SundhedMedicin

De vigtigste muskler: serratus posterior overlegen muskel

Serratus posterior overlegen muskel placeret på ryg, og hører under overfladen. Hun parret, bundet direkte til kanten, og i sammenligning med anden overflade, ligger dybt.

generelle oplysninger

Placeret kaldet rombeformede muskel nedenunder. Det hører med til det tredje lag, der dækker den menneskelige muskel. I henhold til strukturen, kroppen flad. Nuchal ligament - den nedre del - et sted hvor monteret serratus. Klaser sidst sendte ned skrå pasning til den ydre overflade af kanterne 2-5, hvortil er fastgjort, deres sidekanter.

Muskel, der er i begyndelsen af det nakkestivhed ledbånd, kan afhængigt af egnethed af kroppen har et stort antal af bjælker, eller kan være fraværende helt.

Samtidig reducere sin hævede øvre del udgør brystet ribben, der tillader en person at trække vejret.

næste nabo

Serratus posterior overlegen muskel, der ligger i nærheden af den nederste muskler af samme navn. Og det er ved siden af lat, lige foran hende. Start din muskel og komme sig efter sene plade, men rasplozhonnoy 1 og 2 lumbal, samt den 11. og 12. brysthvirvel.

Denne muskel er også skævhed, den er rettet opad og til siderne. Musklen er involveret i den handling af vejrtrækninger siden sænker brystkassen i sin nederste halvdel.

funktion

Begge beskrives musklerne er klassificeret som grundlæggende vejrtrækning, fordi de reducerer muligheden for at yde inspiration.

Til serratus posterior overlegen muskel tilbage korrekt fungerende, strømmen af blod dertil gennemføres arterie beliggende mellem ribberne. En anden kilde til essentielle næringsstoffer - den dybe cervikale arterie. Interkostale nerver giver innervation af organet.

Hvorfor muskelsmerter

Serratus posterior overlegen muskel angår generelt osteochondrose, slående intervertebrale skiver i øvre bryst. Det første symptom på sygdommen - en kedelig stærke smerter i ryggen, nær skulderbladene.

For at diagnosticere problemet, palpation nemt forskydning af bladet med efterfølgende apparat kan pensler i armhulen på den modsatte side af kroppen. I dette tilfælde skal patientens krop være lidt på skrå fremad, efterlader hænderne fri til at hænge ud.

myofascial syndrom

MFBS diagnosticere stump, konstante, stærke smerter, iført lokal og segmentær karakter. I dette tilfælde er der de såkaldte triggerpunkter, som fokuserer smerte. På palpering langs musklen kan påvises knuder. Neoplasmer er strengt langs muskelfibrene vokse med 2-5 mm i diameter.

Palpering er ledsaget af stærk lokal, reflekterede smerte. Hvert tærskelprocent har sin egen smertefulde område og paræstesi. Ved kontakt med den del der er en "jump syndrom" refleksivt når patienten har tendens til at trække sig væk fra kilden til fornemmelser. Denne funktion henviser til de typiske manifestationer MFBS.

Også aktive triggerpunkter, der er latent. Den første karakteristik af spontane skarpe fornemmelser ledsagende muskel virusstamme, palpation. En anden spontan smerte er ikke typisk.

Hvis beskrevet udtrykt stede i en latent form, svækker serratus posterior overlegen muskel, er organfunktioner inhiberes, og træthed stiger. Hvis kroppen har 2-3 point mellem hvilke der er en nerve eller en flok dem, sandsynligheden for neurovaskulær kompression.

MFBS dannet trækstyrke muskel, pludselige bevægelser. Chancerne MFBS hvis patienten brugt lang tid i en ubehagelig position antifiziologichesky, har været udsat for unormalt høj eller lav temperatur. Syndromet observeres ved forskellig benlængde, deformiteter i bækken ring, foden. I nogle tilfælde, årsagerne er:

 • psykiske lidelser;
 • metaboliske lidelser;
 • forkert kost.

Aktivering af udløseren punkt opstår, når:

 • lungebetændelse;
 • emfysem;
 • astma.

Reflekteret smerte, kombineret med de MFBS i de nederste ribben til brystbenet nedenfor. Provokere syndromet kan arbejde, tvinger folk til at bruge lang tid stående, hænder op.

uddannelse

Serratus posterior overlegen muskel pumpet under den omfattende uddannelse af rygmuskler. Den mest nyttig øvelse, der kaldes "pullover". Udover ham, den praksis:

 • dødløft;
 • stak i hældningen;
 • horisontale tendens;
 • Shrugs (under anvendelse af håndvægte, vægtstænger);
 • skråner vægtet vægtstang;
 • T-hals trækkraft.

Samtidig anbefales:

 1. Regelmæssigt med en frekvens på 2-3 gange om ugen. De første resultater vil være synlige efter kun 3 uger.
 2. Varmer op før træningen. Hvornår er nødvendigt smertefulde følelser for at reducere belastningen eller endda helt stoppe den praksis at inddrive kroppen. Husk, fedme skifter ryghvirvler, brok og provokerer skade.
 3. overvåge forsigtigt at trække vejret.
 4. Følg teknikken af hver øvelse, og holder din ryg flad.
 5. Øg belastningen gradvist.
 6. Spis rigtigt.
 7. Kontrol søvn og vågenhed.

Forsøg ikke at udføre alle øvelserne i en træning. Suppleant dem på forhånd lavet program, så belastningen på forskellige dage har været på forskellige områder af ryggen. En integreret tilgang vil bidrage til at blive stærkere, for at træne musklerne for at opnå en smuk figur. Forsøg ikke udelukkende at fokusere på serratus posterior overlegen muskel, engagere sig i et struktureret program, hele ryggen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.