Mad og drikkevarerSalater

Salat "Capercaillie Nest": en opskrift på kål

Salat "rede af ryper", hvis opskrift indeholder kål, viser det sig ikke kun lækre og nærende, men også unikke og smukke. Det skal bemærkes, at metoden til forberedelse af de retter der er så mange, men de er lavet på samme måde, i fuld overensstemmelse med sit usædvanlige navn.

Salat "reden af ryper": en klassisk opskrift med kålblade

Nødvendige ingredienser:

 • ethvert kødprodukt - 250 g;
 • syltede svampe - 1 lille krukke;
 • købe pommes frites eller chips (du kan gøre dem selv) - 250 g;
 • medium løg - 3-4 stk;.
 • hønseæg medium - 3 stk;.
 • dåse hjemmelavet agurk - 2 stk;.
 • enhver række ost solid - 140 g;
 • friske hvidløg - 1,5 nelliker;
 • raffineret solsikkeolie - 2 store skeer;
 • Koreansk kålblad - 8-9 pc,.
 • kviste af dild og persille - til at dekorere salat;
 • mayonnaise gennemsnitlig fedtindhold - på foranledning af.

Behandlingen af hovedingredienserne:

Salat "rede af ryper", opskriften, som vi betragter i denne artikel indebærer anvendelse af ethvert kødprodukt. For at spare tid, besluttede vi at købe røget kylling bryst. De bør frigives fra knoglerne og huden, derefter skåret i tynde strimler. Efter at også påkrævet hugge marinerede svampe og hjemmelavet pickles.

Til Salat "reden af ryper" opskrift, som kræver kreative fantasi, var mere duftende og lækker, du har brug for en stegepande Svits løg, finthakket med en kniv. Du bør også gnide hvidløg på et rivejern og kog hårdkogte æg 3 chick.

Til Salat "reden af ryper", hvis opskrift er enkel nok, er i fuld overensstemmelse med sit navn, er det nødvendigt at gøre spiselige bolde, der simulerer de reelle fugleæg. For at gøre dette, i en lille skål blandes den krævede revet æggeblomme, ligeledes smelteost, hakket frisk krydderurter, hvidløg og mayonnaise. Som et resultat af blandingen af alle komponenter skal være udformet tilstrækkeligt tyk pasta, hvorfra det er muligt let at danne perlerne.

dannelse kurser

Når alle produkterne er blevet behandlet, bør du straks begynder at danne den "rede". Til dette formål bundpladen er nødvendigt at fastsætte de kålblade og derefter distribuere dem på følgende lag:

 1. røget kyllingebryst (nogle med mayonnaise);
 2. syltede svampe (ikke promazyvat);
 3. ristede løg (coat);
 4. revet på et groft rivejern æggeproteiner (coat);
 5. syltede agurker hjem (ikke promazyvat);
 6. revet hård ost (pour mayonnaise).

Også Salat "reden af ryper" indebærer anvendelse af pommes frites. Det skal være rart at lægge på toppen af ost, og den øverste plads 3 koreanske kål blade og perler tidligere lavet af duftende gylle.

Gør alle de ovenstående trin i streng rækkefølge, og du helt sikkert få en velsmagende og nærende salat "reden af ryper". Opskrift kål præsenteret ovenfor kan modificeres en smule. For eksempel, i stedet for vegetabilske blade, kan du bruge de sædvanlige grønne salat blade.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.