ForretningIndustri

Specifikation Lead CG og funktioner i produktet

Produktet er mærket CG - sædvanlige power design. Tekniske egenskaber af kablet KG indebærer brug af flertrådede ledere, samt skal og gummi isolering. Disse produkter anvendes til at forbinde til elnet, mobile mekanismer. Hvor frekvensen ikke bør overstige 400 Hz, og spændingen - nå op til 660 V.

Enheder af denne type er beregnet til et tempereret klima, kan du placere dem i søer og floder i tropiske forhold. Men i dette tilfælde kan de tekniske karakteristika for CG af kablet være lidt anderledes, men det generelle princip om drift og arbejdet forbliver den samme.

Kabel CG og dens design

Den består af en skal og isolering samt af de levende. Hvis vi taler om de første to elementer, er de som regel lavet på basis af butadien og isopren gummi. Desuden mønstret har en særlig vikling, skabt af en polyethylenterephthalatfilm.

På de tekniske karakteristika og betingelser for brug

  1. Det kan tjene op til fire år.
  2. Bygningen længde kan være forskellig, afhængigt af sektion inde venerne. For eksempel, når tværsnittet af 150 mm2, og over det er mindst 100 meter. Hvis tværsnittet er 50-100 mm2, opførelse længde på mindst 125 meter. Endelig mindst 150 meter, er det i tværsnittet 35 mm2 inklusive. Så at de tekniske karakteristika for kablet KG udvalgt afhængig af de fremtidige driftsbetingelser.
  3. Solens stråler ikke forårsage nogen skade.
  4. Flex bør heller ikke forårsage nogen problemer.
  5. 1.0 er den nominelle DC spænding, som måles i kW.
  6. KG kan drives under betingelser med minus 40-50 plus.
  7. Dermed på kernetemperaturen sjældent overstiger 75 grader.

Yderligere information om kabel

Ved den sædvanlige betegnelse for brandet kan tilføje yderligere bogstaver, så kunderne forstår de betingelser, hvorunder der kan anvendes en eller et andet produkt. For eksempel er T bruges til at designe tropesikker. Hvis du ser sætningen CL på emballagen - hvilket betyder, at specifikationerne for kablet KG foreslå dets brug i lave temperaturer.

Lederne selv er perfekt egnet til områder med tropisk klima. Grundlaget er kobbertråd, men det yderligere luzhena tin. Eller dækket med et loddemetal legering af tin og bly. På samme tid at opnå det bedste resultat af tin i sammensætningen bør være mindst 30 procent.

Nummer 0 betegnes jordledning, eller det er farvet grøn og gul. Denne del af strukturen påvirker også den ydre diameter af kablet CG. Det skal bemærkes, at farverne på enkelt og to-leder kabel ikke er standardiseret.

Hvis strandede ordning ikke bruges i farven gul, grøn, hvid, grå og rød. Instruktionerne og tekniske dokumenter er som regel skrevet anbefalinger, som det skal være malet og anvendes for eksempel CG 1x25 kabel. Prisen på produkterne kan også være anderledes, det afhænger af de specifikke tekniske egenskaber. For eksempel vil den mindste tværsnit og længden af en meter koste at kunderne på 20-30 rubler. Hvis du har brug for at bestille fra 25 meter eller mere, for eksempel med fem kerner, prisen har allerede nået ved fem hundrede og flere rubler. Jo længere og jo flere strømførende ledere, desto højere vil omkostningerne, mens producenterne gør engros rabatter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.