Mad og drikkevarerSalater

Velsmagende til alle lejligheder: salat med pølse

Gode gamle Olivier, den vigtigste festlig parabol mere siden begyndelsen af den sovjetiske æra! Det har altid været et højdepunkt af programmet, uden at det du ikke kan forestille sig nogen nytårsaften på den tid, NOR8 af marts.

En række forskellige opskrifter

Nu næsten ingen husker, hvad en klassisk version af denne salat. Det blev opfundet i de fjerne tresserne mindst en fjern 19. århundrede Moskva restauratør, kok af fransk oprindelse. Sidste navn, ved den måde, det er det samme som navnet på skålen. Den berømte restaurant "Hermitage" berømte, og at der blev serveret Olivier salater i forskellige udformninger. Oprindelig var der at kantsøm agerhøns og ryper, krebs, oksekød tungen, skåret i skiver, æg og kartofler krus, pickles og mayonnaise, generøst aromatiseret med sennep. Vores foretrukne salat med pølse er allerede meget langt fra at være den originale version. Men de vigtigste ingredienser, som vi ser, er de samme. Over tid, blev vildt det erstattet af kylling, skiver af kogt oksekød. Pickles periodisk erstattet med frisk eller syltede. Så, når stålet forberede salat med pølse, og pølsen blev placeret der, og bacon, og "Amatør" osv I sidste ende stoppet på udformninger uden fedt stykker -. "Doctor" og "Milk".

Sammensætningen af retter

Mængden af ingredienser til fødevarer afhænger af en række forbrugere beregnes. Her er det den værtinde bør løse sig selv. Hvis du får en masse - det gør ikke noget et par dage din salat med pølse sikkert "vil leve" i køleskabet og i sidste ende, det er at blive spist af dig og andre mennesker i husstanden. Under alle omstændigheder skal du bruge:

  • brød pølse;
  • 5-6 æg;
  • 10-11 mellemstore kartofler;
  • 3-4 mellemstore gulerødder;
  • 5-6 mellemstore agurker (pickles, surt, friske - efter eget valg, men frisk nok og 3, ellers salaten bliver våde);
  • 1 stort løg;
  • salt og peber;
  • 1 jar dåse ærter;
  • dit foretrukne mærke af mayonnaise;
  • lidt solsikkeolie (valgfrit).

Introduktion til udarbejdelse af

Nu kan du som model og inspiration at finde i kogebogen smukke foto Olivier salat og begynde dens gennemførelse. Grøntsager vaskes grundigt og koges i deres jakker. Kog hårdkogte æg. Da vi har salat med pølse, er det nødvendigt at tage mere, at det var lækkert. Derfor skal hele brødet skæres i skiver af en tykkelse på ikke mere end en centimeter, og derefter hakke dem i terninger. Ikke nødvendigvis smuldre meget Melo, men også store stykker vil se ru, og smag mislykkes. Bare nødt til at Hak løget. Normal pære kan erstattes af grønt. Bare smuldre agurker og hæld det hele i en dyb skål. Når grøntsagerne er kogt, skal de skrælles. Gør det bedre, indtil rødder varm, som "uniformer" bedste skud. Derefter gulerod strimler og derefter skæres i tern, kartofler, ligesom pølse, skiver og tern. Kogte og pillede æg fint shinkuem, og alle de andre ingredienser er lagt i samme skål. Det sidste, vi placerer ærter, tidligere vaske det fra saltlage. Alt saltet, kun blidt, så som mayonnaise indeholder også salt og peber. Så mayonnaise. Og endelig fadet vendte juicier og lækrere, tilsættes lidt vegetabilsk olie. En god smerte og lad det trække i et par timer. Så en del af skålen lå ud i en skål eller en skål, pynt med kviste af persille og fennikel, sorte oliven og radise kredse. Og prøv om sundhed!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.