ComputereUdstyr

Vær opmærksom på SATA-stik

Om hvordan ser SATA-stik, ejer ved alle moderne personlige computer. Seriel bus Serial ATA (deraf navnet), der er designet til at forbinde de drev optiske drev og harddiske, erstattet den forældede parallelt (PATA). Mange kan stadig huske de standard IDE harddiske, som er at oprette forbindelse til bundkortet ved hjælp af de brede og flade kabler, fremstillet af 40 og 80 strømførende ledere. Det er ikke, at de brød luftcirkulationen eller var ubelejligt, fordi installationen og om udført hver dag. Det skyldes, at der havde været en "loft" af transmissionshastigheden er 150 megabit per sekund, og tilføje yderligere ledninger til beskyttelse mod gensidig interferens var uhensigtsmæssig. Som et resultat, det foreslog en anden standard - SATA, en række parametre, der overskrider PATA (IDE). Alle moderne harddiske - en enhed hdd-SATA.

Håndtering stik ...

Zephyr seriel bus er næsten umuligt at forveksle med noget andet. Dette kabel 10h3h30 dimensioner (bredde, tykkelse, længde). Typisk er det skallen af rød farve (selv om der er modeller i blå, gul og orange toner). På begge sider af installerede SATA-stik. Selvom udviklerne har nogle ulemper PATA, ignorerer regler i henvisningen med SATA kabler, kan man ikke forvente en stabil og kontinuerlig drift af delsystemet disken. Først og fremmest, når du slutter du skal omhyggeligt undersøge SATA-stik på ledning: dens specielle design tillader ikke en defekt forbindelse. Stikkene på brættet, og en løkke (undertiden kaldet stik) skal være den samme for interne fremspring. Konklusion: overdreven kraft er uacceptabelt. Kun få mennesker ved, at SATA-stikket ikke er beregnet til hyppige tænd / sluk-cykler. Installeret inde kontakter er tynde krumme (forår-loaded) kobberbånd, der forbinder giver kvalitet elektrisk kontakt. Med hyppige skift af trykkraften er reduceret, hvilket kan føre til svigt ved overførsel af data. Konklusion: Behovet for at bruge en speciel løsning - eSATA, eller hvis der ikke er nogen anden måde (som i tilfældet med bærbar computer), konvertere SATA-USB, giver mulighed for forbindelse af enheder ikke til Serial ATA bus, og USB.

ikke-indlysende fejl

Nogle brugere har allerede konfronteret med det faktum, at nogle gange SATA-enhed uden synlig grund helt holder op med at fungere, eller der er forskellige transmissionsfejl (fejl før bremse). En af grundene er, at loop stik og bestyrelse splitte. Muligt at komme sig ved at udtrække og genlukning løkke. Men der er en mere robust løsning. Du skal købe en SATA kabel, hvor stikket er placeret en metal lås-lås. Takket være hendes spontane afbrydelse er næsten umuligt. Dette spor er værd 30-50% dyrere end normalt. Nogle producenter af bundkort med produktet udgør en sådan sti. Generelt SATA-stik er ret pålidelig og meget sjældent mislykkes. Hvis du følger ovenstående retningslinjer, varigheden af deres drift falder sammen med tidspunktet for den samlede bestyrelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.