FormationUngdomsuddannelse og skoler

Oprindelsen og betydningen af en fraseologiske "pensionerede geder trommeslager"

Med hensyn til værdiløs, Neuvazliayev i menneskelige samfund, forefaldende arbejde, undertiden bruges spøgefuldt udtrykket "en pensioneret trommeslager geder." Phraseologism værdi, selv om der er flere versioner af sin oprindelse er stadig uklar og vag. Det er sandsynligt, at der var en udskiftning af koncepter eller blanding harmonier, og den oprindelige betydning af Ord var uigenkaldeligt tabt.

Barker og akkompagnatør i truppen af troubadourer

Den grundlæggende variant, forklarer betydningen af en fraseologiske "pensionerede geder trommeslager", betragtes som en tradition i den mobile indeholder menneskelige teater, underholdt publikum at spille tromme eller tamburin. En sådan simpel kunst kunne beslaglægge og uerfaren dreng, og svag gammel mand. Ofte overdraget til pensionerede soldater, klar til at spille rollen som en musiker og en shill for et meget beskedent honorar. Og hvor det var ingen steder at soldater, der gav et kvart århundrede hær, der ikke havde formået at starte en familie og lære håndværket alvorligt?

Den vigtigste helten af indsendelse komikere plejede at være en uddannet bjørn, kontrolleret vejledning. Han morede publikum med vittigheder og vittigheder skuespilleren, klædt i en sundress og en kvindelig maske, der ligner hovedet af en hornede dyr. I denne improviserede "ged", og var akkompagnatør, dej rytmisk roll.

Man kan forestille sig følgende scene: en mand i en forfalden militær uniform og med en tromme i hænderne på en person trukket fra publikum: "Sandelig soldat?". Hvad soldat, bolt oprejst og lagde hånden på hans kasket band, svarede han: "Nej, sir - en pensioneret, geder trommeslager!" Betydning phraseologism kortvarigt og bogstaveligt forklaret, mest sandsynligt, dette udsagn smidt et uheld eller med vilje roving kunstnere. Der er tydeligvis lyder selvironi: "Jeg havde været fit og efterspurgt, og nu engagere sig i dette nonsens."

ikke-eksisterende indlæg

Overvej en lidt anden betydning phraseologism. Pensionerede geder trommeslager - en mand tilskriver sig selv imaginære resultater, der sikrer andre af deres fremragende faglige kvalifikationer, tilstedeværelsen af forretningsforbindelser og karriere resultater. "Jeg er direktør, chef, kølig forretningsmand køre et venskab med familien af Rothschild og Rockefeller!" - groft beskriver sig selv bestemt person. Men når det kommer til konkrete handlinger, viser det sig, at det er nul uden en pind, og alle hans historier - en udslag af ukuelig fantasi.

Det er muligt, at en sådan eksponering værdi ligger fortolket phraseologism "pensioneret geder trommeslager." Så vi siger, at lære sandheden om en mand, der udgav sig for en indflydelsesrig embedsmand, der arbejder med små degnen eller pedel. Og her en ged og en trommeslager? Tilsyneladende, heltinden i den populære russiske folkeeventyr med fogeden, musikeren uheld krøb ind i ordspil, der skitserer latterlige fiktive pralhals positioner.

Tab af tillid til dommeren

Der er en version, at værdien phraseologism "pensionerede geder trommeslager" går tilbage til den accepterede skik i de østlige lande til at ledsage exit Sharia dommere til nationen trommespil. Dommer (på tyrkisk "Kazi") før eller senere pensioneret, stoppede for at nyde deres privilegier. I overensstemmelse hermed mistet sin tidligere værdi, og når den består trommeslager. I første omgang var det udtryk for en pensioneret Kazi med en usædvanlig ord over tid, takket være den aftale, blev omdannet til en "ged".

Lig! OBS! Øjne på en ged!

Udvidelse af værdien phraseologism "pensionerede geder trommeslager", for ikke at nævne den nuværende i England siden midten XIX århundrede tradition for at tilmelde dig i Royal Regiment of Fusiliers af denne ged. Dyret får rang af Lance Corporal, han indspillede under navnet William Windsor. Som enhver reparatør ged afhængig løn, ensartet, Food kvoter. Lavere rangerende når en ged forpligtet til at give ham ære.

Ledsaget af en "ged Major" William er involveret i militære øvelser og ceremonielle parader. Da de nåede en vis alder, en ged med udmærkelse sendt til pensionering, og i stedet en særlig kommission vælger ny William Windsor. Hvordan kan jeg vide? Måske formsprog om geden, og trommeslageren blev født takket være den, der ses en person fra de russiske jokere hornede korporal i rækken af britiske tropper?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.