix. Denne parameter angiver den tid, som billedet punkt (pixel) vil bevæge sig fra den lyse tilstand (hvid) til de mørkeste (sort), og derefter tilbage igen. Denne parameter måles i millisekunder (ms). For at overvåge spillet tid til udskiftning af billeder, bør svaret fra matricen være mindre end 5 ms. Denne hastighed af respons giver tid nok til at reagere på eventuelle ændringer på skærmen, og endda meget hurtig bevægelse ikke efterlader en løkke, er billedet ikke "flyde". Moderne gaming skærme har en responstid på omkring 2 ms, selv om nogle mener, at det en unødvendig luksus: det menneskelige øje ser stadig ingen forskel, og omkostningerne ved sådanne skærme betydeligt højere.

Lige så vigtigt er det scanningshastighed og opløsning. For komfort og for øjnene ikke bliver træt, vælge en model, skærme, hvor scanningen frekvens er mindst 90 Hz. Opløsning, selvfølgelig, er det bedre at vælge en høj kvalitet format Full HD 1920x1080, men god (og billigere) løsning er 1280x720.

For en god og billeder i høj kvalitet, såsom vigtig parameter som kontrast. Skelne mellem "nativ" og et dynamisk kontrastforhold. Dynamisk - er en teknologi, der gør det muligt at få den mest levende billede ved at justere lysstyrken på baggrundsbelysningen. Men i starten det afhænger af den rating "indfødte" display kontrast, bare forbedre det. Så det fokuserer ikke på den dynamiske, og kontrasten af passet. Naturligvis, jo højere den er, jo klarere billede, men jo højere pris.

Når du vælger en skærm, se på det svar, der viser lysstyrke. Det afhænger af kraften i baggrundslyset lamper: jo højere dens værdi er, jo lysere billedet med god belysning. Normale parametre, i stand til at opfylde ethvert behov, vil lysstyrken på 300 cd / m².

Gaming skærm - en ting ikke billigt. Høje krav indebærer brug af ny teknologi, og det er altid afspejles i prisen. Men skærmen er købt for et par år og, i modsætning til andre "jern", kan ikke forbedres. Fordi købe det bedste af, hvad du har råd til.

Når du vælger en gaming skærm, ikke særlig opmærksomme på producenten. Selvfølgelig skal de åbenlyse håndværksmæssige produkter ikke købe, men ganske ofte er der situationer, hvor enhederne er billigere, mindre kendte selskaber, arbejdede meget bedre end de produkter, fremmes og dyre mærker. Og generelt, at begrebet "den bedste gaming skærm er" fuldstændig subjektiv og individuel. Ikke rigtig stoler reklame, tro deres egne øjne og føle. Vi er alle forskellige og hvad der virker for én, kan ikke lide den anden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.