ComputereUdstyr

Gaming Headset: beskrivelse, en oversigt over de bedste modeller. Anmeldelser af producenterne

Tilbehør computer (hovedtelefoner) i dag er meget populære. Mange modeller er lavet med en komfortabel pull-out mikrofon. Enhed Reserve frekvens er 20000 Hz. Nogle modeller er lavet med ørepuder, der er i stand til at følge formen af ørerne. Pandebånd lavet med specielle puder. Med dette i tankerne, kan headsettet bæres i lang tid, og det føles ikke noget ubehag. Det bør være en kvalitativ model på markedet inden for 10 tusind. Gnid.

Model selskab "Reiser"

Selskabets "Raiser" hovedtelefoner byder innovativt design. I dette tilfælde er mikrofonerne sat anderledes følsomhed. I mange modeller, der er øre kopper lavet af kunstlæder. De passer perfekt form af ørerne. I gennemsnit ledningen længde er, 3,5 meter. Hovedbøjlen er lavet med skum polstring, så har ikke en masse pres på en person. Det er også vigtigt at nævne lydkvaliteten. Headsettet leveres mærket understøtter "Dolby". Alt dette tyder på, at filmene kan ses med stor fornøjelse. modeller er også efterspurgt blandt musikelskere. Produceret af selskabet sælges, "Raiser" hovedtelefoner til en pris af 12 tusind. Gnid.

Anmeldelser "Raiser Tiamat"

Razer Tiamat headset er lavet med en retningsbestemt mikrofon. Pandebånd i den præsenterede model er lavet af plastik. Direkte til øret kopper er lavet flad tur meget nemt. Hvis det er nødvendigt, hovedbøjlen er justerbar. Øre kopper lavet af kunstlæder. Følsomhed højttalere placeret på omkring 120 dB.

Den maksimale frekvens af headset er 21.000 Hz. Surround sound, denne model understøtter. Som gamere argumenterer horor spille dem - sjovt. I dette tilfælde, det giver en fuld nedsænkning i spillet. Samtidig andre lyde til brugeren ikke når. Værd headset Razer Tiamat i området på 13 tusind. Gnid.

Oversigt Qcyber model

Qcyber Dragon 2 headset er lavet med passiv støj annullering. I dette tilfælde, højttalere monteret i mm diameter 52. Også den model er i stand til at prale surround sound. Headset er lavet i forskellige farver. modstand parameter er på 32 ohm. For at oprette forbindelse til en computer har en USB-stik. Hvis det er nødvendigt, kan de ørepuder let rengøres. I dette tilfælde er billedet på hovedbøjlen ikke slettet. Køb Drage headset 2 kan være så lav som 10 tusind. Gnid.

Beskrivelse Vulcan Pro

Asus Vulcan Pro headset er mere egnet til professionelle spillere. Først og fremmest er det vigtigt at nævne den panoramiske optimeret lyd. Mikrofonindretning påføres slæden type. Ledningen af den anvendte model er meget holdbare og er ikke bange for excesser. modstanden er lig med 45 ohm. Hvis du mener, at ejerne kan pandebåndet nemt justeres. Hvis det ønskes, er det muligt at rense foringen.

Følsomheden af mikrofonen er placeret på omkring 33 dB. Vejer Asus Vulcan Pro kun 320 g bærer CP i dette tilfælde er tilvejebragt. På baggrund af denne, justere lydstyrken højttaler uden problemer. ledningen er 3,5 m. Til komfortabel brug headsettet til PC, der er nok. Køb i dag kan være en model for 13.500 rubler.

Model selskab "Kingston"

Computer tilbehør (hovedtelefoner) repræsenteret ved handel brand er lavet af forskellige kapaciteter. I gennemsnit resistensmønstre er lig med 23 ohm. Snore er tilgængelige meget holdbare og sjældent give problemer. Bits i dette tilfælde anvender dynamisk type. Active Noise Cancellation-systemet findes i alle modeller. Lydkort i de sidste serie enheder bruger indbygget typen.

Høj følsomhed mikrofoner direkte installeret. For at tilslutte enheden har et stik til 2,3 mm. Den minimale frekvens er fastsat til omkring 13 Hz. Indgangseffekt ikke er mere end 50 mW. Kopper er ofte lavet af plast. Design mønstre er lidt anderledes. Det bør være en god headset er i øjeblikket omkring 14 tusind. Rub.

Anmeldelser "Kingston PC 320"

Denne gaming headset med en mikrofon til computeren er velegnet til spillere og musikfans. Først og fremmest er det vigtigt at nævne kvaliteten pandebånd. Lining det ikke er tilgængelige, men det er lidt pres på den person. Headset vejer kun udgjorde 310 g bærer CP i dette tilfælde er tilvejebragt. Envejsmikrofon anvendes type. lyden kan justeres efter behov. Hovedbøjlen justeres uden problemer. Hvis du mener, køberne, så er denne model sælges med en stærk snor, og dens længde er 3,2 meter. Headset værd i markedet omkring 11 tusind. Gnid.

Anmeldelse model "PC 322 Kingston"

"Kingston PC 322" - det er det bedste gaming headset forsynet virksomheden med flade kopper. Mikrofonen, modellen anvender ensrettede type. modstand parameter er præcis 30 ohm. I højttaleren følsomhed er på niveau med 33 dB. Det er også vigtigt at bemærke, at headsettet er kompatibelt med "Sound". Lyt til musik kan være en stor fornøjelse. Headset værd i regionen på 13 300 rubler.

Beskrivelse "Kingston PC 345"

Dette headset er kendetegnet ved høj kvalitet mikrofon. Regulere det kan være meget enkel. Det er også vigtigt at bemærke, at modellen har indbygget lydkort. headset til professionelle gamere. Blandt de mangler kan noteres et bredt pandebånd. Pres på mennesket er 4.5 N. Support CP i dette tilfælde er fastsat. Således kan enheden være forbundet til en personlig computer.

Hvis du mener forbrugerne, er lyden justeres uden problemer. Det på hovedet anbragte dynamiske type. Kopper anvendes med skum ørepuder. Direkte hovedbånd er fremstillet af plast. Den maksimale frekvens af headsettet er på omkring 12 tusind. Hz. Indgangseffekten er lig med 45 mW. Med bassen klarer reproduktion model perfekt. Headset værd i markedet omkring 11 200 rubler.

Model selskab "Lodzhitek"

Gaming Headset til PC præsenterede forskellige mærker flad øre kopper. Model af den nye serie er lavet med læder ørepuder. Højttalere sæt af forskellige diametre. Surround sound understøttes i alle modeller. I gennemsnit følsomheden af højttaleren er på 34 dB. Input power modeller ikke overstiger 55 mW. Lydkort bruge en tæller type. Hvis du mener, køberne, derefter afhente headsettet af dette mærke kan være til en overkommelig pris.

Anmeldelser "Lodzhitek MMX 300"

Dette headset er velegnet selv for audiophiles. I dette tilfælde en optimeret stereo panorama. Mikrofonen anvendes slide type. surround sound kvalitet på grund af højttaleren. Direkte strømkablet sat til 3,5 mm. Minimumsfrekvens billede headset er 13 Hz. Hovedbøjlen er lavet med blødt. Hvis du mener, køberne, derefter skylle det kan være alene. Tegning på headsettet holder i lang tid. Hovedbøjle tryk er lig ikke mere end 5,5 N.

er ydet støtte til CP i dette tilfælde. Lydkort standard, der bruges af den indbyggede type. Hvis det er nødvendigt, kan du tilslutte headsettet til en PC via USB-stik. Model vejer præcis 320, funktionen "Sound" denne model er ikke tilgængelig. Dog kan lyden justeres, hvis det er nødvendigt. Probresti hovedsæt kan være så lav som 14 tusind. Gnid i en special-forretning.

Model Oversigt "Lodzhitek MMX 355"

Denne gaming headset er lavet med høj følsomhed mikrofon. Mange købere siger, at modellen har en høj kvalitet pandebånd. I dette tilfælde højttaleren diagonal på 45 mm. Direkte ledning er tre meter lang. Minimumsfrekvens repræsenteret ved headsettet ikke overstiger 13 Hz. Ørepuder er lavet af læder med foer. Indgangseffekt model er lig med 55 mW. "Sound" enhed understøtter. Lydisolerede modellen alt er i orden. Det er også vigtigt at bemærke, at det stik bruges på 3,5 mm for tilslutning enhed. Headset bruger kan købe til en pris på 11 200 rubler.

Beskrivelse "Lodzhitek MMX 635"

Denne gaming headset er i øjeblikket i stor efterspørgsel. Umiddelbart modstand parameter er 13 ohm. Hvis du mener ejerne, er ledningen gjort meget stærk. Pandebånd ikke lægge meget pres på brugeren, og det behager mange. For professionelle gamere enhed passer perfekt.

Også ejerne siger kvalitet design headset. Hvis det er nødvendigt, at brugeren er i stand til at justere koppen. Lydkort indbygget type bruges. Den maksimale frekvens af modellen er på ca. 23 tusinde. Hz. Hovedbøjle pres ikke overstiger 5,6 N. Skal headset på markedet omkring 15 tusind. Gnid.

Model selskab AKG

Headset mærke repræsenterede forskellige kvalitet ørepuder. Mikrofoner er ofte lavet optrækkelige type. Det er også vigtigt at bemærke, at markedet byder på en række forskellige modeller til en overkommelig pris. Hvis du mener ejerne, derefter afhente den budgetmæssige systemet er ikke svært. De er lavet det meste sort.

Hvis vi taler om de særlige kendetegn ved apparatet, at strømmen er omkring 55 mW. Til gengæld betyder den modstand værdi ikke overstiger 40 ohm. Minimal frekvens mange headsets er 13 ohm. de nyeste serie modeller er ideelle til professionelle gamere. Da ejerne, en kop konfigureret nemt. Om nødvendigt kan dynamikken rengøres uafhængigt. Lining på pandebånd næsten ingen slitage. Det skal være af høj kvalitet headset er repræsenteret ved kommerciel mærke inden for 12 tusind. Gnid.

Anmeldelser af AKG GHS10

Denne gaming headset er i dag i stor efterspørgsel. I dette tilfælde, højttaleren har en høj følsomhed. Hvis det er nødvendigt, kan højden af hovedbøjlen justeres. Direkte højttalere forudsat en stor størrelse. Ear cups stand til at huske formen på ørerne. Lining på hovedbøjlen der. Ledningen anvendes, er ikke af stor længde, men han gjorde meget stærk. For at tilslutte headsettet stikket har et 3,5 mm. Maksimal headset frekvens er 23.000 Hz.

denne model er ikke velegnet til professionelle gamere. Den første af de ulemper skal bemærkes lav effekt model. Sommetider pandebånd har et højt pres på brugeren. passiv Støjreduktionssystemet er tilvejebragt i apparatet. Også modellen er i stand til at prale af en høj kvalitet lydisolering. Køb headsettet kan gemme 12 500 rubler.

Oversigt over modellen AKG GHS11

Denne gaming headset sælges med følsomme højttalere. modstand parameter er 45 ohm. Til gengæld er den mindste frekvens er 13 Hz. Mikrofonen er monteret i dette tilfælde slæden typen. Input headset ikke overstiger 56 mW. Lederen anvendes i apparatet i dynamisk type.

Cord længde er nøjagtig 3,5 meter. Hvis du mener, køberne, de hovedbøjle problemer er sjældne. Vægt af den præsenterede model på kun 320 kopper den lukkede type. Den "Sound", denne model fastholder. I dette tilfælde, justere lyden meget enkel. Det skal siges headsettet omkring 12 800 rubler.

beskrivelse SteelSeries

SteelSeries gaming headset til gamere passer perfekt. For et behageligt tidsfordriv nævnte indretning har alt hvad du behøver. Først og fremmest er det vigtigt at nævne den høje kvalitet højttalere. Deres diameter er lige så meget som 45 mm. Hovedbånd udøver et tryk kun i 3 N. mikrofon justeres uden problemer. Da ejerne hævder at rengøre hovedsættet er meget enkel.

Ear cups bruges med memory-effekt. Således kan headsettet bæres i lang tid. modstand parameter - så meget som 30 ohm. Købere siger lyden er meget ren, og udenlandske stemme næsten uhørlig. Det er også vigtigt at nævne det innovative design. Solgt denne model i forskellige farver. Diffuser hun anvender en diameter på 44 mm. lydisolering af høj kvalitet er brugt. Kopper i dette tilfælde giver en låge. Køb headsettet brugeren er i stand til 13 600 rubler.

Opsummering

I betragtning af alle ovenstående, skal det bemærkes, at markedet tilbyder en bred vifte af høj kvalitet headset. Men hvis vi betragter den billige model, så absolut er vi nødt til at være opmærksomme på os, "Raiser". Headset "Tiamat" er meget komfortabel og vil vare i mange år. For professionelle gamere mere passende model "Kingston PC 322".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.