ComputereUdstyr

Et par enkle tips om, hvordan du tilslutter højttalerne til din bærbare computer

Hertil kommer, en bærbar computer - det er også absolut fuld mediecenter. Meget ofte er det at se film, så brugerne altid giver nok høje krav til sin lydgengivelse. Dog kan ikke alle bærbare møde dem. Det faktum, at dens lille størrelse simpelthen ikke tillade at placere en kraftig lydsystem indeni. Det er derfor, det anbefales at købe en ekstra selv de mest beskedne af dynamikken, som du ikke behøver at stamme dine ører til at høre lydoptagelsen. Især hvis det er af lav kvalitet.

Før du tilslutter højttalere til bærbare, henvises til deres modeller. Blandt dem er dem, der fodrer udelukkende på nettet, og der er dem, der arbejder kun på USB-bussen. For at opnå maksimal lydstyrke, er det bedst at bruge den første, men de er, ud over at de ønskede lyde kan spille og indblanding. USB-højtalere i denne henseende er bedre, den lyd, der kommer ud af dem, mere ren, men disse højttalere har en ulempe: tidspunktet for deres Batteriets levetid er begrænset.

Men hvordan man kan tilslutte højttalerne til din bærbare computer? For det første er det værd at bemærke, at det er muligt at tilslutte alle højttalere, både store og små, samt systemet 2.0, 2.1, 5.1, 7.1, osv For at gøre dette, skal du sætte kablet med et 3,5 mm stik i hovedtelefonstikket. I de fleste tilfælde er det stik, der er udpeget tilsvarende mønster eller farvet grøn.

Følgende fremgangsmåde er, hvordan man tilslutte højttalerne - er at forbinde en ekstern lydkort. Hendes forbindelse kan udføres ved hjælp af ExpressCard-port eller via USB. Dette kort er designet til at fjerne hovedparten af interferens og mangler er indbygget i den bærbare computer og audio til at levere en stærk, høj kvalitet lyd. Der er også en slags diskrete lydkort. De er i stand til at understøtte multi-kanal lyd, gentage karakteristika kort til almindelige computere, fordi de er indstillet til standard software. Forskellige producenter tilbyder et stort nok udvalg af kort og funktioner grænseflader, som dem.

Lad os nu tale om, hvordan du tilslutter USB-højttalere. Først og fremmest er det nødvendigt at fjerne fra emballagen sender (fulgte med højttalerne inkluderet), og oprette forbindelse til nogen af de tilgængelige USB-stik på den bærbare computer. Normalt i hans system allerede er installeret drivere, så den automatisk registrerer den type enhed og ligeledes justerer sit arbejde. Når du er på skrivebordet på bærbare computer vil du se en meddelelse, der siger, at enheden allerede er sat op og klar til at gå, kan du trygt tænde højttalerne. Dette kan gøres ved at ændre placeringen af vippekontakt, som er placeret på en af kolonnerne i «Fra» mode på «On» mode. Når du installerer det, vil du være i stand til at høre talerne, der sender signal. Hvis du har installeret driveren på egen hånd, kan systemet kræve en genstart. Gør det og nyde lyden.

Når du tilslutter højttalerne, endelig lykkedes, ville det ikke skade at tjekke, hvor meget arbejde ordentligt lydenheder til din bærbare drivere. Dette kan komme i handy i tilfælde af en pludselig vil der være problemer med lydstyrken. Et stort udvalg af alle former for fejl er ofte forbundet med det ikke er meget korrekt drift af software. Antivirus at scanne en bærbar computer, skal du kontrollere lyden fra højttalerne, for at fjerne de mest mulige årsager til visse fejl. For mere detaljeret diagnose er bedst at kontakte servicecenteret.

Vi håber, at disse beskedne instruktioner om, hvordan du tilslutter højttalere, vil være nyttige for dig, og du kan eje, uden inddragelse af tredjemand, til at tilslutte alle højttalerne til din bærbare eller stationære computer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.