SundhedMedicin

"Kravchenko Clinic" (Samara) Dimitrov: fotos og anmeldelser

Vælg en klinik for behandling og helbredskontrol er ikke så nemt som det ser ud. I Rusland, mere og mere ofte foretrukket private klinikker. Før du ansøger, skal du lære at bestemte lægelige ydelser i en institution, hvad det repræsenterer. Dette kan gøres ved at undersøge data om hospitalet, samt at henlede opmærksomheden på svarene fra patienterne. I dag, der skal ses, hvad "Clinic Doctor Kravchenko". Samara - denne region, som vil blive drøftet. Hvilke funktioner af organisationen til at være opmærksom? Uanset om det er nødvendigt at anvende til institutionen for lægehjælp?

beskrivelse

Hvad er "Clinic Doctor Kravchenko" (Samara)? Denne virksomhed er et netværk af klinikker. Alle af dem er private. De kan få en bred vifte af sundhedsydelser.

"Kravchenko Clinic" - en diversificeret familie klinik. Det tilbyder en bred vifte af tjenester.

Denne organisation har eksisteret siden 1990. Den behandler både betalt og for VHI fra mange forsikringsselskaber. Du kan søge her til stort set alle medicinsk hjælp.

tjenester

Nu lidt om de ydelser, der leveres, "Kravchenko Clinic" (Samara) Dimitrov. Som allerede nævnt, etablering af en multi-familie medicinsk center. Her tager forskellige læger, kan du blive testet og rutinemæssige diagnostiske procedurer.

Til dato, kan Dimitrov søge om lægelige ydelser inden for følgende områder:

 • Tandpleje (på terapi før implantat);
 • pædiatriske tandpleje;
 • gynækologi;
 • mammalogy;
 • urologi;
 • terapi;
 • andrologi;
 • gastroenterologi;
 • kardiologi;
 • endokrinologi;
 • kosmetologi;
 • Dermatologi;
 • allergologi;
 • immunologi;
 • neurologi;
 • oftalmologi;
 • psykoterapi;
 • stof- og alkoholmisbrug;
 • zoneterapi;
 • psykologi;
 • fysioterapi;
 • EKG;
 • ultralyd;
 • laboratoriediagnostik;
 • massage;
 • taleterapi;
 • otolaryngology.

Det er vigtigt at bemærke, at blandt de tjenester, der tilbydes af de "Clinic Doctor Kravchenko" (Samara), kan give mulighed for at ringe til en læge i hjemmet. Det gælder både voksne fagfolk og børnene. Heraf følger, at det er nødvendigt at have en virkelig multicenter.

Vigtigt: Dimitrov på klinikken Dr. Kravchenko har også en filial af misbrugsbehandling og de seneste Salon Optik. Sådanne muligheder kan prale individuelle private medicinske centre.

Om værket tidsplan

Og hvordan "Clinic Doctor Kravchenko" i Samara? Tidsplan for det medicinske center behager det meste mange borgere. Sagen er, at denne institution er åben næsten hele ugen. Det virker med en fridag - søndag. Resten af døren organisation åben for besøgende.

På hverdage (mandag til fredag), "Kravchenko Clinic" løber fra 08:00 til 20:00. Og på lørdag oprettelsen er åben fra 9:00 til 16:00. I weekenden helligdage rådes til at kontrollere tidsplanen for arbejdets tilrettelæggelse i registreringsdatabasen.

adresse

Hvor er det "Clinic Doctor Kravchenko"? Samara - det er den by, hvor institutionen er beliggende. Det er her du kan få alle disse tjenester. Men hvad specifikt komme?

Til dato, studerede Medical Center kan findes i Samara på følgende adresser:

 • st Georgy Dimitrov, 18 - Dental Center;
 • Dimitrova, 20 - en tværfaglig klinik, afhængighed behandling center, salon af optik.

Også på gaden af Stara Zagora, kan 168 findes afdeling for behandling i udlandet. Denne service er en behagelig overraskelse, men det er ikke en særlig efterspørgsel.

på priser

"Kravchenko Clinic" (Samara) - er en privat medicinsk center. Selvfølgelig vil den service og modtagelse af tjenester nødt til at betale. Men hvor meget? Hvad med prisliste besøgende tror?

Anmeldelser tyder på, at priserne på tjenesteydelser i klinikken Dr. Kravchenko anderledes. Der er ikke meget høje priser, og oppustede prisskilte. Den undersøgte institution kræver specifikke patientforløb omkostninger. Ikke den største, men ikke lille. Vi kan sige, at prislisten klinik tilbyder de besøgende gennemsnitspriser.

Så for eksempel, caries behandling koster omkring 2000 rubler. En omfattende undersøgelse af gynækologen - i 1350, og ved den indledende høring af en specialist - 950 rubler (med en tur på en stol). Det er virkelig ikke de højeste priser. Men ifølge nogle anmeldelser, FTC ( "Clinic Doctor Kravchenko") i Samara er en privat medicinsk center, som skal bruges til fjernelse af visse helbredsproblemer.

Der lægges særlig vægt på behandlingen direkte fra Dr. Kravchenko. Grundlæggeren af klinikken er en tandlæge. Kun prisen for optagelse i denne specialist overvurderet. Behandlet af Kravchenko, ifølge de fleste eksperter, er det ikke givet til alle.

møbler

Det spiller en vigtig rolle for miljøet af en privat klinik. At det er en af de faktorer, der påvirker svarene fra besøgende. Det tilbyder sine kunder en "Clinic Doctor Kravchenko" (Samara)?

Det bemærkes, at den generelle situation i institutionen og et gunstigt lys. Der er ingen spænding, i både den offentlige klinik. Kø på modtagelse er også fraværende.

Alt rart at være hospital - lyse og rene værelser, som altid er ren. Man føler, at oprettelsen af administrationen har taget sig af komfort af besøgende.

I venteværelset med behagelige sofaer og et plasma-sæt. Du kan fordrive tiden her i ventetiden til modtagelse af specialist. "Kravchenko Clinic" (Samara) giver komfort for hver patient.

Effektiviteten af behandlingen

Hvad med de undersøgte institution Besøgende sige? Hvordan klinik klarer med sine opgaver?

På effektiviteten af behandlingen reagere i forskellige tonearter. Nogen tilfreds med det, andre gør ikke. Hvor godt gør "Kravchenko Clinic" i Samara? Gynækologi på højden her. Dette er bemærket af mange patienter. Kvalificerede fagfolk hjælpe deres patienter slippe af mange kvinders problemer.

Dybest set, patienterne siger en effektiv behandling i klinikken Dr. Kravchenko. Erfarne fagfolk på kortest mulig tid til at stille diagnosen og behandle besøgende. Ifølge analysen ikke jage, ikke trække pengene.

Men nogle gange er der anmeldelser af ringe effekt eller fundamentalt forkert behandling. For eksempel et sådant negativt viste mod nogle voksne tandlæger. Men børns tandpleje, i henhold til de forældre, til lejligheden.

Under alle omstændigheder, med henvisning til klinikken Kravchenko, kan man håbe på effektiv behandling. Penge eksperter institutioner forsøger at arbejde på 100%. Nogle mennesker er set i midten af de nævnte familier i mange år. Normalt disse mennesker har ingen krav til effektiviteten af behandlingen - det faktisk bevist. Ikke altid, men i de fleste tilfælde er det.

service

Hvor god er den servicetilbud "Kravchenko Clinic" i Samara? Kodning udføres virkelig effektiv. Især når det kommer til behandling af alkoholafhængighed. Andre tjenester også i stor højde.

Tjenesten får blandede anmeldelser. Sagen er, at de fleste patienter understreger fremragende service - uden at være grov, vulgaritet, brister i registreringsdatabasen. Men for at gøre, en udnævnelse til en specialist er nødvendig på forhånd - der ønsker at komme her en masse. Oversæt ideer til virkelighed er nemmere end det ser ud. Aftaler er både på den officielle side af klinikken, samt ved telefonen. Personligt, også kan deltage. Registry medarbejderne hurtigt vælge det optimale tidspunkt for et besøg af en specialist. Hvis du vil overføre receptionen eller lægen vil ikke være i stand til uforudsete omstændigheder tage en person til kunden vil kalde og informere om det på forhånd. Heldigvis, sådanne begivenheder - en sjældenhed. Normalt alle kunder kommer til lægen, som blev registreret.

På samme tid, "Kravchenko Clinic" i Samara (telefon til at registrere her kan findes i telefonbogen eller på den officielle side af virksomheden) modtager negative anmeldelser om tjenesten. Nogle patienter siger, at man nogle gange nødt til at vente på modtagelse for et par timer. I dette tilfælde blev forsinkelserne ikke advaret, og i kontorerne hos ingen går. Anmeldelser af denne type er sjældne. For resten, ingen væsentlige klager om tjenesten institutioner ikke.

Om lægerne

Hvor god er den "Clinic Doctor Kravchenko" (Samara)? Lægerne her virker anderledes. Hovedparten af eksperter modtager positive anmeldelser. De taler om dem som en læge med et væld af erfaring og professionalisme. Clinic specialister opmærksomme på alle sine besøgende, forsøge at finde en individuel tilgang til hver. Som allerede nævnt, effektiviteten af behandlingen af læger meste glade. Må ikke være bange for at have tillid til medarbejderne Kravchenko klinik eller din sundhed eller sundhed for børn.

På trods af dette, nogle af svarene fra patienter indikerer en mangel på professionalisme og takt læger. Klinikken er bemandet med nogle af de eksperter, ikke er i stand til hurtigt at diagnosticere og ordinere den rette behandling. Ofte er disse anmeldelser er overladt til tandlægen. Enige indikerer, at efter gentagen behandling i "Clinic Doctor Kravchenko" patienter havde fjerne nerverne i kindtænder.

resultater

Nu er det klart, at en institution er ved at blive undersøgt. "Clinic Doctor Kravchenko" Samara er en god multi-medicinsk center typen. Ja, behandlingen er ikke den billigste, men det er det værd.

Nægte at besøge læger kontorer på grund af sjældne negativ feedback er ikke nødvendig. Den menneskelige faktor og komplekse sager ingen er immune. Derfor bør negative erfaringer i "Klinik Doctor Kravchenko" ikke skræmme. Han er yderst sjældent.

Jeg ønsker at få hurtig og høj kvalitet behandling med øget komfort? Så kan du deltage i "Klinik Doctor Kravchenko" i Samara. Dette er en af de bedste medicinske centre i byen!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.