Mad og drikkevarerSalater

Lækker og sprød salat "Nijinsky": trin for trin opskrift

Agurker kan saltet, marinere, og du kan lave en "Nijinsky" en salat. Opskrift af emnet er bemærkelsesværdigt i, at det er forberedt til selv lov til at anvende de fleste kurver, koparrede og grimme grøntsager. Det er især bemærkelsesværdigt, at denne snack viser sig meget velsmagende, duftende og sprød.

Vinter salat "Nijinsky": opskriften trin for trin forberedelse af emner

Nødvendige ingredienser:

  • eddike 9% th - 100 ml;
  • agurker af enhver sort - 2 kg;
  • salt tilsat jod er fint - 2 store skeer;
  • løg hvide løg - 2 kg;
  • Raffineret solsikkeolie - 100 ml;
  • sand sukker - 3 store skeer;
  • sorte peberkorn - 8-10 stykker.

fremstilling af emballager

Før du forberede en salat, "Nijinsky", skal du sørge for at forberede de nødvendige redskaber. Dette kræver at tage flere 750 grams flasker, godt vaske dem fra asken og derefter steriliseret sammen med roll-in hætter på nogen måde (i en dobbelt kedel, på et gaskomfur, og så videre. D.).

Processing grøntsager

Som nævnt ovenfor kan en salat "Nijinsky" for vinteren fremstilles af en hvilken som helst række grøntsager. De skal sættes i skålen og fyldes med koldt vand. I denne tilstand, produktet ønskeligt modstå i den første time. Yderligere agurker nødvendige for at vaske, klippe og sønderdele anoderester på polukruzhochki tykkelse på op til 4 mm. Desuden er det nødvendigt at frigøre fra avner af hvide løg og skær den i ringen.

dannelse af snacks

Til Salat "Nezhinskii", hvis opskrift er meget enkel, vendte saftig og velsmagende, forarbejdede grøntsager bør smag lavvandet salt tilsat jod, sukker og sort peber i form af ærter, så bland godt og inkuberes ved stuetemperatur i 25 minutter. I løbet af denne tid, agurker give deres saft, og du kan roligt lave mad på et gaskomfur.

Varmebehandling af emnet

Når grøntsagerne druknede i egen saft, de har brug for at sætte på komfuret og langsomt bring i kog. Boil agurk præform ønskeligt omkring 10 minutter. Som konklusion produkter skal hælde raffineret solsikkeolie og tabel 9% eddike.

Falsning vinter salat

Når agurker i saltlage koges igen og bid efter tilsætning af olien, bør de være i varm tilstand udvidet i steriliserede 750 grams banker (lige op til toppen) og straks rulle ved hjælp af en speciel anordning. Yderligere henrettet præforme til at vende op og ned på, wrap i et tæppe og efterladt i denne stilling i omkring 17-20 timer. I løbet af denne tid, krukkerne er cool, og du kan roligt rense kælderen, eller på anden butik for vinter snacks.

Sådan præsentere vinter emnet til bordet

Vegetabilsk "Nijinsky" salat, opskriften som blev indført lidt over kan opbevares i en kælder på omkring halvandet år. Det er dog muligt at bruge allerede efter 3-5 uger. Jeg tjente denne skål til bordet i små is skåle, sammen med den anden eller første kurser. Færdig snack har en særlig aroma og smag, samt velsmagende crunches under et måltid. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.