ComputereUdstyr

Bundkort ASUS P5KPL-AM: specifikationer, beskrivelser og anmeldelser

på undersøgelser ofte bundkort, der holdt en lav-pris segmentet, da det er de mest efterspurgte produkter. Samtidig er der også beskrivelser af de modeller, der har blæst op på markedet. Board fra ASUS P5KPL-AM karakteristika opnået fornemme, men på grund af dens værdi har været tilgængelig i mange købere. Nu er det svært at sige, om det er muligt at kalde denne model for "gyldne middelvej", fordi strømmen af PC i 2008, og i dag er markant anderledes.

forbedring

Ofte er denne nye bundkort kaldet multimedier. Uanset årsagen, lærer vi om. Umiddelbart bør det sige, at det var baseret på Intel G31 Express, som derefter blev betragtet som en skattesystem logik. Den største fordel ved overclocking bundkort betragtes bus og støtte til en ny type hukommelse.

For ikke at nævne den yngre model ASUS P5KPL-VM. Den er også baseret på den ovennævnte chipset, men var ikke meget høj ydelse og gennemsnitlige kapaciteter. Derfor er gebyret ofte i forsamlinger kontor-pc'er.

pakning

Som altid, modellerne, der kom ud i 2008, ikke stå særligt rige boks. Nu opmærksom på den tætte pakning. Producenter ønsker at skabe en lys, elegant, attraktiv kasse, mens et sådant formål ikke var, da konkurrencen ikke var så alvorlig, som den er nu.

Front model ASUS P5KPL-AM er angivet på pakken. Egenskaberne er præsenteret i forkortet format. Der er oplysninger om overclocking, hvilken type understøttet hukommelse, og otte-kanals lyd til rådighed.

På bagsiden lidt mere information. Der er et billede de fleste bundkort, som nogle teknologier, tilgængeligheden af specifikke grænseflader, og så videre. Pakken er komplet. Der er, som sædvanlig, en CD med drivere og software på Windows Vista. Guide og brugsanvisning.

Her kan du finde tre sløjfer til Serial ATA, UltraDMA og FDD. Der er adaptere til SATA, mærkevarer etiket og, som altid, kan på bagpanelet placeres hætte.

udseende

Før vi finde ud af, hvad Bundkort ASUS P5KPL-AM karakteristika opnået ved at studere produktdesign. Selvfølgelig, intet særlige og radikalt anderledes end de tidligere modeller i dette nej. PCB er lavet i et format formfaktor MicroATX. Eventuelle problemer med installationen af "livmoder" skulle opstå: alle elementer er placeret bekvemt for tilslutning af tilbehør.

Bestyrelsen sætte et par kondensatorer. Polymer er ikke meget, men de er holdbare, producenten placeret dem i knob strøm stabilisering. I andre steder er der kondensatorer med flydende elektrolytter. Men de, desværre, kan ikke prale af en upåklagelig job.

Til minde om bord kan se kun to slots. RAM kan udvides til maksimalt 4 GB. Under afkøling af modellerne opfylder de små størrelse Aluminiumskølerne. Af en eller anden grund besluttede de at maskerade som kobber. Selv om en person, der forstår alt dette, siger, at en sådan substitution ikke påvirker effektiviteten. Radiatorer ganske betragteligt varme op under inspektion og analyse.

element basen

Nærmer svaret på spørgsmålet om, hvilken form for ASUS P5KPL-AM karakteristika, er det nødvendigt at røre på grænsefladen panel og samlede tilgængelighed af slots på kortet. System panel har ikke modtaget en multi-farvede aftegninger. På den anden side, sættet indeholder instruktion, selv om engelsk sprog. Ikke desto mindre kan det hjælpe at beskæftige sig med forbindelsen, i ekstreme tilfælde, er der også vejledning på internettet.

Grønt lys fra LED har ændret sin plads og er placeret i den nederste del af bestyrelsen. For PCI-format, er der to pladser, den ene er af typen PCIE x1 og den anden er designet til PCIE x16 grafikkort. USB-stik er også helt på denne model - otte stykker.

Interfacet Panelet er noget bemærkelsesværdigt ikke skiller sig ud. Her har du de porte til mus og tastatur, som nu er sjældne. Der er også 6 slots til lydsystemet. For USB kun 4 porte, der på nuværende tidspunkt, er det nogle gange ikke nok. Der er et stik til internet kabel. Dejlig tilstedeværelse af COM-porte, VGA video output og parallel LPT.

Kortet kan installeres kølesystem, maksimalt tre fans. En processor på 4 ben, resten - til huset 3 kontakt. Slot til køleren er placeret i nederste højre hjørne er CPU-blæseren bør forblive i her. På "BIOS" har til at justere sin rotationshastighed og automatisk justering.

specifikation

Som tidligere nævnt, de særlige kendetegn ved tavlen ASUS P5KPL-AM ikke særligt skiller sig ud, men det overføres gennem overclocking i kategorien af multimedie-modeller. Som nævnt tidligere, den format, der understøttes Intel chipsæt G31. RAM har kun to spalter og kan stige til maksimalt 4 GB.

Den understøttede hukommelsestype - DDR2-1066, som er en interessant løsning på budgettet model. Et system bus kunne sprede til 1,6 GHz. Selvom Intel hævder, at denne værdi kan være op til 1333 MHz. En hukommelse kan sprede til 800 MHz.

South Bridge, bestyrelsen bruger Intel ICH7 format og kan understøtte fire stik SATA II. Det skal bemærkes, at de ikke kan kombineres i et array. Nær havnen er det også for Ultra DMA.

Lydsystem bord har 8 kanaler VIA VT1708B codec. Lydstik kan tage blot to porte: HDA og AC'97. Men højkvalitets lyd behøver ikke at stole som et netværk controller ikke var Gigabit, og drives på 10/100 Mb / s.

Gebyr ASUS P5KPL-AM karakteristika magt og fik ikke meget kraftfuld. Stabilisatoren har en 3-fase, men fungerer på FET kanaltype er N. Også polymere kondensatorer og spoler med en kerne af ferromagnetisk.

Så i sidste ende er det værd at nævne denne model er kompatibel med processorer. Slot LGA775 format til ham. Når denne funktion kan bundkort med Intel Core 2 Quad, Core 2 Duo, Core 2 Extreme, Pentium 4, Pentium D og Pentium Extreme.

muligheder

Det skal siges, at denne model af bundkort har rige muligheder. Det er naturligvis, om indstillingerne i "BIOS". For dem, der ønsker at prøve en ekstra acceleration, er der et særligt afsnit, hvor du kan øge frekvensen i forhold til 30%. Hvis du går til brugerindstillingerne, er den manuelle ur FSB hastigheden øges til 600 MHz.

Med magt forretning lidt hårdere. indstillingerne er fem kategorier, mens titlen er nogle gange endda svært at gætte, hvad der foregik. Desuden ændrer spændingen lidt, men et stort skridt.

På "BIOS" er det muligt at overvåge temperaturen af bundkortet og processoren, blæserhastighed, spænding indikatorer. Du kan også medtage teknologi, der automatisk justerer driften af køleren.

arter

På det tidspunkt, ind på markedet og bundkort ASUS P5KPL-AM SE. Features det væsentligt forskellig fra den tidligere model. Hun stadig baseret med Intel G31-chip. LGA775 sokkel til processor format. Systembussen kan have en frekvens på fra 533 MHz til 1,6 GHz.

Understøttede processorer tilføjet en anden Celeron E1000 og 400 Ændret type hukommelse til DDR2 DIMM og havde mulighed for at øge hyppigheden af sine op til 1066 MHz. Men antallet af slots var stadig kun to, og den maksimale mængde RAM er 4 GB.

Generelt fik bestyrelsen ASUS P5KPL-AM SE specifikationer flere svagere. Det er alle de samme, der var en indbygget grafikkort Intel GMA 3100. Men lyden ordningen havde en svagere udgave 5.1. Der er færre og PCI slots, SATA 3GB / S og SATA. Den minimale frekvens af dækket var 533 MHz, og i den tidligere mønster - 800 MHz.

modifikation

En anden interessant mulighed adspurgte bundkort er blevet en model ASUS P5KPL-AM IN / Roem / SI. Funktioner igen næsten identiske. Processoren fortsætter med at tjene Intel G31. Også identisk support chips. Ikke muligt at ændre frekvensen af bussen: minimum - 800 MHz, og den maksimale - 1,6 GHz.

Med mindet om tingene så godt. Det eneste, der fanger øjet - det er en ændring i de otte-seks-kanals lyd. Følgelig sættet og en anden codec - VIA VT1705. Ændrer sin version og netværk controller, men stadig med indikatorerne 10/100 Mb / s. Derudover en mærkbar forskel i antallet af porte. Færre USB-stik, også sluppet af med den lyd slot. Ingen COM-port her.

Som et resultat, ASUS P5KPL-AM IN / Roem / SI specifikationer var næsten identisk med den standard udgave: en vanskelig finde forskelle i forhold til dem, der ikke forstår. Ja, og for at se modellen er stadig en bedst sælgende, fordi nogle mennesker ønskede at forstå de mange forskellige modifikationer.

variation

Blandt den anden er, selvfølgelig, og en anden model ASUS P5KPL-AM EPU. Funktioner igen subtilt ændret. Der er flere slots SATA 3 Gb / s. Expansion Ports får også en opfyldning. Ikke meget har ændret sæt af stik som helhed. Stadig, en større transformation af denne mulighed er, at netværket controlleren endelig er blevet gigabit. For resten, er der ingen ændring.

anmeldelser

Den mest ros i bundkortet ASUS P5KPL-AM SE egenskaber. For den pris, der skulle gives til brugere, kan du få en god gennemsnitlig pc. På samme tid på grund af en bunke stik, slots og havne, er det muligt at sætte nogen enheder i kæde uden kompatibilitetsproblemer.

Bundkort ASUS P5KPL-AM IN / Roem karakteristika virkelig få anstændigt. Enhver ændring af denne serie er rost til overclocking, som viser et godt resultat, samt næsten perfekt layout af brættet. Ikke lade selskabet og som en helhed. Mange af bestyrelsen i lang tid tjente til brugerne.

Selvfølgelig, i 2012 havde allerede opfordret til en forandring, som teknologien flyttet frem, og nogle havne ophørte med at være nødvendig. nye processorer syntes også at være mere produktive. Men bestyrelsen er blevet for mange et fremragende produkt, som har en indbygget grafikkort, audio-codec, og netværkscontroller.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.